To w nawiązaniu do Andżeli? Jakarti - Sob 14 Mar, 2015 Kamill,
zajebiste Kamill - Sob 14 Mar, 2015 Wrozlaw Polaczki-cwaniaczki w korkach nie stoją (11.03.2015): https://youtu.be/fYgocEdz3aE
Śmiertelny wypadek na Bielanach Wrocławskich 14.03.2015 11:42: https://youtu.be/7RtGTE6kQWIJakarti - Sob 14 Mar, 2015 Pierwszy film nie dzialaKamill - Sob 14 Mar, 2015 TerazPiTT - Sob 14 Mar, 2015 o skurwensyn ten wypadek...
czesto tamtedy latam i na serio okrutny jest ten odcinek bo fury grzeja w obie strony znacznie wiecej niz pozwalaja przepisy...
odcinek wczesniej blizej centrum jest postawiona betonowa bariera zeby wlasnie nie bylo takich akcji... ciekawe czy teraz beda chcieli puscic barierki tez do tego miejscaJakarti - Sob 14 Mar, 2015 myslalem, ze w 1 filmie bedie ten co w 2 zginal..
w kazdym razie chcalbym zeby ktos zrobil taka kampanie spoleczna gdzie by pokazali jak zachowuje sie samochod bezwypadkowy (na serio a nie wg definicji handlarzy) vs taki poklejony przy jakims identycznym uderzeniu. jestem ciekaw jak duzo ludzi mysli o czyms takim przy zakupie autaAnonymous - Nie 15 Mar, 2015 na tym skrzyzowaniu z pierwszego filmiku takie wpierdalanie sie jest notoryczne,swego czasu często tam jezdziłem,do szału mnie to doprowadzaloKamill - Nie 15 Mar, 2015 Przecież to złoty i teres. Za rogiem powinna stac policja i 500 500 500 . W wawie na Wołoskiej/Woronicza czesto ludzie jechali prosto z pasa do skretu, bo przecież pan manager nie bedzie stał w korku 3min. Postawili za skrzyzowaniem mało widoczny radiowóz, potrzepali tak z pół roku i problem zniknął, bo co jakiś czas prewencyjnie jeszcze stają.
Dobre jaja są jak postawią busa na chodniku z kamerami, a sam radiowóz i zatrzymanie odbywa się kilkaset metrów dalej. Ludzie idą w zaparte ze nie zlamali przepisów dopóki im kamer nie pokażą.Anonymous - Nie 15 Mar, 2015 Też mnie dziwi ze nie zrobia tam takiej akcji,jedyne wytłumaczenie jakie znajduje to ze kawalek dalej jest wrocławska prokuratura,sąd,komenda wojewódzka policji,areszt śledczy i kancelarie prawnicze,mogloby sie okazac ze spora część tych cwaniaczków to pracownicy tych instytucjiBonczek - Nie 15 Mar, 2015
Kamill napisał/a:
W wawie na Wołoskiej/Woronicza czesto ludzie jechali prosto z pasa do skretu, bo przecież pan manager nie bedzie stał w korku 3min. Postawili za skrzyzowaniem mało widoczny radiowóz, potrzepali tak z pół roku i problem zniknął, bo co jakiś czas prewencyjnie jeszcze stają.
Dobre jaja są jak postawią busa na chodniku z kamerami, a sam radiowóz i zatrzymanie odbywa się kilkaset metrów dalej. Ludzie idą w zaparte ze nie zlamali przepisów dopóki im kamer nie pokażą.
Jest to jedna z tras która wracam z mordoru do domu, caly czas sie wpierniczaja