PiTT - Sob 28 Lut, 2015 i terenowki... pozniej juz tylko campery pozostaja Bonczek - Sob 28 Lut, 2015 I przyczepy kampingowe czyli to co Top Gear i Niemcy kochają was79 - Sob 28 Lut, 2015 Ślubna zagaduje o kampera, od jakiegoś czasu, także tego Janusz - Sob 28 Lut, 2015
was79 napisał/a:
Ślubna zagaduje o kampera, od jakiegoś czasu, także tego
KUP, bo nie mam od kogo pożyczyć na rajd polski was79 - Sob 28 Lut, 2015 Na razie ugadałem się z wujkiem, że mu miate pożycze na wakacje w zamian za kampera, ktorego ma zamiar nabyć w tym roku. Jako dowód słuszności tego puscilem mu filmik z Toskani, jak znajomy upalał swoją miatoline Anonymous - Sob 28 Lut, 2015 Duży kamper to emeryctwo ale transporter westfalia to co innego i mi sie od zawsze marzykosmita - Sob 28 Lut, 2015 Tylko w takim transporterze nie ma wielu rzeczy: kibelka/prysznica, za to jest dużo bardziej mobilny niż taki typowy kamper. Ostatnio zauważyłem, że sporo ludzi zamiast w typowe kampery idzie w duże dostawczaki typu Ducato Maxi czy Sprinter i je przerabiają.was79 - Sob 28 Lut, 2015 Vw california Anonymous - Sob 28 Lut, 2015 Dokładnie ta mobilność i małe rozmiary sa dla mnie najwiekszym plusem,z brakiem kibelka moge sie pogodzic, a wersje z bieda prysznicem widziałem-z tyłu była rozkładana kotarka i kran.Duzy kamper to straszna upierdliwość,zwłaszcza na południu europy
Moje w124 kombi kupiłem głównie dlatego ze po złozeniu siedzen jest całkiem płaska podłoga i moge tam spać wyciągnięty,spędzilismy w nim kilkanascie nocy i jest całkiem spokokosmita - Sob 28 Lut, 2015 Calafiornia jest spoko, tylko szkoda, że robią ją jedynie z krótkim rozstawem osi ;fqbus - Nie 01 Mar, 2015
rabarbar napisał/a:
Duży kamper to emeryctwo ale transporter westfalia to co innego i mi sie od zawsze marzy
Janusz - Nie 01 Mar, 2015 ja mam na oku pewnego dziadka z t3 westfalia. Cały rok stoi mu pod domem, a na wakacje czasem nią gdzieś wyjeżdża Barejka - Nie 01 Mar, 2015 zawsze zastanawialem sie co ludzie widza w kamperach i przyczepach, kosztuje sporo jak za taki sprzet trzeba tym jechac i sie meczyc lub ciagnac ciezka przyczepe. Do tego warunki slabe chyba trzeba miec do tego zamilowanie. To ducato wyglada tak ze az strach wyjezdzac tym na sezonowy zbior jablek pod grojec sory Jakarti kosmita - Nie 01 Mar, 2015 Jesteś mobilny. Jak jedziesz na wakacje, to zatrzymujesz się gdzie chcesz i na ile chcesz.