Zgadza sie ale mówie te 8 lat wstecz kiedy Clio sport na naszych drogach to był rarytas A S16 można było już rozsądnie kupić z drugiej reki M - Sob 12 Cze, 2010 Lubie te dyskusje....
Mam dwie bardzo dobre książki Hawkinga - "Krótka historia czasu" oraz "Teoria wszystkiego"
Która z nich jest lepsza?
Mniej wiecej tak widze sens dyskutowania o tym.anjas - Sob 12 Cze, 2010 "Teoria wszystkiego" jest lepsza bo odnosi się do wszystkiego.
A "Krótka historia czasu" tylko do czasu.TOXIC - Sob 12 Cze, 2010
Ale to zadna dyskusja była wypowiedziałem tylko swój pogląd który z biegiem "czasu" sie zmienił Janusz - Sob 12 Cze, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Duel : Peugeot 306 S16 Premium / Gti vs Renault Clio II RS2
a na torze podobno jest sport wolniejszy przynajmniej tak tam pisze Marek23 - Sob 12 Cze, 2010
kubas napisał/a:
s16 nie jedzie
Vlodarsky - Nie 13 Cze, 2010 wiadomo, ze sport niszczy s16 ale ten drugi napewno bez wstydu moze podejmowac walke. Tak to sobie wymyslilem. I ja bedac w zgodzie z moim gustem wybralbym s16 tracac juĹź na starcie do clio sport II ktĂłre rowniez mi sie podoba ale znacznie mniej pit - Pon 14 Cze, 2010
Vlodarsky napisał/a:
wiadomo, ze sport niszczy s16 ale ten drugi napewno bez wstydu moze podejmowac walke.
bardzo mi się podoba to stwierdzenie Vlodarsky - Pon 14 Cze, 2010
pit napisał/a:
bardzo mi się podoba to stwierdzenie
mówimy o 306 ale 106 też pasuje do tego powiedzenia Kamilbike - Pon 14 Cze, 2010 wczoraj troche sie nasluchalem o tej M3. Podobno kilka razy ladnie przydzwonila dupka ( pewnie dlatego skakala jak ja poskladali slepi ) , snilnikowo tez miala pare fuck upow, wiec nie dziwne ze wyszlo jak wyszlo rasta - Pon 14 Cze, 2010 Wracając z upalania w Radomiu w tą niedzielę posparingowałem się kilkakrotnie z Fordem Capri znajomego. Rolka z 2 i 3 begu. Za każdy razem ten sam efekt, czyli ja wystrzeliwuje i prowadzę tak do połowy 4 biegu. Potem Capri przelatywało obok mnie z prędkością światła.
Taki se Oldtimer
Jaco - Wto 15 Cze, 2010
Vlodarsky napisał/a:
w w zgodzie z moim gustem wybralbym s16
Mam podobne zdanie, jakoś tak bardziej podoba mi się jeszcze nie zepsuta elektroniką 306, taki klasyczny hothatch, oczywiście przed liftem kubas - Wto 15 Cze, 2010
rasta napisał/a:
Wracając z upalania w Radomiu w tą niedzielę posparingowałem się kilkakrotnie z Fordem Capri znajomego. Rolka z 2 i 3 begu. Za każdy razem ten sam efekt, czyli ja wystrzeliwuje i prowadzę tak do połowy 4 biegu. Potem Capri przelatywało obok mnie z prędkością światła.