To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS -Gramy cos ??

DeeS - Nie 05 Lis, 2006

a kto jest najszybszy tutaj ?:) ja ogolnie po 4 miesiacach przerwy dzisiaj chwile pojezdzilem z Strickiem

w sumie po jakis 10 kolkach zrobilem 1.34.6x juz nawet nie pamietam czy to dobrze , o ile mi sie przypomina to badziew nie z tej ziemi;] ale coz:) przypomne sobie jeszcze

Dariano,

Wcale taki szybki nie jestem , oczywiscie jestem do objechania , kiedys gralem w to non stop , oczywiscie s2 . Bylo tam pare rekordow swiata zeby nie bylo no ale juz zapomnialem jak sie jezdzi. :)

Dariano - Nie 05 Lis, 2006

HAHAHA 1,34,6x Tak to chujowy czas po 10 kolkach !!

Nie draznij ludzi bo warna dostniesz jako pierwszy na tym forum :DDDDD

Loko jest szybki bym powiedzial ze za szybki :DD D

[ Dodano: Nie 05 Lis, 2006 ]
DeeS juz cie sprawdzilem jak chcesz sie z nami bawic to startujesz z ostatniego pola i minute po zaczeciu wyscigu !!

wez tu sie z takim baw 1:32.83 :570: :570: :570:

strick - Nie 05 Lis, 2006

Mnie sie też dziś udało wykręcić 1.35.36 :D Ale dalej kręce róźne czasy!
DeeS - Nie 05 Lis, 2006

Cytat:
DeeS juz cie sprawdzilem jak chcesz sie z nami bawic to startujesz z ostatniego pola i minute po zaczeciu wyscigu !!

wez tu sie z takim baw 1:32.83 :570: :570: :570:

ale ten czas jakos byl robiony bardzo dawnooi chyba na innej wersji bez obaw :)

Loko - Nie 05 Lis, 2006

E to dobra :D , ja myślałem ze Dees gra bez przerwy do dziś, ale też jakaś tam przerwe miał, co prawda 4 miechy to nie dużo :D
1,32 z groszem to czas ze starego patcha :D teraz nie do wykonania. No chyba ze z jednym małym trickiem :D

[ Dodano: Pon 06 Lis, 2006 ]
Dariano napisał/a:

Bede probowal wypasc jak najlepiej ale jeszcze troche mi brakuje do najlepszego w naszym klubie :D

No no dobra dobra już tu nie ściemniaj, bo jechaliśmy dziś 4 wyścigi i z tego ja wygrałem tylko jeden a reszte Ty. :)

[ Dodano: Pon 06 Lis, 2006 ]
Ale Dees nam tu coś ściemnia, że nie grał od 4 miechów :D

Last race information: (15:07-28 Oct '06)
Host: SimRacingPL-Polska Liga LFS

October to chyba październik :D i w dodatku w lidze.

DeeS - Pon 06 Lis, 2006

na serverze ligowym przejechalem z 6 kolek i wczoraj ze strickeim ;]

wylecialem 26 czerwca , wrocilem 21 pazdziernika;] a przed 26 chyba z 2 tyg nie gralem :) tak czy sieka nie umiem juz grac:)

strick - Pon 06 Lis, 2006

Loko napisał/a:
No chyba ze z jednym małym trickiem

Jakim ?? :D

Maciek - Pon 06 Lis, 2006

Kacury jestescie z tymi czasami. Ja musze sobie chyba ster jakis kupic bo na myszce idzie marnie a na full keybordzie w okolicach 1.38.xx

Maciek z poćwicz na myszce! Moim zdaniem o wiele łatwiej niż na klawie :)
Loko - Pon 06 Lis, 2006

strick napisał/a:
Loko napisał/a:
No chyba ze z jednym małym trickiem

Jakim ?? :D

Można sie popychać :D , najłatwiej to robić na prostej, ale jak ktoś umie to praktycznie cały tor sie popycha oprócz zakretów :D

Loko napisał/a:
Można sie popychać

Co mam reką pchać monitor, czy co :D

Loko - Pon 06 Lis, 2006

hahaha :D Jedzie jedno auto za drugim i to z tyłu popycha to z przodu :D , W tej grze jest coś takiego ze jak jedziesz za kimś, to wpadasz w kanał powietrzyny i auto delikatnie szybciej jedzie i mozesz tak popychać innego :D
M - Pon 06 Lis, 2006

Loko napisał/a:
hahaha :D Jedzie jedno auto za drugim i to z tyłu popycha to z przodu :D , W tej grze jest coś takiego ze jak jedziesz za kimś, to wpadasz w kanał powietrzyny i auto delikatnie szybciej jedzie i mozesz tak popychać innego :D

To tak jak w CS'ie walenie w AWP przez ściane itp :)

A tunel powietrzny to czysta fizyka a jak wiemy w LFS fizyka jest pierwsza klasa :)

Dariano - Pon 06 Lis, 2006

Loko napisał/a:

Loko to jakby sie tak zdazylo ze bede przed toba to nie wyprzedzaj mnie tylko popychaj :DD D
Ale nie tak jak to robi wiekszosc ze cie popychaja przed samym zakretem :DD D

M - Pon 06 Lis, 2006

Serwer stoi jakby ktos nie zauważył :)