To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - EURO 2008

Anonymous - Nie 22 Cze, 2008

espańa rulla :jupi:
Misiek_lbn - Nie 22 Cze, 2008

hiszpania ssie
fydi - Nie 22 Cze, 2008

HHHHHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous - Nie 22 Cze, 2008

rozjechałeś stronę :rotfl:
Anonymous - Pon 23 Cze, 2008

całe szczescie,bo nie lubie wlochów .... zapowiada sie piekny mecz Hiszpania-Rosja , szkoda mi Holendrów :/
Anonymous - Pon 23 Cze, 2008

siedze w koszulce hiszpanii, wlochow tez lubie i obawiam sie ze oni by ruskich przykryli i strzelili im w 91' i by byl spokoj. A hiszpania zacznie pykac i moze byc ciezko z rucholami
lukp - Pon 23 Cze, 2008

brawo dla Hiszpanii :) Włosi do domku :) :):):)
CHRZANEK - Pon 23 Cze, 2008

W końcu jakiś finał bez tych "aktorów"...

Jesem za finałem Turcja-Rosja :D :D :D

W końcu to euro :D :D :D

kubas - Pon 23 Cze, 2008

mnie najbardziej zadziwia jak to fajnie putin sobie wypieprzyl caly zwiazek pare lat temu i zrobil tam porzadek z ta pilka... a u nas w DEMOKRATYCZNYM kraju nikt (nawet premier chyba nie moze) nie potrafi wypierdolic na zbity pysk tej bandy idiotow debili nie chodzi mi tylko o listkiewicza a o wszystkich kolesiow zaczynajac od tomaszewskiego, lato, bonka na listkiewiczu konczac... I na dodatek glupia srednia zycia wzrasta co spowoduje ze ci idioci beda jeszcze dluzej na stanowiskach...
CHRZANEK - Pon 23 Cze, 2008

kubas napisał/a:
wszystkich kolesiow zaczynajac od tomaszewskiego, lato, bonka na listkiewiczu konczac...

Kubas w pełni się zgadzam.
Tym wszystkim powinien kierować znany expert i bardzo doświadczony w tym co robi Jacek Gmoch.

(Musiałem)

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

kubas - Pon 23 Cze, 2008

a ja mysle ze k-mart by sie nadal to jest expert w dziedzinie pilki noznej on by potrafil uzdrowic polska pilke :D
strick - Wto 24 Cze, 2008

http://patrz.pl/filmy/przemowienie-do-leo

Nie ma to jak porzadne przemowienie do leo...

lukp - Wto 24 Cze, 2008

filmik super aż sie popłakałem :)
kubas - Śro 25 Cze, 2008

no i tak jak chciales chrzanku pan jacek zabral glos:

Grzesiek na prezesa związku? Przecież to trzeba najpierw umieć pisać i czytać! - stwierdza w dzienniku "Polska" Jacek Gmoch, były trener i zawodnik reprezentacji Polski

CHRZANEK - Śro 25 Cze, 2008

kubas napisał/a:
no i tak jak chciales chrzanku pan jacek zabral glos:

Czy mówiąc "Grzesiek" miał na myśli Grzegorza Lato ??