15 stycznia od 8.30 rano siedzę w MG w Siemianowicach Śląskich. Jak ktoś coś w okolicy to chętnie wyskoczę na Bytom czy Chorzów
Hmm juz do Octy ??Marek23 - Nie 21 Gru, 2014 Tak,czas uwolnic troche kucy i dzwieku.PiTT - Nie 21 Gru, 2014
Marek23 napisał/a:
Tak,czas uwolnic troche kucy i dzwieku.
ale od razu robisz remap?
troche szkoda zeby nie zrobic tego calosciowo teraz Kamill - Nie 21 Gru, 2014 Dokładnie. Bez szpery i gwintu to nie będzie to.pum - Nie 21 Gru, 2014 Stf pokazał jak się robi prawdziwy dailycar Kamill - Nie 21 Gru, 2014 Ja swoim czasami do biura jeżdżę, tylko nie w zimę bo się w kurtce do kubła nie mieszczę
BTW pum, czas na zmianę avatara
pum - Nie 21 Gru, 2014 prosze Kamill - Nie 21 Gru, 2014 michool_vt - Nie 21 Gru, 2014
Marek23 napisał/a:
Tak,czas uwolnic troche kucy i dzwieku.
a co z gwarancją? octavie sie nie psujo?Marek23 - Nie 21 Gru, 2014 Kata i sondy nie ruszam. Auto jest bardzo zdławione. 10 mm na głównej rurce i potem na końcowych.
Szef serwisu sam dłubie auta i daje mi zielone światło na to co zależy tylko od niego.
Boxa z compsportu założe na wiosnę. Na zimówkach nie ma to sensu.anjas - Pon 22 Gru, 2014 Tak sobie myślę, że ci co kiedyś narzekali na Peło pisząc, że benzyna jest po 6 złotych powinni teraz chyba pisać peany pochwalne, bo w Bydgoszczy 95 kosztuje już 3,98.
Skoro wtedy cena była winą rządu to teraz jest ewidentnie jego zasługą. Jakąś logikę należałoby zachować
http://www.auchan.pl/auch...z/strona-glownaJakarti - Pon 22 Gru, 2014 czekal, czekał i wyczekał Anonymous - Pon 22 Gru, 2014 anjas, przykro mi ale którys z posłów Peło wyprzedził cie pisząc na tłiterku ze spadek cen benzynki to ich zasługa Marek23 - Pon 22 Gru, 2014
anjas napisał/a:
Tak sobie myślę, że ci co kiedyś narzekali na Peło pisząc, że benzyna jest po 6 złotych powinni teraz chyba pisać peany pochwalne, bo w Bydgoszczy 95 kosztuje już 3,98.
Skoro wtedy cena była winą rządu to teraz jest ewidentnie jego zasługą. Jakąś logikę należałoby zachować
Patrząc na cenę baryłki i porównując cenę za rządu Kaczora to czy proporcja jest ta sama?
Czy też jednak od tamtych rządów opodatkowanie paliwa wzrosło?anjas - Pon 22 Gru, 2014
rabarbar napisał/a:
anjas, przykro mi ale którys z posłów Peło wyprzedził cie pisząc na tłiterku ze spadek cen benzynki to ich zasługa
pokaż, nie widziałem. Poza tym trochę manipulujesz, bo ja nigdzie nie napisałem, że to zasługa PO. Bo to by była taka sama głupota jak wcześniej pisanie, że wysoka cena to wina PO.
Marek23 napisał/a:
Patrząc na cenę baryłki i porównując cenę za rządu Kaczora to czy proporcja jest ta sama?
a jak wyglądają te proporcje? Pokaż liczby. Może jest tak, że porównujesz cenę baryłki z dziś i cenę na stacji z dziś a warto by było pamiętać o bezwładności w obniżce cen na stacjach w stosunku do obniżki cen baryłki. Nie jestem przekonany ale coś mi w głowie gra, że to z miesiąc opóźnienia. Ale ciekawa sprawa, można pogrzebać.