Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Pią 08 Sie, 2014 cos sie przyczepiliscie do CLA
ja widziałem na żywo taki szary ciemny met. na ciemniejszym kole i pakiecie amg... wygląda kozacko i wolałbym bardziej od tej a3 kosmita - Pią 08 Sie, 2014 A3 sedan wygląda jak każde inne audi
W ogóle nie rozumiem skąd u ludzi podjarka takimi samochodami jak a3 sedan albo cla. Gówniane, mało użyteczne kompakty za worek hajsu, które pojawiły się na rynku głównie dlatego, że chinole lubią sedany, więc producenci zaczęli robić takie auta. Dla mnie to takie odpowiedniki thalii albo logana w segmencie premium.Kamill - Pią 08 Sie, 2014
kosmita napisał/a:
A3 sedan wygląda jak każde inne audi
W ogóle nie rozumiem skąd u ludzi podjarka takimi samochodami jak a3 sedan albo cla. Gówniane, mało użyteczne kompakty za worek hajsu, które pojawiły się na rynku głównie dlatego, że chinole lubią sedany, więc producenci zaczęli je robić takie auta. Dla mnie to takie odpowiedniki thalii albo logana w segmencie premium.
Widać są też emeryci-działkowcy których stać na sedana w klasie premium.kosmita - Pią 08 Sie, 2014 Żaden problem mogą przecież kupić A4 albo C klasę, bo kosztują porównywalne pieniądze. Zresztą ciężko mi sobie wyobrazić emeryta pomykającego cla, bo to musiałby być komiczny widok.Janusz - Pią 08 Sie, 2014
kosmita napisał/a:
Żaden problem mogą przecież kupić A4 albo C klasę, bo kosztują porównywalne pieniądze. Zresztą ciężko mi sobie wyobrazić emeryta pomykającego cla, bo to musiałby być komiczny widok.
wybierz się na wycieczkę do Niemców, albo Austri Święty - Pią 08 Sie, 2014
koma600 napisał/a:
nie ma jak dziura na fotelu . ogólnie dobre fury części w pytę nie drogie. tylko trafić coś co ma ręce i nogi
150.000 i dziura na fotelu... ale w sumie alcantara tak ma PiTT - Pią 08 Sie, 2014
kosmita napisał/a:
Jest octa sedan ?
liftback czy sedan, wyglada identycznie Walle - Pią 08 Sie, 2014 Słabe na maxa jest to cla. I żech widział i żech jeździł.PiTT - Pią 08 Sie, 2014 ale nowy mecenas c w kombiaku juz miodzio Marek23 - Sob 09 Sie, 2014 W nowym a z pakietem amg zrobilem moze z 15 tysi km i bardzo fajne autko. Nie stac mnie na takie cos,ale nie bede krytykowal bo prowadzi sie dobrze i wyglada kozacko, nawet bardzo kozacko.Jakarti - Sob 09 Sie, 2014 dzisiaj widzialem takie ale a 250.
tak czy siak to jest mega fura strasznie mi sie podobaPiTT - Sob 09 Sie, 2014 siedzialem w salonie w a45 amg, tez mi sie mega podobalo Marek23 - Sob 09 Sie, 2014 Jezdzilem w Kielcach A45. Ryje przodem dosc mocno na wejsciu,ale wyjscie Haldexem mozna zrobic duzo wczesniej. Wydech amg jest mega kozakiem,wrecz mnie oniesmielił na początku agresywnością.Kamill - Sob 09 Sie, 2014 Ja kiedyś w salonie siedziałem w oplu tigrze cabrio. Też trochę onieśmiela.Anonymous - Sob 09 Sie, 2014 Jakos bmw 1 bardziej mi sie podoba od a-klasy,na duzym kółku i w m-pakiecie jest mistrz.Jezdziłem 120d,swietnie sie to prowadzi,i subiektywnie napędza sie duzo lepiej niz 180KM które ma