Kamill - Śro 18 Mar, 2015 A jak to jest z TG, to Clarkson pracuje nad scenariuszem do tych programów, czy jest tylko figurantem który ma robić głupie miny na ekranie, a większość wypowiedzi jest reżyserowana?
Wczoraj oglądałem nowy program Hammonda na BBC, coś tam o planecie, no i jak po raz 6 powtórzyli że jak się nie włoży kombinezonu astronauty będąc na marsie to człowiek umrze w kilka minut, po prostu wyłączyłem. Gorsze gówno serwuje już tylko discovery ostatnimi czasy, ale to już inna para kaloszy.
Zbieram się właśnie do zakupu raspberry PI 2 bo nie jestem w stanie obejrzeć już czegokolwiek co puszczają w tv.roj - Śro 18 Mar, 2015
niestety widziałem juz w kilku źródłach (to sie pierwsze teraz wygooglowało)
no jak Eska go wyrzuciła to już pozamiatane..
Czytałem fragmenty tego artykułu.
Z tego co wiem to ani Jazza ani BBC nie powiedzieli jeszcze sakramentalnego nara, choć póki co wszystko wskazuje, że tak się to skończy.
Jeśli tak to ciekawe czy Clarkson namówiłby Hamonda i Maya żeby się zabrali razem z nim.
On jest marką sam w sobie ale we trzech mogą zrobić taki sam program w dowolnej stacji na świecie, która wyłoży kasę i dalej będą mieli oglądalność podobną (a może i przez jakiś czas większą z racji zamieszania, zmian itp.).
Nawet takie tvn turbo czy polonia1 mogłaby mieć oglądalność większą niż wszystkie części piratów z karaibów razem wzięte..
Kamill - z tego co wiem to większość spontanicznych akcji w odcinkach (żarty, wpadki etc.) są wyreżyserowane ale pomysły są prowadzących.Sibu - Śro 18 Mar, 2015
roj napisał/a:
On jest marką sam w sobie ale we trzech mogą zrobić taki sam program w dowolnej stacji na świecie, która wyłoży kasę i dalej będą mieli oglądalność podobną (a może i przez jakiś czas większą z racji zamieszania, zmian itp.).
Oni nie robią programów, są tylko prezenterami. Musiałby całą ekipę ze sobą zabrać.Rasputin - Śro 18 Mar, 2015 Może i tak jest ale to niech teraz ta cała ekipa zrobi program bez nich was79 - Pią 20 Mar, 2015 Walle - Wto 24 Mar, 2015 można kupić dobry tablet za około 500 plnów?onufry - Wto 24 Mar, 2015
Walle napisał/a:
można kupić dobry tablet za około 500 plnów?
poniżej czystu ale trzeba szybko działać Tablet HP Stream 7 z rocznym Officem:
http://www.spidersweb.pl/...n-promocja.htmlKamill - Wto 24 Mar, 2015 Kod nie działa jużChloru - Wto 24 Mar, 2015 Walle, zależy jak zdefiniujemy dobry. Ja przy ostatnim przedłużeniu umowy i zmianie taryfy zostałem zmuszony do wzięcia urządzenia. Miałem wątpliwości co do tanich tabletów ale w końcu skończyło się na LG V490 (8 cali).
Plusy:
- modem LTE
- znośne audio
- poręczny i nie ślizga się
- całkiem znośna bateria
- w miarę żwawy ale bez przesady
Minusy:
- tylko 1 GB ram. Potrafi ubić aplikację jak ma zbyt dużo otwartych stron.
- Mógłby być szybszy. Jakieś tam gry działają ale porównania do Galaxy S4 nie ma żadnego.
Używany do przeglądania internetów, słuchania Spotify. Jak za 480 PLN sprawuje się całkiem spoko.onufry - Wto 24 Mar, 2015
Kamill napisał/a:
Kod nie działa już
teraz czyli stan na 14:27 - sprawdziłem i kod
Cytat:
ft6kn75gg
działa...Kamill - Wto 24 Mar, 2015 Tak, inny znalazłem i zamowilem, dzieki Kenet - Wto 24 Mar, 2015 A demyt, teraz już za 74.99 Sibu - Wto 24 Mar, 2015 Taki tablet z windowsem obsługuje wszystkie aplikacje z PC ? Chciałbym mieć możliwość strojenia ECUmastera, którego się podpina pod USB.Kamill - Pią 27 Mar, 2015
Sibu napisał/a:
Taki tablet z windowsem obsługuje wszystkie aplikacje z PC ? Chciałbym mieć możliwość strojenia ECUmastera, którego się podpina pod USB.
Nie mam pojęcia co robi, zamówiłem bez czytania
BTW ciekawe kiedy streetrejserowie podłapią i będą jeździć z przyklejoną Sanitary Towel na czole https://www.youtube.com/watch?v=gYOyYBrGcHgWalle - Pią 27 Mar, 2015 nie zdążyłem kupić. Inne propozycje, bez karty kredytowej, której nie posiadam?