To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

PiTT - Sob 09 Sie, 2014

zartujesz, przeciez to dizel :D
Anonymous - Nie 10 Sie, 2014

chuj z tym,ważne ze to naprawde fajnie jezdzi
Marek23 - Nie 10 Sie, 2014

Kwestia gustu. Dla nie bmw 1 nie ma podejscia do A w amg pakiecie. Merol wyprzedzil audi i bmw o lata swietlne,a przyznam,ze ogolnie nie przepadam za mecenasami.
Święty - Nie 10 Sie, 2014

ostatnio posiedziałem sobie w nowej C-klasie ... 130 tys za podstawowa wersje to nie jest tak źle.
Walle - Nie 10 Sie, 2014

Marek23 napisał/a:
Kwestia gustu. Dla nie bmw 1 nie ma podejscia do A w amg pakiecie. Merol wyprzedzil audi i bmw o lata swietlne,a przyznam,ze ogolnie nie przepadam za mecenasami.

a w czym widzisz te lata sfietlne, bo ja co prawda amg nie jeździłem, ale w tym zwyklaku co hasałem to nic się jakoś nie wybijało ponad przeciętność.....

PiTT - Nie 10 Sie, 2014

ja i tak bym najchetniej wszedl teraz w bmw
M - Nie 10 Sie, 2014

Samochody to zuo!
Kamill - Nie 10 Sie, 2014

eM, weź sprzedaj tego grata bo niedługo mechaników na chrzestnych zaczniesz zapraszać.
Kenet - Pon 11 Sie, 2014

PiTT napisał/a:
ja i tak bym najchetniej wszedl teraz w bmw

A może compact z klato? :D

Marek23 - Pon 11 Sie, 2014

Walle napisał/a:
Marek23 napisał/a:

a w czym widzisz te lata sfietlne, bo ja co prawda amg nie jeździłem, ale w tym zwyklaku co hasałem to nic się jakoś nie wybijało ponad przeciętność.....

Po prostu wyglad auta z zewnatrz,gdzie wedlug mnie 1 czy A3 sa bardzo przecietne. Ale musi byc pakiet amg. Kwestia gustu,nie mam zamiaru sie spierac.

M - Pon 11 Sie, 2014

Kamill napisał/a:
eM, weź sprzedaj tego grata bo niedługo mechaników na chrzestnych zaczniesz zapraszać.

Spokojna kolażówka!
Auto doinwestowane, nic sie nie dzieje juz po serii pierdół i dziwnych przypadków.
Móglbym i dzisiaj wybrac sie do bmw po cos nowego tylko nie jaram sie tym w ogole. Mial bym to samo za 5x wyzsze koszty zeby raz pojechac na wakacje w roku.

PiTT - Pon 11 Sie, 2014

musisz kupic bo nikt nie uwierzy jak nie zobaczy :rotfl:
M - Pon 11 Sie, 2014

Lol wiadomo ze mnie nie stac, dlatego jezdze starym autem.
Tylko tak pisze zeby sie lepiej poczuc :rotfl:

faldzip - Pon 11 Sie, 2014

Kumpel szuka duzego kombi rodzinnego do 15-17tys peelenów. Preferowany diesel. Coś ktoś może polecić?
kosmita - Pon 11 Sie, 2014

Mondeo jest duże i rodzinne, ale diesla nie polecam :rotfl: