Bonczek - Nie 01 Mar, 2015 W takiej norwegi to piekna sprawa Janusz - Nie 01 Mar, 2015 Ogólnie to ten cały caravaning się kompletnie nie opłaca. Ale na taki rajd polski to jest mega opcja Anonymous - Nie 01 Mar, 2015 ogólnie to najbardziej sie opłaca nie ruszać dupy z domuPiTT - Nie 01 Mar, 2015
Barejka napisał/a:
zawsze zastanawialem sie co ludzie widza w kamperach i przyczepach, kosztuje sporo jak za taki sprzet trzeba tym jechac i sie meczyc lub ciagnac ciezka przyczepe. Do tego warunki slabe chyba trzeba miec do tego zamilowanie. To ducato wyglada tak ze az strach wyjezdzac tym na sezonowy zbior jablek pod grojec sory Jakarti
Barejka jesteś typowym Polakiem, który nie widział auta zanim handlarz z komisu zrobi mu detailing. Ktoś kupi jak stoi, odda do magicznej firmy, która za jedyne tysiąc baksów natrze go końskim smalcem za dwa tysiące baksów i wtedy będziesz cmokał jaka lalka i jak tanio ! Jedyne 70 tys zł !! To okazja !!! Wygląda jak nowy na zdjęciach zrobionych aparatem za śrysta baksów, poprawionych fotoszopem za pińcef baksów i do tego się błyszczy i jest czysty !!! Silnik umyty (wiadomo, że jak umyty to szczelny nie ?) No i po takim detejlingu foteli i lakieru spokojnie dla Ciebie z szafy znika 200 000 km - STAN KOLEKCJONERSKI
WuRC - Pon 02 Mar, 2015
Janusz napisał/a:
ja mam na oku pewnego dziadka z t3 westfalia. Cały rok stoi mu pod domem, a na wakacje czasem nią gdzieś wyjeżdża
Jak dziadek kuma czaczę i auto jest w dobrym stanie, to cena może zwalić z nóg Barejka - Pon 02 Mar, 2015 PiTT, mnie akurat nie nabierzesz na takie tanie sztuczki Siadly - Pon 02 Mar, 2015
WuRC napisał/a:
Janusz napisał/a:
ja mam na oku pewnego dziadka z t3 westfalia. Cały rok stoi mu pod domem, a na wakacje czasem nią gdzieś wyjeżdża
Jak dziadek kuma czaczę i auto jest w dobrym stanie, to cena może zwalić z nóg
ja wrzucałem jako furę kumpla kumpla.was79 - Śro 04 Mar, 2015 Ja jeszcze nie, ale już nadrabiam. Jako że znam Rabiego dodałem jeszcze jednego kumpla:
fura kumpla kumpla kumpla,podobno bardzo ładna sztuka
http://otomoto.pl/subaru-outback-C35690243.htmlRasputin - Śro 04 Mar, 2015 Czy ja pisałem juz,że to fura Pazury ?anjas - Śro 04 Mar, 2015 w tym tygodniu jeszcze nie Anonymous - Śro 04 Mar, 2015
Rasputin napisał/a:
Czy ja pisałem juz,że to fura Pazury ?
kumpel mojego kumpla to Pazura?ja pierdole ide na miasto rozdawać autografy