To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Cartoon - Pon 13 Kwi, 2015

anjas napisał/a:
siema napisał/a:
Ale trochę przesadził, mógł uderzyć w tych ludzi idących ulicą! Cały Anjas...

Wreszcie zamknęliśmy gęby niedowiarkom. Arrinerrrraaa jeździ, w testach awaryjności zajęła pierwsze miejsce wśród wszystkich samochodów z naszej stajni. Idzie bokiem jak zła. Strzeliłem kilka takich bokasów jak na filmie i zjarałem cały komplet pożyczonych od Januszka opon, ale w zamian obiecałem mu pakiet obligacji, dzięki którym niedługo będzie miliarderem, więc chyba uczciwy układ?

Jak dobrze pójdzie w przyszłym roku będziemy bić rekord Ułężring. Planujemy wklepać kilka sekund fokusowi Rasty. Nie będzie to łatwe ale od początku pracy przy tym projektem sięgamy daleko. Tam gdzie wzrok nie sięga. I mniej-więcej tam teraz znajduje się nasz projekt.

Dziękuję wszystkim trzymającym kciuki. Znów możecie być dumni z polskiej motoryzacji.

Anjas, patrząc w weekend na wpisy bliższych, lub dalszych znajomych na FB - ludzie już są dumni z polskiej motoryzacji i jarają się, że Polak Potrafi.
Zauważyłem ten trend głównie wśród grup, które nazywam "antykomorami" i "osiedlowymi patriotami" ;)

anjas - Pon 13 Kwi, 2015

Lejesz miód na moje serce. :*
Anonymous - Pon 13 Kwi, 2015

no to sie anjas dorobił fanów :rotfl:
Kamill - Pon 13 Kwi, 2015

Skręcili mu licznik o 20lat przy przekraczaniu granicy Niemcy/Polska xD
http://www.gazetawroclaws...sleli,id,t.html

was79 - Pon 13 Kwi, 2015

Janusze biznesu wzięli się za żywy towar :rotfl:
Bonczek - Pon 13 Kwi, 2015

A polaczek nawet manata z przekreconymi papierami łyknie myśląc ze okazja :rotfl:
onufry - Wto 14 Kwi, 2015

Walle napisał/a:
można kupić dobry tablet za około 500 plnów?

Kolejny kod, tym razem na francuską wersję strony Microsoftu: EXCLUMAREDUC
Cena po rabacie to 79€ (ok. 320 zł)

K L Y K

:)

roj - Czw 16 Kwi, 2015

ma ktoś tv z netii?
miałem podłączony dysk usb do dekodera i mogłem nagrywać, pauzować, przewijać etc.
dzisiaj wprowadzili jakąś usługę giganagrywarki (że super w chmurze i w ogóle) i kurwa nie mam możliwości pauzowania tv a co lepsze, nie mam dostępu do wszystkie co miałem do tej pory nagrane na własnym dysku podłączonym do dekodera.
Mogę sobie aktywować "giga nagrywarkę" za 15 złotych miesięcznie, która daje mi super nieograniczone możliwości (typu nagrywanie ze 148 kanałów na raz) a ja chcę mieć to co miałem i żeby się odpierdolili :wall:

Jakarti - Pią 17 Kwi, 2015

ja mam tv z electroworld
zajcev_28 - Pią 17 Kwi, 2015

ja nie mam
roj - Pią 17 Kwi, 2015

Jakarti napisał/a:
ja mam tv z electroworld

poznałeś transwestytę w sklepie? :faja:

PiTT - Pią 17 Kwi, 2015

roj napisał/a:
Jakarti napisał/a:
ja mam tv z electroworld

poznałeś transwestytę w sklepie? :faja:

to bylo lustro

siema - Pią 17 Kwi, 2015

Ma ktoś namiary na dobrego szklarza co ogarnie mi coś takiego (balustrada samonośna na rotulach):
?
Zapytałem o cenę w dwóch miejscach w Warszawie i mam wrażenie, że chcą mnie okraść :/

Kamill - Pią 17 Kwi, 2015

Kiedyś znajomy mówił ze jego znajomy ma taki warsztat na Woronicza. To sie chyba Decor-Glass nazywa. Nic u niego nie robiłem, ale podobno ceny miał mieć dobre i spory ruch.
Bonczek - Sob 18 Kwi, 2015

504 072 161 :)