anjas - Czw 01 Sty, 2015 co za kretyn kurwaVlodarsky - Czw 01 Sty, 2015
anjas napisał/a:
co za kretyn kurwa
Jeden z wielu jak widać, oczywiście odkąd popularne stały się kamerki.PiTT - Pią 02 Sty, 2015 ogladalem, ale to nie dla mnie
od razu cisnienie mi skacze i chyba jakbym byl tam na miejscu i mial cos solidnego pod reka to bym mu kulasy polamal i wyjebal kluczyki w pole
skad tacy sie biora to na serio nie wiem... czy to tylko zachowania wyniesione z domu czy z czasem i "lepszym" autem przychodzi debilizm
niestety takie buraki ktore uciułały na bazarze na swoje wymarzone bmw albo audi od niemieckiego emeryta myślą że są królami autostrad
zapewne sprawa skończy się w sądzie i zabiorą mu prawko bo wszystko pięknie się nagrało, ale aż szkoda że któryś tir nie sprasował skurwiela Kamill - Pią 02 Sty, 2015 Taranował bym. PiTT - Pią 02 Sty, 2015 http://slaskie.naszemiast...al,t,id,tm.html
najbardziej zasakujaca jest taka informacja
Jednak zdaniem autora policja twierdzi, że "kierowca bmw nie popełnił wykroczenia"
co koorwa?!
to moge wcisnac po heblach na srodku autostrady lub drogi szybkieho ruchu i zatrzymac sie, wysiasc, strzelic bąka i pojechać dalej?? mistrz! zajcev_28 - Pią 02 Sty, 2015 Kamill - Pią 02 Sty, 2015 http://www.gazetakrakowsk...t.html?cookie=1 Kamill - Pią 02 Sty, 2015 was79 - Pią 02 Sty, 2015
PiTT napisał/a:
http://slaskie.naszemiasto.pl/artykul/pirat-drogowy-z-bmw-na-a4-ja-cie-naucze-jezdzic-moglo,2688316,artgal,t,id,tm.html
najbardziej zasakujaca jest taka informacja
Jednak zdaniem autora policja twierdzi, że "kierowca bmw nie popełnił wykroczenia"
co koorwa?!
to moge wcisnac po heblach na srodku autostrady lub drogi szybkieho ruchu i zatrzymac sie, wysiasc, strzelic bąka i pojechać dalej?? mistrz!
Na szczęście ktoś poszedł po rozum do tępej głowy:
Cytat:
AKTUALIZACJA 01.01.2015:
Zespół Wykroczeń KMP w Gliwicach zarejestrował i wszczął postępowanie w sprawie o wykroczenie dotyczące agresji drogowej i spowodowania zagrożenia w ruchu drogowym.
Zdarzenie miało miejsce 23 grudnia przed godz. 16.00 na autostradzie A4 w rejonie Gliwic. Świadek zdarzenia przekazał policji materiał dowodowy w postaci filmów z dwóch kamer umieszczonych w jego pojeździe. Kierowca bmw popełnił szereg wykroczeń, w tym najpoważniejsze – spowodowanie zagrożenia bezpieczeństwa w ruchu drogowym. Sprawa zostanie skierowana do Sądu Rejonowego w Gliwicach. Na zakończenie postępowania organ prowadzący (policja) ma 30 dni.
Po wykonaniu wszystkich czynności procesowych oskarżyciel publiczny(Policja) złoży do sądu wniosek o zatrzymanie kierującemu uprawnień oraz wysoką grzywnę. Kierowca nie pozostanie bezkarny. Za wykroczenia, których się dopuścił może utracić prawo jazdy na okres od 6 miesięcy do 3 lat. Wysokość grzywny to nawet 5000 zł.
Mrozu - Pią 02 Sty, 2015 Powinni mu zabrać prawko na 3 lata i dać najwyższą grzywnę żeby innych debili to nauczyłoroj - Pią 02 Sty, 2015 was79, może na początku tak napisali bo musieli posprawdzać czy to nie ktoś "znajomy" kogo się nie wolno czepiać a jak się okazało, że gość nie ma pleców to ciach mu prawo jazdy i 5 tys grzywny (skąd inąd pewnie uzasadnione w tej sytuacji)was79 - Pią 02 Sty, 2015 Całkiem możliwe, w tym kraju nic mnie dziwi.Święty - Pią 02 Sty, 2015 powinni go zcwelować w murzyńskim pierdlu... może następnym razem pomyślałby 2 razy...Kamill - Pią 02 Sty, 2015 Nie ma to jak porządne zcwelowanie, lek na wszelkie zło.PiTT - Pią 02 Sty, 2015 internety go juz pewnie rozliczyly
szybko namierzali wlasciciela niejednego auta, wiec i tu pewnie poszlo gladko
nalezy tylko miec nadzieje ze jest grupa swirow ktora tylko czeka na takie tematy i jezdza wymierzyć sprawiedliwosc tak jak ten debil na drodze