Taki tablet z windowsem obsługuje wszystkie aplikacje z PC ? Chciałbym mieć możliwość strojenia ECUmastera, którego się podpina pod USB.
Nie. Musiałbyś mieć specjalne oprogramowanie pod tabletową windę.
Ja do EMU kupiłem tablet na andku: Lenowo S8-50L 8" FullHD 1920x1280
do tego apka Vems'a i po BT masz podgląd na wszystkie parametry
aaa tablet można dostać za około 600 złEmerytRs2 - Pią 27 Mar, 2015 nie ma pytań.
Przyszedł, wyglada solidnie, na razie się wszystko instaluje, ale pierwsze wrazenie jak za niecałe 300zł mega pozytywne KarQ - Sob 04 Kwi, 2015 Grubo:
Barejka - Sob 04 Kwi, 2015 jeden tempy chuj ze zapomnial zlozyc, drugi tempy chuj jechal za nim i nagrywal liczac na duza ilosc wyswietlec na jutubie, zamiast wyprzedzic bo w lusterku pewnie nie widzial jak stal jakis czas i napadalo mu deszczu na prawe lustro arssss - Pon 06 Kwi, 2015 jest dziś jakiś motoryzacyjny otwarty w kato? kojarzy ktośEmerytRs2 - Wto 07 Kwi, 2015 Dzis pootwieranych sklepow troche w Katowicach jest.was79 - Wto 07 Kwi, 2015 Ze Złomnika - Ładnie ich poniosła spina a6 vs a8
http://www.gazetawroclaws...5,id,t,zid.htmlKamill - Wto 07 Kwi, 2015 Ten z prawej myślał że ma pierwszeństwo bo tak jest w kodeksie, ale nie wziął pod wyższości prawa prestiżu nad kodeksem i nie wpuści A8
BTW czy tylko ja zauważyłem że większość idiotów z bmw przesiadło się ostatnimi czasy na audi?was79 - Wto 07 Kwi, 2015 Tak, celują w a6, ten model:
Do tego rozróżniam dwie odmiany: zawias zarwany i terenowy. Dziś spotkałem tego drugiego, jak szedł pełno koorwą po torowisku Shymek - Wto 07 Kwi, 2015 W audi montowali tylną oś skrętną?
PiTT - Wto 07 Kwi, 2015 s6 vs s8
oni chyba lecieli po odcinku kostkowym, wiec tym bardziej szacun
ciekawe komentarze sa od razu, ze ktos widzial jak lecieli ponad 100 a ktos inny ze 200
ze gosc z s6 palowal zawsze po ruszeniu spod domu itd.
internety