Nie ma to jak porządne zcwelowanie, lek na wszelkie zło.
faktycznie, mówiłeś, że nawet na katar CI pomaga Kamill - Sob 03 Sty, 2015 To Gość tak mówił, nie ja Mrozu - Sob 03 Sty, 2015
Kamill napisał/a:
To Gość tak mówił, nie ja
chyba Gość!@#$%PiTT - Nie 04 Sty, 2015 kobiety za kierownica sa genialne
sytuacja spod domu
podpinaja auto do holowania
w ciagnacym kobieta, w ciagnietym facet
wszystko zapiete i babka rusza na pelnej koorwie, slychac naprezenie jak na pekajacym titanicu
szaprnelo fura ale jedzie, hopka i to samo, najpierw zwalnia zeby znowu dac w opor... tego juz linka lub mocowanie haka nie wytrzymuje
z impetem wystrzeliwuje w zderzak tylnego auta, chyba cos mocno rozjebalo...
az ma sie ochote otworzyc okno i zaczac bic brawo Anonymous - Nie 04 Sty, 2015 sytuacja z wczoraj-kobieta jezdząca na codzien automatem wsiada do auta z manualem,facet jadący z nią mówi
-pamiętaj ze to manual,na biegu jest,wciśnij sprzęgło albo wrzuc na luz
ona-no przecież wiem,nie pouczaj mnie ciągle
i co .....i kurwa odpala go na biegu i wali w auto stojące przed nimi
cale szczęscie lekko przyjebałaPiTT - Nie 04 Sty, 2015 czyli mowisz ze saxo nie ucierpialo bardzo? Anonymous - Nie 04 Sty, 2015 pekniete jedno mocowanie reflektora,własnie je klejeroj - Nie 04 Sty, 2015 dawać pimpy tej astry i mikry, me gusta PGmaster - Wto 06 Sty, 2015 Co za kretynka...
siema - Wto 06 Sty, 2015 Pewnie siostra jednego z dzieciaków. Dobrze, że kierowca rozsądny i elegancko zajebał.Bonczek - Wto 06 Sty, 2015 Ja jebie. Ktora ta kamerkę wszyscy polecają?Sibu - Wto 06 Sty, 2015 http://www.sport.pl/Rajd/...hal_Hernik.htmlsiema - Wto 06 Sty, 2015 Nie wiem po co ale właśnie kupiłem sobie iMac'a
Najstarszego...
G3 Chloru - Wto 06 Sty, 2015 Po to
was79 - Pią 09 Sty, 2015 Dostawa świeżej cebuli na allegro - niestety tym razem tylko 10 zł. Do odebrania do niedzieli.