przecież to jest Abramowski, on takie boczury to sadzi non stop, tu widzimy akurat filmik z jego treningów pod olsztynem Bart - Śro 20 Sie, 2008 jaki piękny samochód pojawi się już wkrótce na europejskich drogach
drżyjcie thalie i logany
http://www.autokrata.pl/l...edan_w_europie/mi - Śro 20 Sie, 2008 proszę Cię - gdy konkurencja już myśli, że osiągnęła poziom thalii - renault robi krok i znów zostawia wszystkich pseudodesignerów w tyle:
a Dacia wiadomo - zawsze rula!Marek23 - Śro 20 Sie, 2008
saxorulez napisał/a:
to chyba życiówka Gigiego
Dokładnie, Gigi zniszczył system tym popisem.PiTT - Śro 20 Sie, 2008 dla niektórych pytanie może być z dupy, ale może ktoś ma sprawdzony sposób
z uwagi, że przez ostatnie 2 tyg. auto stało nieruszane, zauważyłem dzisiaj, że dopiero co wymienione tarcze z tyłu zaszły lekko rdzą
niby nic bo z powierzchni tarczy zaraz rdza się zetrze, ale bardziej wkurza mnie ta część do której dociska koło, szczególnie z tyłu jest to widoczne przy moich felgach
czym najlepiej to teraz doczyścić?
odrdzewiacz w sprayu? jakiś rozpuszczalnik? hamerite?
ma ktoś sprawdzony i najłatwiejszy sposób?
z góry dzięki za pomysłyOSKAR - Śro 20 Sie, 2008
Mick napisał/a:
co Wy w ogóle mówicie...
pozor pozor!!
przecież to jest Abramowski, on takie boczury to sadzi non stop, tu widzimy akurat filmik z jego treningów pod olsztynem :rotfl:
pikusny ;d
dobbry jest caly film jak w zwolnonym tempie pokazana [raca recznego i gazu.
ale tez tak umiem ;d ;dOSKAR - Śro 20 Sie, 2008
PiTT napisał/a:
dla niektórych pytanie może być z dupy, ale może ktoś ma sprawdzony sposób
z uwagi, że przez ostatnie 2 tyg. auto stało nieruszane, zauważyłem dzisiaj, że dopiero co wymienione tarcze z tyłu zaszły lekko rdzą
niby nic bo z powierzchni tarczy zaraz rdza się zetrze, ale bardziej wkurza mnie ta część do której dociska koło, szczególnie z tyłu jest to widoczne przy moich felgach
czym najlepiej to teraz doczyścić?
odrdzewiacz w sprayu? jakiś rozpuszczalnik? hamerite?
ma ktoś sprawdzony i najłatwiejszy sposób?
z góry dzięki za pomysły
nie zastanawialem sie nigdy dlaczego i jak to usunac.ja nie mam problemu bo poki co jezdzilem caly czas.ale teraz stoi wiec pewnie sie pojawi.
moze przykatuj troszke reczny lub kilka razy ostro wcisnij hamulec to zniknie.napewno jakies srodki zle wplyna na klocki wiec nie wymyslaj z tym... . ;dPiTT - Śro 20 Sie, 2008 ale to nie o to właśnie chodzi
powierzchnią tarczy się nie martwię bo się zetrze, tylko tym elementem który styka się z samym kołem
to samo się nie zetrze
OSKAR - Śro 20 Sie, 2008 aaaaaaaaaa to polerka ja mysle.sa specjalne pasty do polerki i flanelowa koszula jakas i jedziesz z tematem Vlodarsky - Czw 21 Sie, 2008
Czy to nie Barto ??
Radzio mówi, że to jakiś wściekły wąż a ja myśle, że to nasz kochany kebab w przebraniu Vlodarsky - Czw 21 Sie, 2008 a tu oryginał
CHRZANEK - Czw 21 Sie, 2008 Hahahahahahahahahahha
Barto vel Kebab vel Wściekły wąż ...Michał - Czw 21 Sie, 2008 hyhyhy ale się ciesze !!
dostałem plakietke PRESS na impreze 4turbo , która odbędzie się 23 sierpnia . Se polatam z kamrom trońke kubas - Czw 21 Sie, 2008 hahahahah kebab niszczy jak zawsze anjas - Czw 21 Sie, 2008
Michał napisał/a:
hyhyhy ale się ciesze !!
dostałem plakietke PRESS na impreze 4turbo , która odbędzie się 23 sierpnia . Se polatam z kamrom trońke