To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

PiTT - Nie 28 Gru, 2014

samsung alpha zrobil ogromny krok jesli chodzi o jakosc... oby ta droga poszly pozostale nowe modele
w alphie masz cala ramke alu i juz bardzo ladne wykonczenie

rasta - Nie 28 Gru, 2014

Samsung ci płaci czy co? :lol2:
pum - Nie 28 Gru, 2014

ooo i też wystający aparat... oj będzie chyba pozew od jabłka :rotfl:
PiTT - Nie 28 Gru, 2014

rasta napisał/a:
Samsung ci płaci czy co? :lol2:

jeszcze nie... ale lg nie zaplacilo, wiec wiesz jak jest... :D

zefir - Nie 28 Gru, 2014

w note4 mam tez aluminium ramke i do tego jestem z niego cholernie zadowolony.
KarQ - Nie 28 Gru, 2014

PiTT, ile chesz i czy wystawiasz FV? Jutro chcę kupić, nowy mam za 1450zł.
PiTT - Nie 28 Gru, 2014

KarQ napisał/a:
PiTT, ile chesz i czy wystawiasz FV? Jutro chcę kupić, nowy mam za 1450zł.

bez fv, 1300
jak za 1450 masz nowy z fv to nie polecam kupowac u mnie :D

KarQ - Nie 28 Gru, 2014

Nom nie opłaca :) po świętach zrobili promo -400zł.
Jakarti - Pon 29 Gru, 2014

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
neverending story :D

PiTT - Pon 29 Gru, 2014

spoko, ja tez wole kupic z fv i zawsze wyjdzie taniej
ale jak komus na tym nie zalezy i ma nowy za 1450 i u mnie tez praktyczie nowy za 1300 to chyba lepiej miec te 150zl w kieszeni ;)

Pirania - Pon 29 Gru, 2014

Mnie wizualnie alpha naprawdę ujmuje. Wizualnie bo nie analizowałam wszelakich parametrów, ale jeśli jest na poziome wyższym czy takim jak od s5 to wygrywa.
Jest tylko "dziwnie" lekki - ciekawe jak się to ma do dobrego wyważenia w dłoni. ale teraz jakbym miała wybierać ( poza nowszą Moto g :rotfl: ) to chyba bym brała alphe..

PiTT - Pon 29 Gru, 2014

Pirania napisał/a:
Mnie wizualnie alpha naprawdę ujmuje. Wizualnie bo nie analizowałam wszelakich parametrów, ale jeśli jest na poziome wyższym czy takim jak od s5 to wygrywa.
Jest tylko "dziwnie" lekki - ciekawe jak się to ma do dobrego wyważenia w dłoni. ale teraz jakbym miała wybierać ( poza nowszą Moto g :rotfl: ) to chyba bym brała alphe..

niestety parametrami jest gorszy od s5
sa w tej samej cenie, ale nie bralem go ze wzgledu na slabsze bebechy

Kenet - Pon 29 Gru, 2014

Wydaje mi się, że za bardzo dajecie się porwać pogoni za parametrami, a za mało przywiązujecie wagi do dizajnu i przyjemności użytkowania ;D Co takiego niezwykłego musi mieć telefon, żeby otworzyć www, maila, fejsbuka, nagrać film i zrobić zdjęcie? :> Który parametr na to wpływa i czy aż w takim stopniu żeby 2 nowe modele z podobnej półki różniły się znacząco?

W święta brat oddał mamie RAZRa, nie używanego od 2 miesięcy. Zrobiłem mu reset ustawień i podawał jak zły.

rasta - Pon 29 Gru, 2014

Wiesz 3 krotnie tańsze moto g od takiej Alfy czy s5 też podaje jak złe. Co do wygody, szybkości użytkowania oraz możliwości jakie oferuje s5 konkurencja w tej cenie nic lepszego obecnie nie oferuje.
Kamill - Pon 29 Gru, 2014

Która z funkcji w s5 jest warta dopłacenia 1400zł, oprócz aparatu i satysfakcji posiadania "topowego" modelu.