Skandal, ja się pytam gdzie jest Arrinera, Lee Noble na pewno się teraz zasmucił
w UK i tam będzie składana wersja wyścigowa, bo naszych inżynierów przerosło, a wersji drogowej bym się w tym stuleciu nie spodziewał was79 - Śro 10 Lut, 2016 Oj tam, trzeba pozytywnie patrzeć w przyszłośc Kenet - Śro 10 Lut, 2016 Ta, przecież lada moment obniżą wiek emerytalny qbus - Śro 10 Lut, 2016 Wyscigowka ma jeszcze w wakacje zaczac jezdzic...anjas - Śro 10 Lut, 2016 Już jeździ zajcev_28 - Śro 10 Lut, 2016
anjas napisał/a:
Już jeździ
was79 - Śro 10 Lut, 2016 Mam do nich duży szacunek, bo noszą swój warsztat pracy ze sobą!bob.dsk - Śro 10 Lut, 2016
qbus napisał/a:
Wyscigowka ma jeszcze w wakacje zaczac jezdzic...
Ciekawe które wakacje anjas - Śro 10 Lut, 2016 ech niedowiarki. Gdyby nie umowa o poufności już bym wrzucił swoje zdjęcie w Arrinerrrzzzzze na Nurburgringu.PiTT - Śro 10 Lut, 2016 nam mozesz zaufac zajcev_28 - Śro 10 Lut, 2016
bob.dsk napisał/a:
qbus napisał/a:
Wyscigowka ma jeszcze w wakacje zaczac jezdzic...
Ciekawe które wakacje
hmm deja vu?
"Zakończone już prace nad prototypem Arrinery oznaczają, że projekt wchodzi w decydującą fazę przygotowania wersji produkcyjnej auta, co potrwa minimum 12 miesięcy." 2011
"To już pewne - Arrinera trafi do produkcji jeszcze w tym roku. Znamy ceny i specyfikację modelu." 2012
"Arrinera Automotive zapowiedziała dziś, że model Hussarya 33 zadebiutuje na rynku w przyszłym roku." 2014
zefir - Śro 10 Lut, 2016 Dlatego wlasnie zostaniesz szary , skoro nie ufasz Andrzejowi Arrinera Anjasowi!qbus - Śro 10 Lut, 2016 Ja tam nie wiem, moze jezdzi, wiem od chlopaka ktory robil im pare rzeczy ze w wakacje auto ma juz wystartowac w oficjalnych zawodach...Cartoon - Śro 10 Lut, 2016
qbus napisał/a:
Ja tam nie wiem, moze jezdzi, wiem od chlopaka ktory robil im pare rzeczy ze w wakacje auto ma juz wystartowac w oficjalnych zawodach...
kit-car rejsing tim? Vlodarsky - Śro 10 Lut, 2016 Co raz poważniej myślę o zakupie akcji tej firmy !! Jak zaproponują wersję TDI oczywiście...