Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 Nie jedźcie przez Mikołów ,bo w Żorach są korki jak ch.uj Niemy - Pon 10 Gru, 2007 do Zor trzeba jechac przez Czerwionke, przynajmniej ja tak jezdzeMłody Papież - Śro 12 Gru, 2007 wbijamy dzisiaj z MI po wcześniejszej zapowiedzi do firmy M&M Auto Tuning po mój 'zestaw' plus zaległe mocowania dla MI...
...pani przynosi fotel... zerkne... no fakt ładny tylko poduszek lędźwiowych nie ma... po zwróceniu uwagi pan siedzący za biurkiem zadzwonił do szefa[brata?] ...po czym stwierdził: "ale ten fotel jest tak super zrobiony, że poduszki lędźwiowe nawet nie sa potrzebne"
zostało wkońcu na tym że mają mi dosłać.... ciekawi mnie tylko czy nie będzie to paczka pobraniowa
ogólnie jest OK, a Kubas bez dwóch zdań zasłużył na 'pomógł' jutro montażk-mart - Śro 12 Gru, 2007
Dżon napisał/a:
Kubas bez dwóch zdań zasłużył na 'pomógł'
Pomogl???????
Motyla noga, ja juz od jakiegos czasu mysle nad tym jak mu sie odwcieczyc za ogarniecie akcji!!!!!!Młody Papież - Śro 12 Gru, 2007 tak szczerze? marzy mi się by zabrać Kubasa na romantyczną kolacje do turków! kubas - Śro 12 Gru, 2007 na kebab ? LOL Wczoraj mialy zostac wyslane fotele, czekam na maila z potwierdzeniem. UUu dzon to nie fajnie ze nie ma poduszek, narazie nie moge narzekac na firme, kontakt i obsluga bardzo pod katem klienta. Narazie wszyscy ktorzy dostali fotel maja to co zamawiali tylko twoj fotel dzon jakis taki pechowy. Mam nadzieje ze dosla te poduszki i nie bedzie problemu.FreeMan - Śro 12 Gru, 2007
kubas napisał/a:
Wczoraj mialy zostac wyslane fotele,
tzn. np moje tez ??kubas - Śro 12 Gru, 2007 Tak mialy zostac wyslane wszystkie ale mialem dostac potwierdzenie mailem czy dokladnie wszystkie. Dzis pewnie dostane maila takze wszystko napisze odrazu jak bede wiedzial Tylko ze wiesz twoje freeman to z dieppe az jada... Jakbyscie dostali telefon od firmy kurierskiej to wiecie w jakiej sprawie Młody Papież - Śro 12 Gru, 2007 Kubas... no jasne e na kebaba!!
wczoraj o 17 stało kilka pudeł u nich w "magazynie" podpisane Jakub B. wiec jeżeli jeszcze nie wysłane, to napewno już czekają na podróżFreeMan - Śro 12 Gru, 2007 super , ale mi sie morda cieszy... CHRZANEK - Śro 12 Gru, 2007 Kubas: a ty nie mówileś chlopakom że wszystko przychodzi do Bydgoszczy ?? ?? ??
hehehe
A tak na poważnie, to ziom naprawde duży szacun za poprowadzenie akcji.
Czekam nie ddzwoni i nie pytam ale sie ciesze kubas - Śro 12 Gru, 2007 zmiana planow Fotele juz sa ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:Dkubas - Śro 12 Gru, 2007 dzis wyslane fotele dla barto, wasq i moze dla k-marta. cala reszta bedzie wyslana jutro. Czyli tak jak mowilem te z dieppe ida najdluzej... cos za cos mi - Śro 12 Gru, 2007 mój fotelik na razie spisuje się rewelacyjnie - se siadam i oglądam tv
Może jutro z Dzonem i nOxem coś podziałamy i go do peżoła wkomponujemy - się zobaczy CHRZANEK - Śro 12 Gru, 2007