was79 - Czw 22 Maj, 2014 a ty nie miałeś być we Francji? nowa robota?M - Czw 22 Maj, 2014 Rabar długo w polsce nie wytrzymał, wcale się nie dziwię.bizon - Czw 22 Maj, 2014 Okazało się, że koleżanka startuje w ramach takiej formacji. Wrzucam jako ciekawostkę, bo nie wiedziałem nawet, że coś takiego istnieje.
http://db.org.pl/program/GeKo - Czw 22 Maj, 2014
M napisał/a:
Nadzieją są najmłodsi ludzie bo wygląda że wyrasta nam neokonserwatywna młodzież która nie wierzy w ten cały bullshit
A mnie się wydaje, że nie do końca, to są młodzi buntownicy, którzy chętnie hejtują w necie każdy rząd, ale na wybory im się nie chce ruszyć dupska. Potem dorastają liberalizują się a na koniec jak zaczynają głosować to wybierają mniejsze zło.
Dziś w PR III radia był Mikke, chyba jedna z pierwszych jego wypowiedzi rozsądnych, ale i tak było o hitlerze i gwałtach. Ten człowiek zbyt często wbija kij w mrowisko i uparcie przy nim siedzi aż go mrówki oblezą.
Można się zgodzić z jego poglądami na temat Unii ale on je przedstawia w taki sposób że brzmią jak bełkot człowiek nie spełna rozumu. Jak można opowiadać że politycy w PE to maoiści, trokiści i że protokół z Kioto to spisek mający na celu zahamowanie europejskiej gospodarki. To kto na tym ma skorzystać, skoro cały świat się ponoć wycofuje z tego.
Wipler dobrze zaczął z republikanami, a potem się schlał i chciał pobić policjantów, żałosne.
Nie ma na kogo głosować taka prawda. Jestem LEMYNGIEM.
M czy widzisz jakąś alternatywę, serio pytam?M - Czw 22 Maj, 2014 Kiedyś wrzucałem DB, bardzo fajna inicjatywa na kształt szwajcarski.
Żalożone przez byłego działacza platformy.Anonymous - Czw 22 Maj, 2014 Bylem we francji 6 tyg,skonczylem i jade do pracy na statek.sytuacja jest dynamiczna,jak mawia moja zonaM - Czw 22 Maj, 2014
GeKo napisał/a:
M czy widzisz jakąś alternatywę, serio pytam?
KNP, PRJG, DBkamil - Czw 22 Maj, 2014 a to taki lewacki przecież kraj M - Czw 22 Maj, 2014 Jeszcze przez chwile tak Michał - Czw 22 Maj, 2014
Dzien w ktorym koleje zaczna normalnie funkcjonowac bedzie symbolicznym końcem komunizmu w polsce (tak se kurwa pozwole górnolotnie pojechac)
Mialem jechac TLK a dojechalem liniami "Tatowy subarak",zreszta jakie to ma znaczenie jakie linie czy jaka partia u wladzy,burdel zawsze i wszedzie taki sam
TLK nie ma nic wspolnego z PKP. Ale ponarzekać można.Barejka - Pią 23 Maj, 2014 anjas, jak to nie ma jezdzi po torach za ktore odpowiedzialne jest PKP PLK M - Pią 23 Maj, 2014 Tlk niema zwiazku z pkp oprocz tego ze nalezy do intercity ktore jest w grupie pkpanjas - Pią 23 Maj, 2014 czyli jednak wina Tuska
Jak się skoda zepsuje to zwykle się mówi: "Ech to jebane porsche".
Bo z tego co kojarzę porsche jest właścicielem volkswagena a vw skody.