To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

karoluPL - Wto 05 Maj, 2015

ile w tym wszystkim prawdy jest to nie wiem, bo to nie mnie poniosła ta ułańska fantazja, ale troche mnie zdziwiła wczorajsza wiadomość i chwalenie się, ze nie wydało o_O

i kierowcy nie ma na zdjęciu z tego co widzę ;)

Ryba - Wto 05 Maj, 2015

o karwa :/

https://www.youtube.com/w...e&v=QyH84yQcSLE

Kamill - Wto 05 Maj, 2015

Ja pierdole :wall: dobrze że mu homologacji FIA na bieliznę nie sprawdzili.
https://www.youtube.com/w...4&v=9qu1DMrsVqo

roj - Wto 05 Maj, 2015

Kamill napisał/a:
Ja pierdole :wall: dobrze że mu homologacji FIA na bieliznę nie sprawdzili.
https://www.youtube.com/w...4&v=9qu1DMrsVqo

co za kraj kurwa

zajcev_28 - Wto 05 Maj, 2015

Michał napisał/a:
a może on cieszy jape bo sowa sie zesrała ?

Cytat:
ale 140 to chyba nie jechal czy tylko ja mam wrazenie, ze to podkolorowana opowiesc?

jakby jechał 140 to z tej fury nic by nie zostało ( i w sumie z niego też )

a co zostało z tej fury?
akurat rolka to jedna z bezpieczniejszych form dzwona, takie pie*dolenie ze przy 140 to wychodzi się w worku

a ITD, standard.. znam przypadek, kiedy przypieprzyli się do zbyt wolno zwijającego się pasa bezpieczeństwa.. .

kosmita - Wto 05 Maj, 2015

Kamill napisał/a:
akurat rolka to jedna z bezpieczniejszych form dzwona, takie pie*dolenie ze przy 140 to wychodzi się w worku

+1
ten samochód wygląda jak niektóre fury po teście NCAP, a prędkość 2 razy większa.

GeKo - Wto 05 Maj, 2015

Jakarti napisał/a:
ale 140 to chyba nie jechal czy tylko ja mam wrazenie, ze to podkolorowana opowiesc?

140 to mógł mieć jak stracił panowanie nad autem ( a przy jakiej prędkości dupnął?), rolki bywają różne, jak się dobrze trafi rogami auta to auto często wygląda OK :D

Ja mam na koncie dzwona gdzie na hamowaniu z odkręconęj 4 zaczęła się obrona Częstochowy.
A skończyło się nie najgorzej

Reguły nie ma, różnie bywa.

Rasputin - Wto 05 Maj, 2015

Karol napisz do niego może bedzie chciał moje rozjebać :] Odpowiednia ilość $$ i mu na to pozwolę :faja:
P.S. Jebnął,że aż szpachla odpadła z prawego tylnego błotnika :rotfl:

PiTT - Czw 07 Maj, 2015

Panowie, prosba
potrzebuje przyjac przelew na PayPala na nieco ponad 300$, wszystko bylo pieknie bo konto tam mam od 2014r. ale nigdy nie uzywalem
schody sie zaczely jak wygenerowalem zadanie przelewu i wyslalem do wskazanej osoby
zablokowali mi konto i chca miliona potwierdzen, pot. konta, karty kred, skan dowodu, faktury zakupowe i chuj wie co jeszcze :/
a temat jest szybki i potrzebuje tylko sprawnego PP aby to jakos odebrac a potem to juz lokalny przelew na lajcie by mi ktos wrzucil ;)

onufry - Pią 08 Maj, 2015

hujowa sprawa :/

U J

PiTT - Pią 08 Maj, 2015

hit z paypala!
typ mi odpisal ze w celu odblokowania funkcjonalnosci musze dostarczyc wyciag z konta bankowego :rotfl:
czyli taka lista:
- skan dowodu
- powiązanie z kartą kredytową
- powiązanie z rachunkiem bankowym
- wyciąg z konta bankowego

czy tych ludzi koorwa pojebało?

arssss - Pią 08 Maj, 2015

Normalka,jakbyś używał regularnie nie byłoby problemu.
A tak to masz do czynienia z ich polityka przeciwdziałania oszustom.

PiTT - Pią 08 Maj, 2015

rozszyfrowali mnie? :D
ale jaka to polityka bo nie rozumiem, podalem kwote jaka ktos ma mi przelac - zblokowali mnie
ktos chcial zrobic gift na moje kont i dalej dupa...
moze trzeba zalozyc nowe konto i powiazac tylko z numerem konta bankowego zeby wyplacac srodki
jest jakas alternatywa do transferow z UK na konto PL? poza klasycznym przelewem który kosztuje podono 25 funciakow xD

arssss - Pią 08 Maj, 2015

Jak konto jest nie używane długo i nagle coś zaczyna sie dziać na kwoty większe niż ileś tam to właśnie trafia pod obserwacje. Dużo ludzi tak miało. Jakieś takie pojebane podejście do tego mają.
Alternatywą jest posiadanie znajomego w UK z kontem angielskim i polskim :p

Ciesz się, że Ci środków nie zablokowali jak juz byś dostał przelew,bo kilka miesięcy mógłbyś poczekać gdyby coś im nie pasowalo

PiTT - Pią 08 Maj, 2015

fakk... to tez niezle
poki co podalem dane kumpla ktory cos tam kupuje co jakis czas
mam nadzieje ze jak dostanie hajs to bedzie mogl wyplacic na konto :)
a orientujesz sie jak jest z nowymi kontami, powiedzmy zaloze sobie nowe i dodam tylko konto bankowe zeby na to otrzymac przelew
co z ich haslem ze przelewy nigdy nie byly latwiejsze?! ;D