Kamill - Wto 17 Mar, 2015 Mnie nie wkurwia, natomiast powoli przestaje być to lekki oryginalny humor, lecą tym samym schematem w coraz gorszych wydaniach i coraz bardziej na siłę, raz sie trafi fajny odcinek, raz wieje nudą. Pewne są tylko odcinki specjalne, które nigdy nie zawiodły.
Jeżeli chciał bym dowiedzieć się czegoś o samochodach to nie wybrał bym TG Już prędzej sięgnął bym po 5G, albo właśnie Charrisa.was79 - Wto 17 Mar, 2015
karoluPL napisał/a:
Ale teraz to co drugi człowiek bedzie mówił ze dobrze im tak bo i tak nie lubiłem/ nie oglądałem, ale jak leciało wcześniej to i tak każdy widział nowy odcinek.. 😂
Ja oglądam i lubię.
Programy motoryzacyjne generalnie są nudne i suche jak cipa zakonnicy. Nie da się oddać emocji, jak np. pierwszego odpalania żelaza po zimie TG to szoł, z dobrym budżetem i wieloma fajnymi pomysłami. Choć jak wszędzie zdarzają sie fest słabe odcinki.arssss - Wto 17 Mar, 2015
was79 napisał/a:
karoluPL napisał/a:
Ale teraz to co drugi człowiek bedzie mówił ze dobrze im tak bo i tak nie lubiłem/ nie oglądałem, ale jak leciało wcześniej to i tak każdy widział nowy odcinek.. 😂
Ja oglądam i lubię.
Programy motoryzacyjne generalnie są nudne i suche jak cipa zakonnicy. Nie da się oddać emocji, jak np. pierwszego odpalania żelaza po zimie TG to szoł, z dobrym budżetem i wieloma fajnymi pomysłami. Choć jak wszędzie zdarzają sie fest słabe odcinki.
+1Janusz - Wto 17 Mar, 2015
arssss napisał/a:
was79 napisał/a:
karoluPL napisał/a:
Ja oglądam i lubię.
Programy motoryzacyjne generalnie są nudne i suche jak cipa zakonnicy. Nie da się oddać emocji, jak np. pierwszego odpalania żelaza po zimie TG to szoł, z dobrym budżetem i wieloma fajnymi pomysłami. Choć jak wszędzie zdarzają sie fest słabe odcinki.
+1
+2Anonymous - Wto 17 Mar, 2015 A jakie to ma znaczenie czy program jest dobry czy zły,gośc słusznie wyleciał z roboty.koniec,kropka,kto uważa inaczej przy najblizszym spotkaniu dostanie odemnie w ryj !!
rozumiemy sie kurwa leszcze?Kamill - Wto 17 Mar, 2015 Nie sięgnieszSiadly - Wto 17 Mar, 2015
Kamill napisał/a:
Mnie nie wkurwia, natomiast powoli przestaje być to lekki oryginalny humor, lecą tym samym schematem w coraz gorszych wydaniach i coraz bardziej na siłę, raz sie trafi fajny odcinek, raz wieje nudą. Pewne są tylko odcinki specjalne, które nigdy nie zawiodły.
Jeżeli chciał bym dowiedzieć się czegoś o samochodach to nie wybrał bym TG
To zupełnie jak z forum hothecz.org Anonymous - Wto 17 Mar, 2015
Kamill napisał/a:
Nie sięgniesz
pierdolisz,wczesniej dostaniesz kop w jaja to sam sie ładnie ustawisz Niemy - Wto 17 Mar, 2015 Kamill - Wto 17 Mar, 2015 Z crossfita w jaja, niebezpiecznie zaczyna się robić na mieście Michał - Wto 17 Mar, 2015 WuRC - Wto 17 Mar, 2015
PiTT napisał/a:
wolę Chrisa Charrisa i jego Drive
Harris już się wymiksował z kanału Drive.PiTT - Śro 18 Mar, 2015 ale jest Chris Harris on Cars...
chodzi mi o prowadzącego a nie nazwe programu który sygnuje
gdziekolwiek Clarkson nie pójdzie i jakby się program nie nazywał to nadal będzie prezentował ten sam poziom dowcipuroj - Śro 18 Mar, 2015 a ja się jaram TG i naprawdę jestem bardzo ciekaw jak to się skończy.
Czy takiego giganta jak bbc będzie stać na skreślenie programu, którego każdy jeden odcinek ma większą oglądalność na świecie niż finał ligi mistrzów i super bowl razem Janusz - Śro 18 Mar, 2015 http://www.eska.pl/hotplo...zyc_dalej/84908
niestety widziałem juz w kilku źródłach (to sie pierwsze teraz wygooglowało)