no name - Sob 25 Lut, 2012 mam szybki, lecz nie sam jestem na tym forum PiTT - Sob 25 Lut, 2012
no name napisał/a:
mam szybki, lecz nie sam jestem na tym forum
ehhh... żeby wszyscy byli tak troskliwi jak Ty
nie chce mi się już zmieniać, więc mam nadzieję że mi wybaczą... zresztą kto tu zagląda? M - Sob 25 Lut, 2012 Dżon z pewnością nie Młody Papież - Sob 25 Lut, 2012 no name - Sob 25 Lut, 2012
PiTT napisał/a:
ehhh... żeby wszyscy byli tak troskliwi jak Ty
Tak mam
Zresztą wczoraj wdałem się w dyskusje z Trojanem
o fotografii i nowościach na rynku i jeszcze mnie trzymaPiTT - Sob 25 Lut, 2012
siema napisał/a:
Zadowolony jestes z tego podgrzewacza do butelek? Co to za stojak na kapsulki Dolce Gusto?
podgrzewacz jak podgrzewacz, ważne że działa
a stojak jak stojak
na allegro go kiedyś wytargałem za dobry pieniądz... zresztą obecnie i tak młody lata z kapsułkami po całym mieszkaniu bo wyczaił gdzie są chowane pozostałe w pudełkach Janusz - Sob 25 Lut, 2012 e tego, ja mam wolny net, bo szybszego mieć już nie mogę w pięknym Zakrzowie miejcie to prosze na uwadze Gaydek - Sob 25 Lut, 2012 PiTT, http://forum.exoticcars.pl/viewtopic.php?t=10463PiTT - Sob 25 Lut, 2012 fajny poradnik
takiego prosiaka chcę sobie kupić
kurde, skupiacie się na wielkości zdjęć a nikt nie chwali białej alpiny
mega mi się podoba ten model Młody Papież - Sob 25 Lut, 2012 jeszcze całej nie widaćPGmaster - Sob 25 Lut, 2012 Ja na razie kupilem sobie z firmy AutoArt Prosiaka GT3 i jak sie raz na rok kupi taki model to nie boli po kieszeni. Wg mnie warto doplacic do porzadnej firmy bo fajnie dbaja o szczegoly.kosmita - Sob 25 Lut, 2012
PGmaster napisał/a:
Wg mnie warto doplacic do porzadnej firmy bo fajnie dbaja o szczegoly.
+1
Ja do tej pory kupowałem na modeliki.pl , czasem można trafić na dobrą promocję (np. ostatni egzemplarz -50% )budzik - Sob 25 Lut, 2012
Janusz napisał/a:
e tego, ja mam wolny net, bo szybszego mieć już nie mogę w pięknym Zakrzowie miejcie to prosze na uwadze