EmerytRs2 - Śro 04 Lut, 2015 Chłopaki, gdzie w Wawie podbiją mi przegląd, potrzebuję podbic dwa dowody.arssss - Śro 04 Lut, 2015 01-956 Warszawa
ul. Wrzeciono 38.
tel.: +48 22 603-77-70
tutaj ogarniesz na lajcie.EmerytRs2 - Śro 04 Lut, 2015 taki jesteś dowciapny??
ja tam mieszkałem nieopodal
Poratujcie pewnym adresem.Chloru - Śro 04 Lut, 2015 Waliców 15 Walle - Śro 04 Lut, 2015 Czy ktoś mógłby mi obejrzeć auto w Pyskowicach, pod Gliwicami?
Zgrzewka piwka/dobra wódka Niemy - Czw 05 Lut, 2015 Ja mogę, pisz pw z adresem i na co szczególnie zwrócić uwagę.arssss - Czw 05 Lut, 2015 Jeżeli w sejmie przejdzie to prawdopodobnie od czerwać płacimy tyle za mandaty :
dodatkowo przy przekroczeniu o +50km/h tracimy prprawko na 3 miesiaceanjas - Czw 05 Lut, 2015 przed wyborami nie przejdzie imhopcs - Czw 05 Lut, 2015 po wyborach to Szczurek zrobi cennik indeksowany w CHFCartoon - Czw 05 Lut, 2015 Gorzej, że po wyborach będą się chcieli pochwalić skutecznością w walce z piratami i wtedy przejdzie...
W Warszawie takie mandaty na 1000 będą mogli sypać hurtowoRasputin - Czw 05 Lut, 2015 Dlatego juz wiecie na kogo głosować Tylko KORWIN Siadly - Pią 06 Lut, 2015 Czy brak słowa "do" w tej tabelce to błąd, czy faktycznie koniec z widełkami?PiTT - Pią 06 Lut, 2015 na zachodzie chyba juz dawno wprowadzili jebuckie mandaty... co widac zaraz po przekroczeniu granicy ze polaczkom nie chce juz sie napierdalac o zycie
nikt nie lubi placic mandatow, ale patrzac na tych idiotow na naszych drogach to wydaje sie ze jest to sensowne
jak taki przedstawiciel handlowy wyskoczy w miesiacu 3 x z 1.5 to mu sie zmienią priorytetyJakarti - Pią 06 Lut, 2015 ile razy w roku dostajecie mandat?
mnie wychodzi tak raz na 1,5 - 2 lata siema - Pią 06 Lut, 2015 Pitt, ale proszę Ciebie... Czy Ty twierdzisz, że w całym naszym pięknym kraju mamy sensownie poustawiane ograniczenia prędkości i ostatnim elementem do zapewnienia nam bezpieczeństwa na drogach jest już tylko podniesienie wysokości mandatów, co by ten piękny koncept w postaci: dobra droga+sensowne ograniczenia+egzekwowanie prawa- teraz ostatecznie dopiąć?
Przecież to jest po prostu skok na kasę!