kosmita - Czw 30 Mar, 2017 Dla was serio taki ekran z grafiką 2D jest lepszy niż klasyczne ładne zegary?
Dla mnie w takim samochodzie, który kosztuje ponad pół bańki to powinny byc w opcji jakieś zegary firmowane przez szwajcarskiego producenta zegarków czy coś w tym stylu, a ni ekran, który nie zdążył się załapać na taśmę produkcyjną tabletów lenovo.kaziu1985pn - Czw 30 Mar, 2017 Tez mi to leci wsia i festynem B-Rey - Czw 30 Mar, 2017 Tak to niestety działa. Auto drogie, więc takie zegary muszą być zajebiste, pomimo tego, że inżynierowie Mercedesa/Audi z pewnością po cichu prują z tego bekę. To może robić wrażenie, fakt, ale nie w świecie gdzie można kupić tableta za 100zł. Zgadzam się z kosmita,rabarbar - Czw 30 Mar, 2017
Celnie,bardzo celnieBonczek - Czw 30 Mar, 2017 Pewnie jak ktos wpadl na pomysl zeby dodac cos wiecej niz zegar cisnienia w kotle z parą to też się z niego śmiali.was79 - Czw 30 Mar, 2017 A co jeszcze może być?Bonczek - Czw 30 Mar, 2017 rabarbar - Czw 30 Mar, 2017
was79 napisał/a:
A co jeszcze może być?
Marek23 - Czw 30 Mar, 2017 Jeszcze troszke i autka będą w opcji same jeździć, a potem już tylko same i się zrobi jak z esp teraz, często nie ma już guzika Ciekaw jestem co na to powiedzą postępowi userzy. A jeszcze bardzo jestem ciekaw jak wtedy firmy będą usportowione auta sprzedawać...pewno coś w stylu "nasze AI to efekt pracy informatyków z doświadczeniem w motorsporcie" Ale jak pisał Lem, co raz się odkryło tego się nie przykryć. Potem już tylko usb w dupe i i kążdy będzie wszystko wiedział Kenet - Czw 30 Mar, 2017 Ja też nie mogę patrzeć na te telewizory. Czy to na zegarach czy to jak np. w nowych renault:
Jak to fatalnie wygląda to nie mam słów.Alexxx - Czw 30 Mar, 2017 Tesla pozdrawia ze swoim 32calowym LCD ultraHD
kosmita - Czw 30 Mar, 2017 Ekrany dotykowe to też jest ciekawa sprawa - producenci uparli się żeby wyjebać wszystkie fizyczne przełączniki z deski, potem okazuje się, że jednak nie zawsze się to sprawdza, więc wydają grube $ na opracowanie sterowania gestem, a wszystko dlatego, bo produkowanie guziczków i pokręteł od radia i klimy jest dla księgowych za drogie rabarbar - Czw 30 Mar, 2017
Jechałem,chujnia panie ten telewizorBonczek - Czw 30 Mar, 2017 Sterowanie pokrętłem Audi/BMW/Mercedes jest zajebiste - muszę przyznać, że iDrive działa chyba najfajniej. Ale wszystko pokazuje Ci na ekranie. Mega to jest.Marek23 - Czw 30 Mar, 2017 Ostatnio kleplem 600 km q5 2015 rocznik i takiego badziewia jak ten cały system ich od navi itd to dawno nie widziałem. Właściciel po lekkim udawaniu zgodził sie ze mna