Nie ma problemu!bob.dsk - Śro 15 Lip, 2015 Ktoś jeździł Golfem VI lub VII R ? Fajne ?MoRToN - Śro 15 Lip, 2015 Najfajniejsze z haczy wykluczając poprzednie S3 siema - Śro 15 Lip, 2015
bob.dsk napisał/a:
Ktoś jeździł Golfem VI lub VII R ? Fajne ?
Kiedyś- jeszcze za czasów Saxo, więc moje odczucia mogły być zaburzone- zrobiłem parę kółek Golfem VI R po Ułężu. Wtedy uznałem, że czegoś takiego bym nie kupił, bo zbyt duża waga psuła zabawę na torze.bob.dsk - Śro 15 Lip, 2015 Jakieś takie głupie myśli mi chodzą co by zmienić auto
Tylko nie wiem na co Gaydek - Śro 15 Lip, 2015
bob.dsk napisał/a:
VII R przez godzinę po Poznaniu i A2. Bez przyzwoitki z salonu. Bardzo fajne, ale w Megane RS więcej od Ciebie zależy. Zależy czego szukasz.MoRToN - Śro 15 Lip, 2015
bob.dsk napisał/a:
Jakieś takie głupie myśli mi chodzą co by zmienić auto
Tylko nie wiem na co
Ale do bujaki czy do upalania ?
Albo co z tych dwóch rzeczy jest ważniejsze ? DeeS - Śro 15 Lip, 2015
bob.dsk napisał/a:
Bardzo fajne auto !
Jezdzilem ! GOLF VII R 2014 r. Mega fur, prowadzi się pieknie, bardzo przewidywalnie, skrzynia DSG coś pięknego. Uważam że EVO /STI nie dorasta do pięt....DeeS - Śro 15 Lip, 2015 Apropo chciałbym kupic GOLF'a VI GTI anyone ?bob.dsk - Czw 16 Lip, 2015 Muszę się zainteresować czy w 3city mają gdzieś w salonie i się przejechać.DeeS - Czw 16 Lip, 2015
bob.dsk napisał/a:
Muszę się zainteresować czy w 3city mają gdzieś w salonie i się przejechać.
Koniecznie i moim zdaniem naprawde swietnie wyglada i pięknie mruczy w trybie sport Alexxx - Czw 16 Lip, 2015
DeeS napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
Muszę się zainteresować czy w 3city mają gdzieś w salonie i się przejechać.
Koniecznie i moim zdaniem naprawde swietnie wyglada i pięknie mruczy w trybie sport