ursynow ma metro i w pyte busow, ciezko mowic ze jest odciety
a ze nie laczy sie z wilanowem to chyba ich to serdecznie jebie
No dobra, ale ja nie jeżdzę metrem, tylko samochodem, bo czesciej jestem na ochocie niż w centrum.
Sproboj wyjechac Kenem do centrum, a ja pojade sobieskiego, jak myślisz kto pierwszy dojedzie ?
przez 2-3 lata jezdzilem autem trase do samego centrum i szczerze mowiac wychodzi podobnie...
latalem skrotem na ursynow albo czerniakowska, najgorszy wybor to sobieskiego bo tam stoi wszystko do dolnej
ken nie dojezdza do centrum tylko musisz wybrac puławska albo niepodleglosciJanusz - Wto 10 Lut, 2015 Pitt nawet jak juz nie mieszka w warszawie to sie będzie kłócił gdzie jest najlepiej
chłopaki a wiecie ze ta rozmowa jest bezcelowa ?? to tak jakby jeden z was lubił MILFY a drugi nastolatki, i możecie sobie argumentować godzinami, ale to bez sensuJakarti - Wto 10 Lut, 2015 Janusz,
masz racje mlody czlowieku
chyba ten drugi wypadek mial jakis inny skutek (oprocz zburzenia auta) bo zaczynasz gadac z sensem PiTT - Wto 10 Lut, 2015 przeciez nie rozmawiamy gdzie jest lepiej a gdzie gorzej, tylko taka wymiana uwag a ze mieszkalem tam przez kilka lat to chyba moge sie wypowiedziec
w wawie bywam regularnie, wiec nie jest to dla mnie miasto "wspomnienie"
nawet jak tam mieszkalem to zawsze hejtowalem to osiedle
ciekawe czy juz jest zasieg telefonow czy nadal trzeba stac w oknie Kamill - Wto 10 Lut, 2015
Janusz napisał/a:
chłopaki a wiecie ze ta rozmowa jest bezcelowa ??
A co Ty od wczoraj jesteś na forum? PiTT - Wto 10 Lut, 2015 Kamil, pochwal sie lepiej nowym zakupem a nie siedzisz cicho Kamill - Wto 10 Lut, 2015
PiTT napisał/a:
Kamil, pochwal sie lepiej nowym zakupem a nie siedzisz cicho
No dobra, kupiłem sobie nóż myśliwski, jeszcze nie wiem po co, ale moja pasja z dzieciństwa powrociła i zacząłem znowu mocniej interesować sie nożami. Mam już kilka różnych, do tego ostrzałki kilka typów.
A teraz kupiłem w promo taki zestaw. Mimo że rączka pomaranczowa i wyglada wiesniaco (dlatego byla promocja na ten kolor) to w dłoni leży bdb, wręcz jak by wzieli odcisk z mojej ręki.
A oprocz tego kupiłem w211 kombi 2.7 cdi, w świni leniuchu i patyku.PiTT - Wto 10 Lut, 2015 a co myslisz o takim?
mozna gdzie wyrwac na allegro i sie zastanawiam
was79 - Wto 10 Lut, 2015 Kamill - Wto 10 Lut, 2015 Kuchenne tez mam trochę takie lepsze, Roj mało sobie palca ostatni nie odciął roj - Wto 10 Lut, 2015 Kto ostrzy noże do pieczywa!? Kamill - Wto 10 Lut, 2015 Noże w kuchni muszą być ostre tak żeby goliły, np włosy ze słoniny bo łaskoczą w nos przy jedzeniu.Miniac - Wto 10 Lut, 2015
Kamill napisał/a:
Jak juz kogoś spotkam to wszyscy sa mili i uśmiechnięci, większośc osob się przywita.
Swój swego pozna Janusz - Wto 10 Lut, 2015
Kamill napisał/a:
No dobra, kupiłem sobie nóż myśliwski, jeszcze nie wiem po co, ale moja pasja z dzieciństwa powrociła i zacząłem znowu mocniej interesować sie nożami. Mam już kilka różnych, do tego ostrzałki kilka typów.
A teraz kupiłem w promo taki zestaw. Mimo że rączka pomaranczowa i wyglada wiesniaco (dlatego byla promocja na ten kolor) to w dłoni leży bdb, wręcz jak by wzieli odcisk z mojej ręki.
ja sobie muszę w końcu kupić takie do rzucania, bo zawsze mi się podobały Kenet - Wto 10 Lut, 2015 Ja jebie, to się nie dzieje. Moja babcia dopiero jutro ma wyjść ze szpitala. Ta kapsułka co to się popsuła nadal nie działa, ale kolejka jedzie dalej i następne podejście za 2 miesiące... Wypis będzie ok. godziny 15. A ja sobie właśnie czytam, że od 10 do Warszawy będą zjeżdżać ciągniki i nastąpi paraliż dróg wjazdowych, szczególnie w kierunku w którym ja jadę z kulminacją o godzinie 14. No jak żyć, jak się nie wkurwić?!