siema, wezwałeś policję na jutuba? karoluPL - Czw 26 Lut, 2015 Ja to sie na prawdę dziwie, że on chodzi jeszcze z tą kamerą i kompletem uzębienia.. Kamill - Czw 26 Lut, 2015 http://www.wykop.pl/link/...y-w-podpalenie/roj - Czw 26 Lut, 2015 Dobry komentarz dot. zwrotu "pan Paweł bosky"
z pewnością nie czyni z niego paliwa Orlen VERVA ON wg specyfikacji ze strony www producenta
dwa zdania poniżej
Cytat:
Orlen pod jednym brandem VERVA ON sprzedaje dwa różne paliwa:
- Orlen VERVA ON - zgodne ze specyfikacją ze strony producenta
- Orlen VERVA ON BIO - który jest wg karty dostawy zwyczajnym EKODIESLEM ULTRA F, czyli to samo paliwo co na nalewaku obok lecz dodanym magicznym dodatkiem VERVA.
i jeszcze niżej:
Cytat:
Porównywałem już kiedyś na innej stacji karty jakości zwykłego EKODIESLA ULTRA i ORLEN VERVA ON i parametry VERVY były faktycznie lepsze. Wyższa liczba cetanowa, mniejsza zawartość siarki, wody itp
I teraz pytanie konkursowe: o którym paliwie jest jego wypowiedź Kamill - Pią 27 Lut, 2015 Na dystrybutorze VERVA ON, w rzeczywistości VERVA ON BIOAnonymous - Pią 27 Lut, 2015
roj napisał/a:
Dobry komentarz dot. zwrotu "pan Paweł bosky"
Cytat:
Po takim Panie to mój ojciec na konia wsiadał
używał go moj dziadek 30 lat temuwas79 - Pią 27 Lut, 2015
Kamill napisał/a:
Na dystrybutorze VERVA ON, w rzeczywistości VERVA ON BIO
Przeczytaj jeszcze raz, zwłaszcza ten fragment:
Cytat:
Orlen VERVA ON BIO - który jest wg karty dostawy zwyczajnym EKODIESLEM ULTRA F, czyli to samo paliwo co na nalewaku obok lecz dodanym magicznym dodatkiem VERVA.
Kamill - Pią 27 Lut, 2015 Ja to zrozumiałem tak że z tego wynika że paliwo Verva ON to jest inne paliwo "lepsze" niż EkoDiesel z dodatkiem Verva.
Bo EkoDiesel z dodatkiem Verva ma takie same właściwości jak zwykly diesel (potwierdził to na tych kartach specyfikacji). A prawdziwa Verwa ON ma mniej siarki, większą liczbę cetanową itd. (potwierdził to na kartach specyfikacji na innej stacji gdzie sprzedają ON i prawdziwą verve)