To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

was79 - Pią 23 Maj, 2014

Nie ma hahaha.
Tam gdzie kupowałem vw, Salon obecnie nazywa się:
http://www.porscheslask.pl/

Fajnie na polo wyglądają podkładki pod tablice (ja mam jeszcze stare, mam nadzieję przy serwisie olejowym mi wymienią na nowe!11111)

M - Pią 23 Maj, 2014

Ja nie wiem czy to wina tuska, raczej wina chorego systemu i prywaty w państwie polskim.
kamil - Pią 23 Maj, 2014

jaki smutny człowieczek. Coś chce przekazać , ale w sumie to nie wie co . Kraje mu się mylą. Raz mówi o Polsce a potem przenosi sytuacje na Europę zachodnią...Nawet stanął przy złym meczecie...https://www.youtube.com/watch?v=he-ycVqxQPM#t=148 . Jeżeli już ma skandować to powinien się lepiej przygotować, być bardziej przekonywujący i zmienić meczet na ten budowany koło Blue City a nie na Wiertniczej...ehh, żal
M - Pią 23 Maj, 2014

Kto to jest?
Michał - Pią 23 Maj, 2014

Pan w czerwono białych majtkach na głowie z dziurą po bąku.
Chyba jest ciepły dodatkowo, ma napisane PDL (PeDaL)

kamil - Pią 23 Maj, 2014

i trochę stremowany obecnością kamery ;D
kamil - Pią 23 Maj, 2014

zawsze mnie to zastanawia - Polak, jego kraj, mądre słowa, w dobrej sprawie, nie łamie prawa, nikogo nie bije, a jednak się boi i ukrywa się pod kominiarką...
M - Pią 23 Maj, 2014

Może znowu jakiś troll od TR
roj - Pią 23 Maj, 2014

widział ktoś program "będzie pan zadowolony" (tvn turbo)?
kurwa, chyba każdy wie, że "przypadkowy" mechanik to zło ale to co się naprawdę dzieje w warsztatach to jest niewiarygodne o_O
nawet jeśli te kilkanaście scenek do programu wybrali z kilkuset nakręconych to jestem w szoku i tak, że aż takich skurwysynów ziemia nosi.. :wall:

kamil - Pią 23 Maj, 2014

hehheh, ja oglądam i jestem wdzięczny, ze ziemia nosi takiego Marka Włodarskiego :)
roj - Pią 23 Maj, 2014

ja rozumiem naciąganie ale przypadki gdzie chcą 1000, 1500 złotych za naprawy warte 50 albo 100 złotych to przehardcore.
powinna być jakaś akcja namierzenia tych typów i puszczenia wybranych warsztatów z dymem xD

arssss - Pią 23 Maj, 2014

Dobra była akcja jak udawali,że powymieniali niektóre części na nowe i szukali pudełek na dowód.
CHRZANEK - Pią 23 Maj, 2014

kamil napisał/a:
jestem wdzięczny, ze ziemia nosi takiego Marka Włodarskiego

Nie Ty jeden...

dzik - Pią 23 Maj, 2014

roj napisał/a:
widział ktoś program "będzie pan zadowolony" (tvn turbo)?
kurwa, chyba każdy wie, że "przypadkowy" mechanik to zło ale to co się naprawdę dzieje w warsztatach to jest niewiarygodne o_O

Oglądałem pierwszy.

To że mechanicy mają często słabe zdolności dedukcji to jedno, ale preparowanie dziwnych usterek to drugie. Usterka z przewodem od ręcznego była bardzo wredna, od alternatora też. Liczenie właściwej ceny to już skurwysyństwo, jakby każdy miał zdolności wróżki i wiedział który kabelek się przetarł. Ciekawe jak siwy by się mądrzył gdyby jemu taką swinię podrzucić.

Oczywiście kasowanie za sprawne elementy to dno.

kamil - Pią 23 Maj, 2014

Dziku, ale takie uszkodzenia się trafiają i to nadal nie jest powód do wymiany np Alternatora. Chyba głównie w tym programie chodzi o to by pokazać że cześć mechaników nie ma zdolności analitycznych. Są wytresowanymi małpkami, którzy potrafią robić prace odtwórcze. Nie znam żadnego Siwego, ale znam Marka i wiele razy widziałem jak szuka, analizuje, zastanawia się przy swojej pracy. Trwa to, ale dzięki temu nie wymienia modułu za 700 pln, a tylko pierdołe za 30 pln. Sek w tym, że cwaniaków i gburowatych średniaków jest na pęczki a myślących , empatycznych mechaników jak na lekarstwo.