Anonymous - Nie 22 Cze, 2008 espańa rulla Misiek_lbn - Nie 22 Cze, 2008 hiszpania ssiefydi - Nie 22 Cze, 2008 HHHHHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anonymous - Nie 22 Cze, 2008 rozjechałeś stronę Anonymous - Pon 23 Cze, 2008 całe szczescie,bo nie lubie wlochów .... zapowiada sie piekny mecz Hiszpania-Rosja , szkoda mi Holendrów Anonymous - Pon 23 Cze, 2008 siedze w koszulce hiszpanii, wlochow tez lubie i obawiam sie ze oni by ruskich przykryli i strzelili im w 91' i by byl spokoj. A hiszpania zacznie pykac i moze byc ciezko z rucholamilukp - Pon 23 Cze, 2008 brawo dla Hiszpanii Włosi do domku :):):)CHRZANEK - Pon 23 Cze, 2008 W końcu jakiś finał bez tych "aktorów"...
Jesem za finałem Turcja-Rosja
W końcu to euro kubas - Pon 23 Cze, 2008 mnie najbardziej zadziwia jak to fajnie putin sobie wypieprzyl caly zwiazek pare lat temu i zrobil tam porzadek z ta pilka... a u nas w DEMOKRATYCZNYM kraju nikt (nawet premier chyba nie moze) nie potrafi wypierdolic na zbity pysk tej bandy idiotow debili nie chodzi mi tylko o listkiewicza a o wszystkich kolesiow zaczynajac od tomaszewskiego, lato, bonka na listkiewiczu konczac... I na dodatek glupia srednia zycia wzrasta co spowoduje ze ci idioci beda jeszcze dluzej na stanowiskach...CHRZANEK - Pon 23 Cze, 2008
kubas napisał/a:
wszystkich kolesiow zaczynajac od tomaszewskiego, lato, bonka na listkiewiczu konczac...
Kubas w pełni się zgadzam.
Tym wszystkim powinien kierować znany expert i bardzo doświadczony w tym co robi Jacek Gmoch.
(Musiałem)
kubas - Pon 23 Cze, 2008 a ja mysle ze k-mart by sie nadal to jest expert w dziedzinie pilki noznej on by potrafil uzdrowic polska pilke strick - Wto 24 Cze, 2008 http://patrz.pl/filmy/przemowienie-do-leo
Nie ma to jak porzadne przemowienie do leo...lukp - Wto 24 Cze, 2008 filmik super aż sie popłakałem kubas - Śro 25 Cze, 2008 no i tak jak chciales chrzanku pan jacek zabral glos:
Grzesiek na prezesa związku? Przecież to trzeba najpierw umieć pisać i czytać! - stwierdza w dzienniku "Polska" Jacek Gmoch, były trener i zawodnik reprezentacji PolskiCHRZANEK - Śro 25 Cze, 2008
kubas napisał/a:
no i tak jak chciales chrzanku pan jacek zabral glos:
Czy mówiąc "Grzesiek" miał na myśli Grzegorza Lato ??