Gdyby nie kredyt na dom etc - kupiłbym go ale dziś oficjalnie kupiłem c-maxa PiTT - Czw 28 Sty, 2016
Bad-i napisał/a:
Musi byc kombi? I te + 2 to na razie jak rozumiem młodzież
tak
lepiej kombi bo zawsze mozna rower wpakowac, ale np jakbym trafil fajnego sedana to tez nie mowie nie Cartoon - Czw 28 Sty, 2016 Focus ST w kombi Bad-i - Czw 28 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Musi byc kombi? I te + 2 to na razie jak rozumiem młodzież
tak
lepiej kombi bo zawsze mozna rower wpakowac, ale np jakbym trafil fajnego sedana to tez nie mowie nie
To jest moj mistrz, ostatnio tym jezdzilem i jak przekonam Age to to wlasnie wezme:
Ewentualnie c300 bo roznica w cenie spora (pod warunkiem ze bedzie w takim samym pakiecie stylizacyjnym). C400 nie oplaca sie cenowo - kosztuje prawie tyle co c450 a jest ciut szybszy od c300.
Podsumowujac najlepszy mecenas jakim ostatnio jezdzilembob.dsk - Czw 28 Sty, 2016 Mega jest nowa c klasa a w coupe jest jeszcze lepsza Bad-i - Czw 28 Sty, 2016
bob.dsk napisał/a:
Mega jest nowa c klasa a w coupe jest jeszcze lepsza
Mialo byc rodzinnie to auto mnie kompletnie rozwala. Nie widze sensu przeplacac za c63 lub c63szajcev_28 - Czw 28 Sty, 2016 Stonoga ostatnio miał losować takiego mesia wśród osób które wpłaciły chyba 150zł na jego fundację
teraz jest u niego A8, wystarczy zrobić przelew na 200zł i ma się szansę wygrać A8 i ludzie to łykają k-mart - Śro 03 Lut, 2016 Mój mały brat sprzedaje paska i s3.
Wrzucam - moze akurat ktos cos...