Qukie - Nie 22 Maj, 2011 a kto mi powie na jakie hamulce zupgradeować sobie rower? Mam dwie opcje, które mi się podobają:
1, budżetowa: przód Avid BB7 na 203mm, tył Avid BB5 lub BB7 na 160mm
2, Przód i tył Hayes Stroker Trail na 160mm
Może jakieś inne dobre i bezproblemowe?
Jakie do tego zapodać piasty, Deore, XT, Dartmoor?Jakarti - Nie 22 Maj, 2011 zawsze drozsza!! martin.h - Nie 22 Maj, 2011 Ja bym wolał hydraulicznego Hayesa, a marzeniem jest czterotłoczkowy XTR bizon - Nie 22 Maj, 2011 a heble w hondzie juz zupgradowales?
obecnie to sie nie znam, ale moge popytac paru psychopatow w robocie jutro qbica - Nie 22 Maj, 2011 Qukie, bierz hayesy
ja mam hfx-9 od 5 lat i zmieniam tylko klocki jozekrj - Nie 22 Maj, 2011 a może avid juicy 3Anonymous - Nie 22 Maj, 2011 a ja bym chciał jakikoliwiek rower,może ktos ma cos do sprzedania??Od razu zaznacze ze wydatek powyzej 500 zł nie wchodzi w greBart - Nie 22 Maj, 2011 jaki to ma być rower? w sensie - do czego służyć?kubas - Nie 22 Maj, 2011
Bart napisał/a:
jaki to ma być rower? w sensie - do czego służyć?
pewnie do jeżdżenia he heAnonymous - Nie 22 Maj, 2011 do jezdzenia po miescieAnonymous - Nie 22 Maj, 2011 Jedź do Biltiemy ! Tam kuisz do 1500 sek bez problemuAnonymous - Nie 22 Maj, 2011 ale mi jest potrzebny rower we wrocławiu nie w szwecjimartin.h - Nie 22 Maj, 2011 rabarbar, http://www.forumrowerowe....r-giant-rincon/
Raczej tak, warto przed kupnem sprawdzić czy wszystko jest OK, najwazniejsze to aby biegi ładnie wchodziły i amor nie miał luzów.
Można poszukać też coś starszego, kolezanka miała kiedyś 2 rowery, śmiało miały dobre kilka lat, rama na sztywnym widelcu i osprzęt klasy XT/XTR, zrobiły na mnie mega wrażenia jak taki stary sprzęt może dobrze działac