was79 - Pon 16 Mar, 2015 Ładnie Pan nam tutaj zaparkował:
http://korki.trojmiasto.p...go-n88577.html#Qukie - Pon 16 Mar, 2015 dobrze, że tam silnik nisko zawieszony kaziu1985pn - Pon 16 Mar, 2015 ale ten audi musiał napier.. żeby wepchnąć gt pod sprintera Rasputin - Pon 16 Mar, 2015 Ma ktoś z Wawy i okolic pożyczyć spawarkę do końca tygodnia? Musi być na 230V. Oczywiście się zrewanżuje.Kamill - Pon 16 Mar, 2015 Ja mam, ale została w Rykach bo spawam regał. Może będę jechał na weekend to mogę przywieść, ale pewności nie ma.Rasputin - Pon 16 Mar, 2015 Jak nic nie znajde to sie odezwe.Kamill - Pon 16 Mar, 2015 Od 1:30 Dramatyczny Zimowy Wypadek - Rejestrator Jazdy: https://youtu.be/fvunCI3J29IMrozu - Pon 16 Mar, 2015 łosz k!@#a ale przy@#!rdoliłkaroluPL - Pon 16 Mar, 2015 was79, jakbym był młody i biedny to bym kupił gt86/brz i też tak zaparkował
Anonymous - Pon 16 Mar, 2015 Ale nie rozumiem o co biega?Uwazasz ze bbc powinno na to nie zareagowac bo program zarabia miliony milionów?Rasputin - Wto 17 Mar, 2015 Tak uważam PiTT - Wto 17 Mar, 2015 ostatnio nawet w robocie dyskutowalismy jeszcze przed afera o tym programie
powiedzialem ze go nie lubie bo wkuriaja mnie te pacany na czele z Clarksonem, śmieszyło mnie kiedyś, ostatnio irytowała ich wiecznie ta sama poza... podstarzałych głupków którzy usilnie próbowali przekazać jak bardzo są nieporadni
jedynie Hammond to równy gość, reszta do cyrku
pamiętam dokładnie jak powiedziałem że milion procent wolę Chrisa Charrisa i jego Drive, gosc przynajmniej potrafi ogarniać fajerę anjas - Wto 17 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
wkuriaja mnie te pacany na czele z Clarksonem
I Clarkson przeczytał, wkurwił się i zajebał pierwszej napotkanej osobie.PiTT - Wto 17 Mar, 2015
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
wkuriaja mnie te pacany na czele z Clarksonem
I Clarkson przeczytał, wkurwił się i zajebał pierwszej napotkanej osobie.
mała szansa że ktoś ze znajomych mu przekazał a nigdzie wcześniej o tym nie pisałem karoluPL - Wto 17 Mar, 2015 A tam, nie wiadomo nic oficjalnie zeby sie chędorzył jak durczok czy cos. Po prostu jebnął komuś raz, trochę sie nakłócil i wielkie mi rzeczy.
Ja bym tam przy takim obrocie i popularności miał to gdzieś 😜
Ale teraz to co drugi człowiek bedzie mówił ze dobrze im tak bo i tak nie lubiłem/ nie oglądałem, ale jak leciało wcześniej to i tak każdy widział nowy odcinek.. 😂