Marek23 - Pon 22 Gru, 2014 Najprosciej mowiac chodzi mi o to jaki udzial w paliwie maja podatki dzis i wtedyanjas - Pon 22 Gru, 2014 no własnie, jaki? Zmieniło sie coś?Vlodarsky - Pon 22 Gru, 2014 A kiedyś podatek drogowy nie był osobno ?Marek23 - Pon 22 Gru, 2014 Ktos tam chcial po wyborach wache po 7 zl zrobic;-)
Nie zdziwie sie jak opodatkowanie paliwa wzroslo. Pewno trzeba pogoglowacanjas - Pon 22 Gru, 2014
Marek23 napisał/a:
Ktos tam chcial po wyborach wache po 7 zl zrobic;-)
coś tam dzwoni ale cholera wie gdzie Bonczek - Pon 22 Gru, 2014 Jakimi by kto sloganami nie rzucał to ten chajs na aplikacje "wykrywajacą" podrobione pieniądze zostanie mi w pamięci na zawsze
A ta bezwładność w zmianach cen zawsze działa jak chce. Jaki "ekspert" sie ostatnio wypowiedział ze w zwiazku z uwolnieniem części rezerw sam juz stracił logikę od czego właściwie zalezy cena was79 - Wto 23 Gru, 2014 Dobry odcinek świąteczny będzie anjas - Wto 23 Gru, 2014
Bonczek napisał/a:
Jakimi by kto sloganami nie rzucał to ten chajs na aplikacje "wykrywajacą" podrobione pieniądze zostanie mi w pamięci na zawsze
jak byś kiedyś wynalazł aplikację "wykrywającą podrobione pieniądze" to daj znać, chętnie od Ciebie coś takiego kupię - albo przynajmniej pomysł, programować nie musisz. Bo do tej pory nikomu się nie udało nic podobnego zrobić.
Ale nie ważne, że nie wiesz o czym mówisz, ważne że czujesz się mądry. Tak trzymaj Marek23 - Wto 23 Gru, 2014 Anjas ja na przyklad czuje sie madrzejszy od Ciebie. I bogatszy choc moja skoda w leasing.siema - Wto 23 Gru, 2014 Święta idą, nie skakać sobie do oczu anjas - Wto 23 Gru, 2014
Marek23 napisał/a:
Anjas ja na przyklad czuje sie madrzejszy od Ciebie. I bogatszy choc moja skoda w leasing.
to akurat mnie nie dziwi
Marek23 napisał/a:
choc moja skoda w leasing.
w takim razie niestety nie Twoja.PiTT - Wto 23 Gru, 2014
fajny program teraz jest w audi i vw
wplacasz np 20% i masz niskie raty przez 2-3 lata (audi np. 1% wartosci miesiecznie)
po tych 2-3 latach mozesz wykupic auto albo oddac kluczyki... fajna sprawa dla kogos nie lubi trzymac auta dluszy czas a do tego nie przepada procedura sprzedazy uzywanej furyJakarti - Wto 23 Gru, 2014 tak jest juz praktycznie wszedzie
pisalem o tym na przykladzie forda pare miesiecy temu
lamus PiTT - Wto 23 Gru, 2014
Jakarti napisał/a:
tak jest juz praktycznie wszedzie
pisalem o tym na przykladzie forda pare miesiecy temu
lamus
nie wiedzialem, nie zyje tylko tym forum...
a tak na serio to chuja wafla
jedynie audi to mialo w takiej formie jak ja napisalem
nie chodzi o "najem długoterminowy" bo to jest ofertą bankową
chodzi o preferencyjny zakup auta i audi to mialo i dotyczylo wylacznie niezarejestrowanych jeszcze aut - jakies dotacje na to były z audi i nie było możliwości kupienia w takim programie np. demówki czy auta z salonu z blachami
cieciu! Jakarti - Wto 23 Gru, 2014 co ty .. mowisz?
nie mowie o najmie dlugoterminowym.
ale nie chce mi sie przekonywac Cię wiec musimy zmienic temat