a mb a45 amg kosztuje z przyzwoitym wyposażeniem tyle co np. jakieś m3 e36 z klatką do upalania + nowa spoko fura do jazdy na co dzień..
Do jazdy na co dzień mam BMW F31 w gnoju więc szukam czegoś co zastąpi mi Mini. Trochę się napaliłem na A45. Nowa jest w abstrakcyjnej cenie ale z rynku wtórnego już można coś kupić.
Czekam aż się Mini sprzeda btw. może ktoś jest zainteresowany ? Dla HH promocja lukp - Pią 17 Lip, 2015
siema napisał/a:
U mnie w Clio z fotelami Recaro drugi rząd miał za ciasno. Faktem jest, że Krzysiek ma fotelik z baza ISOFIX ale z Young Sportem siostry nie było wiele lepiej. Dopiero powrót do seryjnych foteli w Clio poprawił sytuację ale nie to, że jest bajka. Może zatem Clio III jest przestronniejsze z tyłu niż Clio II- nie wiem, nie siedziałem- ale ja zastanawiam się nad dołożeniem pary drzwi...
Mnie już denerwuje w clio III brak tylnych drzwi przy dziecku, ciągłe składanie fotela itd...
Teraz rozglądam się za nowym nabytkiem, ale na pewno 5 drzwi i raczej coś 4x4 anjas - Pią 17 Lip, 2015
lukp napisał/a:
Teraz rozglądam się za nowym nabytkiem, ale na pewno 5 drzwi i raczej coś 4x4
dacia duster?lukp - Pią 17 Lip, 2015
anjas napisał/a:
lukp napisał/a:
Teraz rozglądam się za nowym nabytkiem, ale na pewno 5 drzwi i raczej coś 4x4
jezdzilem scirocco r z dsg, jaram się , jezdzilbym na codzień michool_vt - Pią 17 Lip, 2015
was79 napisał/a:
Tez się rozglądam, bo chyba na jesień będę musiał dzieciary wozić do przedszkola
kurdej wybudowałeś garaż wielopoziomowy?was79 - Sob 18 Lip, 2015 Nie, miatoline bym opylił michool_vt - Sob 18 Lip, 2015 jestem tu PiTT - Sob 18 Lip, 2015
was79 napisał/a:
Nie, miatoline bym opylił
to moze pozostajac w mazdzie bys poszukal 3 mps?
taka ~340KM juz sie napedza was79 - Sob 18 Lip, 2015 Nie podobaja mi się, dodatkowo mam podejrzenia, że z takim klocowatym silnikiem z przodu to będzie drama, zwłaszcza po aucie, które ma idealne 50/50.Anonymous - Sob 18 Lip, 2015 no to jesli ma byc 4 miejsca to zostalo ci tylko m3 (ewentualnie 328i ale na to to wiadomo że za cienki w uszach jestes PiTT - Sob 18 Lip, 2015
was79 napisał/a:
Nie podobaja mi się, dodatkowo mam podejrzenia, że z takim klocowatym silnikiem z przodu to będzie drama, zwłaszcza po aucie, które ma idealne 50/50.
w jakim sensie klocowatym?
myslisz ze z gti jest lepszy rozklad masy?
na seryjnym zawiasie taka 6 gti to jest dopiero klocuch
mi nie pasuje kultura i specyfika pracy tej jednostki 2.3 disi, mialem to samo w cx7, ale tam wiadomo ze inna masa + 4x4
kilka razy widzialem na ulicy taka 3 mps w nowej i starszej budzie i calkiem niepozornie to wyglada a moze zdziwic