Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Sob 09 Sie, 2014 zartujesz, przeciez to dizel Anonymous - Nie 10 Sie, 2014 chuj z tym,ważne ze to naprawde fajnie jezdziMarek23 - Nie 10 Sie, 2014 Kwestia gustu. Dla nie bmw 1 nie ma podejscia do A w amg pakiecie. Merol wyprzedzil audi i bmw o lata swietlne,a przyznam,ze ogolnie nie przepadam za mecenasami.Święty - Nie 10 Sie, 2014 ostatnio posiedziałem sobie w nowej C-klasie ... 130 tys za podstawowa wersje to nie jest tak źle.Walle - Nie 10 Sie, 2014
Marek23 napisał/a:
Kwestia gustu. Dla nie bmw 1 nie ma podejscia do A w amg pakiecie. Merol wyprzedzil audi i bmw o lata swietlne,a przyznam,ze ogolnie nie przepadam za mecenasami.
a w czym widzisz te lata sfietlne, bo ja co prawda amg nie jeździłem, ale w tym zwyklaku co hasałem to nic się jakoś nie wybijało ponad przeciętność.....PiTT - Nie 10 Sie, 2014 ja i tak bym najchetniej wszedl teraz w bmwM - Nie 10 Sie, 2014 Samochody to zuo!Kamill - Nie 10 Sie, 2014 eM, weź sprzedaj tego grata bo niedługo mechaników na chrzestnych zaczniesz zapraszać.Kenet - Pon 11 Sie, 2014
PiTT napisał/a:
ja i tak bym najchetniej wszedl teraz w bmw
A może compact z klato? Marek23 - Pon 11 Sie, 2014
Walle napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Kwestia gustu. Dla nie bmw 1 nie ma podejscia do A w amg pakiecie. Merol wyprzedzil audi i bmw o lata swietlne,a przyznam,ze ogolnie nie przepadam za mecenasami.
a w czym widzisz te lata sfietlne, bo ja co prawda amg nie jeździłem, ale w tym zwyklaku co hasałem to nic się jakoś nie wybijało ponad przeciętność.....
Po prostu wyglad auta z zewnatrz,gdzie wedlug mnie 1 czy A3 sa bardzo przecietne. Ale musi byc pakiet amg. Kwestia gustu,nie mam zamiaru sie spierac.M - Pon 11 Sie, 2014
Kamill napisał/a:
eM, weź sprzedaj tego grata bo niedługo mechaników na chrzestnych zaczniesz zapraszać.
Spokojna kolażówka!
Auto doinwestowane, nic sie nie dzieje juz po serii pierdół i dziwnych przypadków.
Móglbym i dzisiaj wybrac sie do bmw po cos nowego tylko nie jaram sie tym w ogole. Mial bym to samo za 5x wyzsze koszty zeby raz pojechac na wakacje w roku.PiTT - Pon 11 Sie, 2014 musisz kupic bo nikt nie uwierzy jak nie zobaczy M - Pon 11 Sie, 2014 Lol wiadomo ze mnie nie stac, dlatego jezdze starym autem.
Tylko tak pisze zeby sie lepiej poczuc faldzip - Pon 11 Sie, 2014 Kumpel szuka duzego kombi rodzinnego do 15-17tys peelenów. Preferowany diesel. Coś ktoś może polecić?kosmita - Pon 11 Sie, 2014 Mondeo jest duże i rodzinne, ale diesla nie polecam