To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

PiTT - Pią 08 Sie, 2014

cos sie przyczepiliscie do CLA :D
ja widziałem na żywo taki szary ciemny met. na ciemniejszym kole i pakiecie amg... wygląda kozacko i wolałbym bardziej od tej a3 ;)

kosmita - Pią 08 Sie, 2014

A3 sedan wygląda jak każde inne audi :sleep:

W ogóle nie rozumiem skąd u ludzi podjarka takimi samochodami jak a3 sedan albo cla. Gówniane, mało użyteczne kompakty za worek hajsu, które pojawiły się na rynku głównie dlatego, że chinole lubią sedany, więc producenci zaczęli robić takie auta. Dla mnie to takie odpowiedniki thalii albo logana w segmencie premium.

Kamill - Pią 08 Sie, 2014

kosmita napisał/a:
A3 sedan wygląda jak każde inne audi :sleep:

W ogóle nie rozumiem skąd u ludzi podjarka takimi samochodami jak a3 sedan albo cla. Gówniane, mało użyteczne kompakty za worek hajsu, które pojawiły się na rynku głównie dlatego, że chinole lubią sedany, więc producenci zaczęli je robić takie auta. Dla mnie to takie odpowiedniki thalii albo logana w segmencie premium.

Widać są też emeryci-działkowcy których stać na sedana w klasie premium.

kosmita - Pią 08 Sie, 2014

Żaden problem mogą przecież kupić A4 albo C klasę, bo kosztują porównywalne pieniądze. Zresztą ciężko mi sobie wyobrazić emeryta pomykającego cla, bo to musiałby być komiczny widok.
Janusz - Pią 08 Sie, 2014

kosmita napisał/a:
Żaden problem mogą przecież kupić A4 albo C klasę, bo kosztują porównywalne pieniądze. Zresztą ciężko mi sobie wyobrazić emeryta pomykającego cla, bo to musiałby być komiczny widok.

wybierz się na wycieczkę do Niemców, albo Austri :)

Święty - Pią 08 Sie, 2014

koma600 napisał/a:
nie ma jak dziura na fotelu . ogólnie dobre fury części w pytę nie drogie. tylko trafić coś co ma ręce i nogi

150.000 i dziura na fotelu... ale w sumie alcantara tak ma ;/

PiTT - Pią 08 Sie, 2014

kosmita napisał/a:
Jest octa sedan ? :>

liftback czy sedan, wyglada identycznie :D

Walle - Pią 08 Sie, 2014

Słabe na maxa jest to cla. I żech widział i żech jeździł.
PiTT - Pią 08 Sie, 2014

ale nowy mecenas c w kombiaku juz miodzio :)
Marek23 - Sob 09 Sie, 2014

W nowym a z pakietem amg zrobilem moze z 15 tysi km i bardzo fajne autko. Nie stac mnie na takie cos,ale nie bede krytykowal bo prowadzi sie dobrze i wyglada kozacko, nawet bardzo kozacko.
Jakarti - Sob 09 Sie, 2014

dzisiaj widzialem takie ale a 250.
tak czy siak to jest mega fura :D strasznie mi sie podoba

PiTT - Sob 09 Sie, 2014

siedzialem w salonie w a45 amg, tez mi sie mega podobalo :)
Marek23 - Sob 09 Sie, 2014

Jezdzilem w Kielcach A45. Ryje przodem dosc mocno na wejsciu,ale wyjscie Haldexem mozna zrobic duzo wczesniej. Wydech amg jest mega kozakiem,wrecz mnie oniesmielił na początku agresywnością.
Kamill - Sob 09 Sie, 2014

Ja kiedyś w salonie siedziałem w oplu tigrze cabrio. Też trochę onieśmiela.
Anonymous - Sob 09 Sie, 2014

Jakos bmw 1 bardziej mi sie podoba od a-klasy,na duzym kółku i w m-pakiecie jest mistrz.Jezdziłem 120d,swietnie sie to prowadzi,i subiektywnie napędza sie duzo lepiej niz 180KM które ma