To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [grupowo] Fotele SPEED

Anonymous - Pon 10 Gru, 2007

Nie jedźcie przez Mikołów ,bo w Żorach są korki jak ch.uj :>
Niemy - Pon 10 Gru, 2007

do Zor trzeba jechac przez Czerwionke, przynajmniej ja tak jezdze
Młody Papież - Śro 12 Gru, 2007

wbijamy dzisiaj z MI po wcześniejszej zapowiedzi do firmy M&M Auto Tuning po mój 'zestaw' plus zaległe mocowania dla MI...
...pani przynosi fotel... zerkne... no fakt ładny :-D tylko poduszek lędźwiowych nie ma... po zwróceniu uwagi pan siedzący za biurkiem zadzwonił do szefa[brata?] ...po czym stwierdził: "ale ten fotel jest tak super zrobiony, że poduszki lędźwiowe nawet nie sa potrzebne" :O

zostało wkońcu na tym że mają mi dosłać.... ciekawi mnie tylko czy nie będzie to paczka pobraniowa ;-)

ogólnie jest OK, a Kubas bez dwóch zdań zasłużył na 'pomógł' ;-) jutro montaż

k-mart - Śro 12 Gru, 2007

Dżon napisał/a:
Kubas bez dwóch zdań zasłużył na 'pomógł'

Pomogl??????? :O
Motyla noga, ja juz od jakiegos czasu mysle nad tym jak mu sie odwcieczyc za ogarniecie akcji!!!!!!

tak szczerze? marzy mi się by zabrać Kubasa na romantyczną kolacje do turków! ;) ;) ;)
kubas - Śro 12 Gru, 2007

na kebab ? LOL Wczoraj mialy zostac wyslane fotele, czekam na maila z potwierdzeniem. UUu dzon to nie fajnie ze nie ma poduszek, narazie nie moge narzekac na firme, kontakt i obsluga bardzo pod katem klienta. Narazie wszyscy ktorzy dostali fotel maja to co zamawiali tylko twoj fotel dzon jakis taki pechowy. Mam nadzieje ze dosla te poduszki i nie bedzie problemu.
FreeMan - Śro 12 Gru, 2007

kubas napisał/a:
Wczoraj mialy zostac wyslane fotele,

tzn. np moje tez ??

kubas - Śro 12 Gru, 2007

Tak mialy zostac wyslane wszystkie ale mialem dostac potwierdzenie mailem czy dokladnie wszystkie. Dzis pewnie dostane maila takze wszystko napisze odrazu jak bede wiedzial :) Tylko ze wiesz twoje freeman to z dieppe az jada... Jakbyscie dostali telefon od firmy kurierskiej to wiecie w jakiej sprawie :p

Kubas... no jasne e na kebaba!! ;)

wczoraj o 17 stało kilka pudeł u nich w "magazynie" :D podpisane Jakub B. :) wiec jeżeli jeszcze nie wysłane, to napewno już czekają na podróż

FreeMan - Śro 12 Gru, 2007

super :D :D :D :D :D :D :D , ale mi sie morda cieszy... :D
CHRZANEK - Śro 12 Gru, 2007

Kubas: a ty nie mówileś chlopakom że wszystko przychodzi do Bydgoszczy ?? ?? ??
hehehe

A tak na poważnie, to ziom naprawde duży szacun za poprowadzenie akcji.
Czekam nie ddzwoni i nie pytam ale sie ciesze ;)

kubas - Śro 12 Gru, 2007

zmiana planow :D Fotele juz sa :) ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D:D:D
kubas - Śro 12 Gru, 2007

dzis wyslane fotele dla barto, wasq i moze dla k-marta. cala reszta bedzie wyslana jutro. Czyli tak jak mowilem te z dieppe ida najdluzej... cos za cos ;)
mi - Śro 12 Gru, 2007

mój fotelik na razie spisuje się rewelacyjnie - se siadam i oglądam tv :>
Może jutro z Dzonem i nOxem coś podziałamy i go do peżoła wkomponujemy - się zobaczy ;)

CHRZANEK - Śro 12 Gru, 2007

kubas napisał/a:
zmiana planow Fotele juz sa

8) 8) 8) 8) 8) 8)
:D :D :D :D :D :D
:O :O :O :O :O :O
:> :> :> :> :> :>
:p :p :p :p :p :p
:) ) :) ) :) ) :) ) :) ) :) )