To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

was79 - Pon 09 Lut, 2015

W sumie bonku wspaniale, wyciagniemy z piwnic merce i będziemy się bujać 30 km/h po mieście, bo wszystkim innym zabiorą prawko ;D
PiTT - Pon 09 Lut, 2015

myslalem o rs'ie ale w takim wypadku na chooj to wszystko :<
trzeba szukac terenowki
:rotfl:

Kenet - Pon 09 Lut, 2015

Kolega właśnie kupił taki czołg V8:

Kotłuje 25 L gazu na 100 KM xD

roj - Pon 09 Lut, 2015

wściekle dużo jak na astrę o_O
Kamill - Pon 09 Lut, 2015

Gaz ucieka przez te szpary w masce.
Do zamknięcia.

Bonczek - Pon 09 Lut, 2015

was79 napisał/a:
W sumie bonku wspaniale, wyciagniemy z piwnic merce i będziemy się bujać 30 km/h po mieście, bo wszystkim innym zabiorą prawko ;D

O ile dotrwamy ;D

PiTT - Wto 10 Lut, 2015

byo?
http://natemat.pl/132877,...est-na-sprzedaz

Jakarti - Wto 10 Lut, 2015

nie ale ja juz czytalem
wklej cos ciekawszego :D

PiTT - Wto 10 Lut, 2015

Jakarti napisał/a:
nie ale ja juz czytalem

taka ciekawostka... wg mnie kolejny belkot wypluty z natemat

Kamill - Wto 10 Lut, 2015

PiTT napisał/a:
Jakarti napisał/a:
nie ale ja juz czytalem

taka ciekawostka... wg mnie kolejny belkot wypluty z natemat

A niech wypierd.. stad wszyscy :rotfl: Spadną ceny miejsc postojowych to dokupie sobie normalne naziemne ;D
BTW promieniu 300m mam supermarket, 3 spożywczaki, żłobek, przedszkole, jakiś klub malucha, przystanek autobusowy z lepszym połączeniem niż miałem na ochocie i co dziwne w promieniu 150m 6 salonów kosmetycznych xD
Znowu mój blok to blok widmo, nie spotkałem nikogo w windzie, nikogo nie znam, sasiad z naprzeciwka jak do niego zapukałem myślałem że narobi w pory. Reszta ma mieszkania, ale nie mieszka, gdzies wyjechali? Albo stoją puste nie sprzedane.

PiTT - Wto 10 Lut, 2015

Alma i żabki... wiec na zakupy i tak pewnie jezdzisz do wiekszych sklepow albo przez net
1 autobus jezdzil jak tam mieszkalem
jak z polaczeniem z ursynowem? nadal nie ma czy tylko tym skrótem w 1 strone co da się przejechać?
przedszkola... są, ale ich ceny kształtują się chyba na poziomie prywatnego liceum :D
fajnie tam się mieszka jak każda osoba w rodzinie ma auto
od centrum też masz z 14km, wiec blisko nie jest
dopóki nie zobacze realnych zmian to zdania nie zmienię ;)
wyobrazasz sobie ze prawda jest to co napisali w art.? osiedle widmo... mało realne bo zaraz inni skorzystają z okazji i będą kupować w dobrych cenach
i o to chyba właśnie chodzi żeby osiedle / dzielnica żyla a nie miała skitranych w swoich mieszkaniach ludzi, który boją się odezwać jak zobaczą inną żywą istotę

Na zakupy wale do almy, a wieksze to wiadomo przez net. Centrum to jest teraz Domaniewska ;) Z pod bloku do centrum 11km, ale na Domaniewską niecałe 7. Ursynów jest odcięty od świata ze wszystkich stron, więc to już problem ursynowa że nie ma z niczym połączenia, a nie wilanowa. Dopiero ursynów jest odseparowany i odciety, miasteczko jest dużo bardziej "w mieście". Osobiście nie widzę w tym momencie nie konkurencji dla wilanowa. Jedynie mogl bym się przenieść do tego osiedla koło pola mokotowskiego, albo teraz stawiają na szczesliwicach przy parku tj. "od tyłu stoku" zajebiste osiedle. Tzn miejscówka jest mega.

A co do osiedla widma, to ja nie wiem o co chodzi. Jak juz kogoś spotkam to wszyscy sa mili i uśmiechnięci, większośc osob się przywita. No ale żeby kogoś spotkać to ciężko ;) Pewnie dlatego też ze bloki sa o podwyzszonym standardzie, na klatce jest tylko kilka mieszkań, nie to co w JW, 7 mieszkań na pietro, 14 pieter, to cięzko kogos nie spotkać w windzie :rotfl:

PiTT - Wto 10 Lut, 2015

ursynow ma metro i w pyte busow, ciezko mowic ze jest odciety :D
a ze nie laczy sie z wilanowem to chyba ich to serdecznie jebie ;)

PiTT napisał/a:
ursynow ma metro i w pyte busow, ciezko mowic ze jest odciety :D
a ze nie laczy sie z wilanowem to chyba ich to serdecznie jebie ;)

No dobra, ale ja nie jeżdzę metrem, tylko samochodem, bo czesciej jestem na ochocie niż w centrum.
Sproboj wyjechac Kenem do centrum, a ja pojade sobieskiego, jak myślisz kto pierwszy dojedzie ?

was79 - Wto 10 Lut, 2015

Szczerze, nie mam pojęcia.