Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Pon 11 Sie, 2014 Skoda w dieslu i kombiwas79 - Pon 11 Sie, 2014 Passat w komforcie i prestiżuŚwięty - Pon 11 Sie, 2014 lublin w dizlu koniecznie blaszakfaldzip - Pon 11 Sie, 2014 wiedziałem, ze mozna na was liczyć...Kamill - Pon 11 Sie, 2014
faldzip napisał/a:
Kumpel szuka duzego kombi rodzinnego do 15-17tys peelenów. Preferowany diesel. Coś ktoś może polecić?
Ja bym w tej kasie polecił żeby nie wchodził w diesla C5 pewnie można kupić w cenie złomu, a wygląda na wielkie.faldzip - Pon 11 Sie, 2014
Kamill napisał/a:
Ja bym w tej kasie polecił żeby nie wchodził w diesla
nie przekonasz go, jezdzi teraz kilkunastoletnią vw bora 1.9tdi i ma 280tys km przejechane i najchetniej by sie nie rozstawal z nim, ale potrzebuje czegos wiekszego i liczy na podobny silnik. Chyba, rzeczywiscie zostaje skoda w kombi i dizlu (jak to skoda )Anonymous - Pon 11 Sie, 2014 multipla jtd-moze nie kombi,ale duzo miejsca i dobry dizel (i bedziesz mógł z niech łacha drzeć)M - Pon 11 Sie, 2014 Octavia kombi ze swapem z bory Bart - Pon 11 Sie, 2014 jedyna skoda na jaką go stać to octavia, a ta jest wielkości bory.Marek23 - Pon 11 Sie, 2014 Jak chce być najbiedniejszy i najwolniejszy na ulicy to Skoda.Kamill - Pon 11 Sie, 2014 No jak z bory na octavie, bez sensu, może toledo ?Marek23 - Pon 11 Sie, 2014 albo jakies starsze a6 czy bmw 5 z klasa i prestizemWalle - Pon 11 Sie, 2014
faldzip napisał/a:
Kamill napisał/a:
Ja bym w tej kasie polecił żeby nie wchodził w diesla
nie przekonasz go, jezdzi teraz kilkunastoletnią vw bora 1.9tdi i ma 280tys km przejechane i najchetniej by sie nie rozstawal z nim, ale potrzebuje czegos wiekszego i liczy na podobny silnik. Chyba, rzeczywiscie zostaje skoda w kombi i dizlu (jak to skoda )
jedyna skoda na jaką go stać to octavia, a ta jest wielkości bory.
serio? a bora to nie jest przypadkiem "golf sedan" ? z ciekawosci poszukalem w necie i pojemnosc bagaznika bory to 455 a octavii kombi znalazlem 545-580. A co powiecie na Tourana?