Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 to ja biore jednak focusa na zwykłych gumach, który ma minutę do setki żeby dac mu szanse Jakarti - Czw 13 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Ostatnio poziom był na tyle wysoki, że chyba każdy go tam wyleczy....
znowu przegram
ale wazne jest dobre wrazenie M - Czw 13 Sie, 2009 No takie 328 na sliku moze namieszac.
Pożyjemy zobaczymy.bizon - Czw 13 Sie, 2009 roznie moze byc, 328 mozliwosci ma. pytanie czy kierownik tez ma.
kolega moj kiedys pomykal palio weekend i mial podjechac na wieczorne wyscigi. wielu sie smialo. po tym jak zrobil tym palio kilka profi 360 i pojezdzil bokiem po rondzie to smiac sie przestali...M - Czw 13 Sie, 2009 ... uciekli z płaczem Anonymous - Czw 13 Sie, 2009 ja sie pytam co jest takiego w tych bmw, a szczególnie e36, że automatycznie po zakupie ma się plus 1000 punktów do ego, jest się najzajebistszym, najszybszym, ma sie najciasniejszą dupę i wogóle reszta niech się kłania bizon - Czw 13 Sie, 2009
AndreXSi napisał/a:
ma sie najciasniejszą dupę
dlatego ich lubie pojechac nox - Czw 13 Sie, 2009 nie ma to tamto RWD w wykonaniu BMW nie jest złe w szczególności jak pod maską siedzi coś więcej .Janusz - Czw 13 Sie, 2009
AndreXSi napisał/a:
ma sie najciasniejszą dupę
jestem tu
dobra ja będę ostatni.....
ale znajdę jakaś wymówkę..... a to sporta mam dopiero od miesiąca, a letnie opony na obydwóch ośkach mam dopiero 2 tygodnie..... a w ogóle to przednie gumy maja 9 lat.... a sport ma wyje.bane amory...
Gdyby nie to na bank byłbym pierwszy M - Czw 13 Sie, 2009 ja tam nie wiem co jest, jak ktos ma kompleksy to moze tak je leczy.
Ja nie milalem problemow jak sie przesiadlem do bimy.
Za to zaskoczyła mnie na torze, mimo swojej masy i gabarytow prowadzila sie kapitalnie.
Stad mowie ze 328 z zawiasem,hamulcem i r888 moze z dobrym kierownikiem oklepać całą stawkę.Marek23 - Czw 13 Sie, 2009 Na torze zeby w 100 procentach wykorzystac rwd trzeba miec wiecej talentu i skillsow niz zrobic analogiczna rzecz z fwd. I nie wierze, ze taki kolunio ma ten talent i skillsy.
Ale przyznaje, ze na rownym torze rwd jest najlepszym napedemJanusz - Czw 13 Sie, 2009 Juz najeżdżacie na gościa a jeszcze nie wiecie jak jeździ..... poczekajcie z tym do poniedziałku.... Bo tka to w tej chwili zachowujecie się tak samo jako on ("sliki wyłączą mnie z walki"). Szkoda gadania kto jest lepszy...... wszystko okaże się w niedziele...M - Czw 13 Sie, 2009
Janusz napisał/a:
Juz najeżdżacie na gościa a jeszcze nie wiecie jak jeździ..... poczekajcie z tym do poniedziałku.... Bo tka to w tej chwili zachowujecie się tak samo jako on ("sliki wyłączą mnie z walki"). Szkoda gadania kto jest lepszy...... wszystko okaże się w niedziele...
Januszku to jest tak ze pies ktory szczeka nie ugryzie.
Juz wielu bylo takich co AJWAJ a na torze majtki w dół.
Jestem zdania ze lepiej sie zamknac, popatrzec jak trenuja najlepsi, szlifowac technike samemu a efekty tez sie pojawia jakies.Janusz - Czw 13 Sie, 2009
eM napisał/a:
Januszku to jest tak ze pies ktory szczeka nie ugryzie.
Juz wielu bylo takich co AJWAJ a na torze majtki w dół.
wiem.... ale właśnie my tez się tka zachowujemy.... zaraz poszło ze się nawet do pierwszej 10 nie załapie.... czyli uważamy się tak samo za dobrych kierowców jak on...nox - Czw 13 Sie, 2009 na ciaśniejszych partiach mocne krótkie fwd wg mnie będzie zawsze szybsze niż rwd , widać to po czasach na torach mocne rwd świetnie sprawują się na szybkich torach na długich łukach i średnich zakrątach na cisnym technicznym wolniejszym torze FWD kopie jajca każdego (przy założeniu oczywiście że za kierownica jest Marko el Vecino )