TomsoN - Sob 31 Lip, 2010 KarQ - Sob 31 Lip, 2010 Dotarłem i ja. Hybryda daje dużo frajdy
Zabawa doskonała, ja miałem 1.27.XX.
Tomek, w pogoni za wami przy 160 wystrzeliła mi wkładka tłumiąca z wydechu Szczęście w nieszczęściu, że nic nie leciało za mną.Drone - Sob 31 Lip, 2010
KarQ napisał/a:
Tomek, w pogoni za wami przy 160 wystrzeliła mi wkładka tłumiąca z wydechu Szczęście w nieszczęściu, że nic nie leciało za mną.
Właśnie mieliśmy wrażenie że przyśpieszyliście, ale tylko na chwilę
Ja miałem czas 1.40 na suchym we właściwą stronę i był to jeden z najgorszych czasów.
Pomijając chyba jednego Colta i kolegę w BMW który kosił trawę
W drugą stronę i na mokro już kilka Coltów było za mną anjas - Sob 31 Lip, 2010
Drone napisał/a:
Ja miałem czas 1.40 na suchym we właściwą stronę i był to jeden z najgorszych czasów.
a czym Ty jechałeś Drone?TomsoN - Sob 31 Lip, 2010 Seicento Abarth bardzo fajne autko, tylko zawias by się przydał, no i może jakaś sztywniejsza opona. Wielkie podziękowania za transport
Żałuję, że nie skusiłem się jeździć na konto Czesia, ale co tam przynajmniej auto całe
Atmosfera jak zawsze super i do następnego anjas - Sob 31 Lip, 2010
TomsoN napisał/a:
Seicento Abarth
o kurcze, to Drone... to oczywiście kojarze. Ale właśnie nie miałem pewności kto pomykał abarthem rasta - Sob 31 Lip, 2010 Było miło Koła nie zgubiłem
Poprawiłem swój best robiąc wlasciwie przy pierwszym podejściu 40:01.
Niestety z powodu deszczu nie miałem już okazji powalczyć o 39:xx
Potem była czasówka z Coltami, Mikan mnie objechał, ale podszedłem do tego bez napinania, z Pati na pokładzie się przejechaliśmy
Potem lunęło więc skoczyliśmy z Pp na domowe jedzenie do baru Laguna - jakby co polecam
Jak wróciliśmy zaczęła się czasówka w drugą stronę na mokrym, łącznie wykonałem dwa przejazdy, pierwszy 1:34,xx, co dało drugi czas, a w drugim przejrzejcie gdzie cały czas wysychał asfalt już 1:27,xx co dało pierwsze miejsce
Na końcu dnia jak już stwierdziliśmy, że czas na nas, przeleciałem się po torze na zwykłej oponie (P Zero) przyznam że byłem zaskoczony jak klei, więc zapiąłem Lap Timera i siekłem 41:06
Pozdro dla wszystkich obecnych oraz za miłą atmosferę Stf - Sob 31 Lip, 2010 gratulejszyn. 40,01 to już fajnie. to pierwsze podejście to 14 kółek pod rzad rozumiem ? hę rasta - Sob 31 Lip, 2010 A dziękuje Było ze 4-5 okrążeń i średnia niskie 40s.Drone - Sob 31 Lip, 2010
rasta napisał/a:
A dziękuje Było ze 4-5 okrążeń i średnia niskie 40s.
Przypomniało mi się, że ktoś się pytał o czasy gokartów na tym torze.
33-34 sekundy o ile dobrze liczę, miał ten gościu
Mi łeb urywa jak na to patrzępP - Sob 31 Lip, 2010 dotarłem do domu na 18 i dopiero wstałęm
dzięki za miłą zabawę na radomiu miałem pierwszy raz możliwość pośmigać autem po równym bez mocnego napinania, patrzyłem czy pluje, kiedy pluje, kiedy puszcza dupa..z tym silnikiem generalki wyjąć nie miałem jak tylko raz przymierzyłem czas to 44.8 na 3ce. w pewnym momencie w zakręcie nr 2 postawiło mnie bokiem i wpadłem na tarkę idealnie prostopade kołem - efekt powietrze zaczęło uciekać i dupa z szybkiej jazdy (musialem dopompowywać) - ale co tam znowy na mokrym laftowo po torze szukajac dobrego toru jazdy..
swoja droga przejechalem sie na prawym clio z januszkiem - chlopak ogarnia auto i przekonalem sie co znaczy lekka dupa - co hamowanie to bok sam z siebie, moja fiesta tak nie tańszy ale dzieki Janusz
podsumowujac ja bez napinki na czas, bo na to przyjdzie czas, fun fun fun
dziekuje pozdrawiam do zobaczenia Stf - Sob 31 Lip, 2010 44,8 jak na ten twój pojazd to i tak całkiem niezły czas.pP - Sob 31 Lip, 2010 mój pojazd jutro jedzie na kurację odmładzającą - 3mam kciuki żeby na ułęż przyjechać z nowym sercem Stf - Sob 31 Lip, 2010 tak z 20lat wstecz... coby aygo mogla dogonic przynajmniej Anonymous - Sob 31 Lip, 2010 no i pojeżdżone
super, że userzy HH ogarniają temat i nie było najmniejszych problemów z dogadaniem się
no i stawkę rozwaliliście w pył czego sie spodziewałem. Szkoda, że colty przestraszyły się mokrego, popadało 10min i tor przysechł, a zostało nas z 10-15 aut.
Mój najlepszy czas kanapowozem to 1:31:34 normalnie i rewers po mokrym 1:37:48