To parkiet olejowany czy lakierowany ?Kamill - Pon 02 Lut, 2015 Skurwiała złotówa
Barejka - Pon 02 Lut, 2015 bez zadnej dyskusji widac ze chcial przyjebac, powinni mu zajebac za to licencje ze ludzi taki psychol wozi i lejce zajebac idiocie Bonczek - Pon 02 Lut, 2015 A ja bym nie powiedział, że to koniecznie specjalnie. Ja tak świeżo po odebraniu prawka uciekałem przed dzwonem i odruch był taki, że zrobiłem to samo co złotówa z tego filmiku, tylko do dziś nie wiem jak się nie zderzyliśmy.Kamill - Pon 02 Lut, 2015 Z tym że on jechał pasem do skrętu w prawo i zamiast skręcić wjebał gaz do dechy. Tak mi się wydaje przynajmniej michool_vt - Wto 03 Lut, 2015
Kamill napisał/a:
Z tym że on jechał pasem do skrętu w prawo i zamiast skręcić wjebał gaz do dechy
kurde rzeczywiście, co za kiep was79 - Wto 03 Lut, 2015 Dałbym to humoru, ale to smutne raczej jest
Cytat:
Proszowiccy policjanci ruchu drogowego skierują wniosek o ukaranie wobec kierowcy, który swoim rażącym zachowaniem złamał przepisy i spowodował bezpośrednie zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym.
31 stycznia br. kilka minut po godzinie 21:00 patrol ruchu drogowego w rejonie stacji benzynowej w Opatkowicach zauważył kierującego pojazdem marki Mazda, który swoją jazdą stworzył rażące zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym. 35-letni mieszkaniec powiatu krakowskiego świadomie kilkukrotnie wprowadził pojazd w niekontrolowany poślizg, czym spowodował zagrożenie dla przewożonej pasażerki oraz osób znajdujących się na parkingu przy centrum handlowym w Opatkowicach.
Policjanci ruchu drogowego odstąpili od ukarania mandatem sprawcę wykroczenia uznając, że to zbyt niska grzywna wobec popełnionych, poważnych wykroczeń. Policjanci zatrzymali kierowcy prawo jazdy i skierują wobec niego wniosek o ukaranie do sądu, gdzie najwyższa kara grzywny to 5 tys. złotych.
http://proszowice.policja...nie-przed-sademJakarti - Wto 03 Lut, 2015 was79,
jak teraz będziesz jeździł? bez prawka? Sibu - Wto 03 Lut, 2015 świadomie niekontrolowany Kamill - Wto 03 Lut, 2015 Ja pierdole co tu się dzieje. Jeszcze kilka takich obostrzeń i na prawdę już nic mnie tu nie będzie trzymało.was79 - Wto 03 Lut, 2015 Przejeb na maksa. Do tego trafisz na jakąś starą cipe sędzinę i masz po prawku, nie mówiąc już o $. Dobrze, że tory są dostępne i budują kolejne,a nie zamykają Bonczek - Wto 03 Lut, 2015 Nie wiem czy się wkurwiać czy po prostu olać, bo się we mnie gotuje jak czytam co się dzieje Konrad - Wto 03 Lut, 2015 Proszowice to nie wieś, to stan umysłu was79 - Śro 04 Lut, 2015 siema - Śro 04 Lut, 2015 Kuźwa, to nie fake...
http://edition.cnn.com/20...rash-transasia/