HydePark - Quake / CS / i inne - !!!!! zawsze serwer hothatch.no-ip.org
TomsoN - Nie 23 Lis, 2008 sir yes sirKonradMK - Nie 23 Lis, 2008 Pamiętam że kilka miesięcy non toper jechałem DoDa i w odróżnieniu od CSa byłem zawsze w czołówce klimat IIW¦ jako¶ bardziej mi przypadł do gustu.TomsoN - Nie 23 Lis, 2008 grałem w to z 3 razy, takie sobie tam sie wszyscy kampi± po domach i wieżach M - Nie 23 Lis, 2008 Dod to jest gra dla tych ktorym nie idzie cs.
Jeden strzał na 10 minut. KonradMK - Nie 23 Lis, 2008
TomsoN napisał/a:
grałem w to z 3 razy, takie sobie tam sie wszyscy kampi± po domach i wieżach
no tak bez sensu, bo na II wojnie ¶wiatowej to żołnierze biegali z karabinami i na hurraaaa w stylu Rambo kosili wroga...KonradMK - Nie 23 Lis, 2008
eM napisał/a:
Dod to jest gra dla tych ktorym nie idzie cs.
Jeden strzał na 10 minut.
czyli jakby więcej realizmu jest? to cię przeraża? fydi - Nie 23 Lis, 2008
KonradMK napisał/a:
TomsoN napisał/a:
grałem w to z 3 razy, takie sobie tam sie wszyscy kampi± po domach i wieżach
no tak bez sensu, bo na II wojnie ¶wiatowej to żołnierze biegali z karabinami i na hurraaaa w stylu Rambo kosili wroga...
a przecież jak jest na amerykańskich filmach?
Hej eM masz sprawny komputer? Może postawisz serwer KonradMK - Nie 23 Lis, 2008 gramy w CS!!!wasq - Nie 23 Lis, 2008 skad zassac dod'aKonradMK - Nie 23 Lis, 2008 DoD to mod do CS. jak miałem steama to mogłem doda zassać z platformy steam. do naszej wersji nie mam pojęcia, trzeba poszukać na necie.Anonymous - Nie 23 Lis, 2008 Że tak spytam - napier.dalamy dzi¶? KonradMK - Nie 23 Lis, 2008 czekamy na serwer!kubas - Wto 25 Lis, 2008 panocki gramy ? ja i em gotowi !Anonymous - Wto 25 Lis, 2008 Ja zaraz wbijam, serwer jest?kubas - Wto 25 Lis, 2008 juz po wszystkim...