koma600, może nie jestem do końca dumny z tego, że kupiłem znowu francuza, no ale jak to się mówi " na wieś to będzie" No i tyle co wiem po allegro, ze za 30tyś to nie idzie kupić ładnego clio, które by cos nie miało na sumieniu, więc albo dołożyć trzeba, albo zrezygnować.
Ja dołożyłem i tyle co zachęcało to bezdzwon, zadbany, niestyrany, 2010 i kolor biały. Od pierwszego własciciela, wszystko robione w aso. Z minusów to, przebieg już 105tyś- ale przynajmniej prawdziwy no i ten znaczek na masce siema - Czw 08 Paź, 2015 Dawaj foty! DeeS - Czw 08 Paź, 2015
karoluPL napisał/a:
koma600, może nie jestem do końca dumny z tego, że kupiłem znowu francuza, no ale jak to się mówi " na wieś to będzie" No i tyle co wiem po allegro, ze za 30tyś to nie idzie kupić ładnego clio, które by cos nie miało na sumieniu, więc albo dołożyć trzeba, albo zrezygnować.
Ja dołożyłem i tyle co zachęcało to bezdzwon, zadbany, niestyrany, 2010 i kolor biały. Od pierwszego własciciela, wszystko robione w aso. Z minusów to, przebieg już 105tyś- ale przynajmniej prawdziwy no i ten znaczek na masce
jakie to Clio.
A czy teraz w PL jest jakas fajna sztuka ?karoluPL - Czw 08 Paź, 2015 j/w, białe klijo jak clio, z bajerów to skóra, navi+bluetooth, handsfree karta, doswietlanie zakrętów, dymione szyby i lotka gt, chyba tyle. Ból, bo nie ma recaro, ale może kiedyś dokupie jakbym trzymał je dłużej. Chociaż te siedzenia seryjne są wyjątkowo wygodne, ale średnio urodziwe.
Co do egzemplarza w PL sensownego- najlepiej kupić albo od kogoś znajomego, albo trzeba sprawdzić ten samochód z każdej strony, co tez moze kosztować pare wyjazdów na marne i nerwów.
Na allegro z tego co widzę to odkąd zacząłem szukać(czyli ponad półtorej miesiąca), to nic nowego sie nie pojawiło, ciągle sie przewijają jedne i te same samochody, zwłaszcza poniżej 30 tyś.
Są niby dwie ładne rs'ki wizualnie i wyposażeniem za 47tyś- ale w żadnej z nich nie wierzę w taki przebieg, to raz, a dwa ze drogo jak pieron jak za takie auta.
jeszcze dodam, ze na większość tych rs'ów poniżej 30tyś gdzieś w internetach krążą dowody, albo opinie ludzi którzy je ogladali, które w większości są twierdzące o dużej zawartości szpachli i gównolitu w pojeździe, lub agonalnym stanie. Więc nawet nie warto jechać po takie i sobie zawracać nimi głowę.Jakarti - Pią 09 Paź, 2015
karoluPL napisał/a:
Ból, bo nie ma recaro, ale może kiedyś dokupie jakbym trzymał je dłużej. Chociaż te siedzenia seryjne są wyjątkowo wygodne, ale średnio urodziwe.
życzę Ci tego ale to kurestwo jest mega drogie..
bardzo ładne auto
czarne koło i gleba.
wspaniale
ja po 2 clio kupilbym juz megane. a to zawias cup jest czy rs?karoluPL - Pią 09 Paź, 2015 Jakarti, dziękuję
niestety wiem, że rekaro drogie, bo uciekły mi sprzed nosa takie za 3,5tyś, a aktualnie zostały same po ~6tyś ale to już temat jakbym naprawdę sie nudził i nie miał co zrobić z pieniędzmi
koło albo zmienie- albo pomaluje, bo ma przycierki na rantach, a chce zrobić stan idealny.
a co do zawiasu, w sumie to nawet nie wiem, musze sie w serwisie zapytać jak będę albo sprawdzić kolor sprężyn, tak czy inaczej jakieś eibachy na wiosnę i tak siądą bo koza.
Ale wydaje mi się, że strasznie sztywny jest, wcześniej jeździłem III sportami przed liftem, non cup i były bardziej miękkie, a tu głowa strasznie odskakuje, nie wiem czy każdy polift tak ma, czy to rzeczywiście cup.
megane rs- jakbym miał (albo chciał wydać tyle) czyli koło 60-70 zeby kupić coś sensownego, to bym już kupił S3 sportback ~2010 i poczułbym się spełniony, nie to co z reno Jakarti - Pią 09 Paź, 2015 karoluPL,
nie wiem jak to opisac ale sztywnosc zawiasu rs'a vs cup nie roznila sie zbytnio ale ogromna roznice czulem przy trzymaniu.. tak jakby to po prostu dociskało x10
eibach to spyerdoli. lepiej kup uzywanego cupa. troche wiecej do roboty ale generalnie wiecej tez korzysci
miłego uzytkowania MoRToN - Pią 09 Paź, 2015 Fak, albo taka fota albo to te koła ale wygląda jak storia VAN
Zrób coś z tymi kołami... 17" to tutaj maaaaaaaaaaałoo...MoRToN - Pią 09 Paź, 2015
Czrny dach tez duzo daje karoluPL - Sob 10 Paź, 2015 fakt, na tym zdjęciu wygląda jak koza, no ale ciężko będzie ładne 18stki kupić do clio przez to ET i rozstaw śrub, a znowu na żywo ta 17stka aż tak bardzo nie boli- to przecież tylko klijo.
Ale skoro wyglada jak storia, to dobrze, bo będzie sleeper
a czarne dachy mi się nie podobają, wiec jakiekolwiek historie lakiernicze sobie odpuszcze, zwłaszcza ze względu na brak szpachli na aucie
ale nad tym zawiasem to pomysle co zrobic, zeby lekko go obniżyć, a może ktoś ma jakieś doświadczenie czy w takim clio delikatny dystans(10-15mm) nie spie#li zawieszenia ? bo te koła takie jakieś też skulone pod tymi nadkolami i wypadałoby je lekko wypchnąć.DeeS - Sob 10 Paź, 2015 Słuchajcie czy mamy kogoś z okolic Rzeszowa?
http://otomoto.pl/oferta/...a-ID6ybPeW.html
Potrzebuje sprawdzić ten pojazd i odpowiedzi czy warto się w to bawić. ! Pilne!Jakarti - Nie 11 Paź, 2015 karoluPL,
z tego co wszedzie czytalem, dystans wizualnie a nie performancowo
ja bym odpuscil
czarne 18 byly w moim rs, troche to kosztuje..
mozesz sobie zerknacPiTT - Nie 11 Paź, 2015 ostatnio mialem okazje cyknac clio sporta... mega dobrze wygladaja te fury...
Kamill - Nie 11 Paź, 2015 To chyba najgorszy możliwy kolor.