To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - TrackDay razem z Coltami Radom

TomsoN - Sob 31 Lip, 2010

:D
KarQ - Sob 31 Lip, 2010

Dotarłem i ja. Hybryda daje dużo frajdy :jupi:

Zabawa doskonała, ja miałem 1.27.XX.

Tomek, w pogoni za wami przy 160 wystrzeliła mi wkładka tłumiąca z wydechu :rotfl: Szczęście w nieszczęściu, że nic nie leciało za mną.

Drone - Sob 31 Lip, 2010

KarQ napisał/a:

Tomek, w pogoni za wami przy 160 wystrzeliła mi wkładka tłumiąca z wydechu :rotfl: Szczęście w nieszczęściu, że nic nie leciało za mną.

Właśnie mieliśmy wrażenie że przyśpieszyliście, ale tylko na chwilę :rotfl:

Ja miałem czas 1.40 na suchym we właściwą stronę i był to jeden z najgorszych czasów.
Pomijając chyba jednego Colta i kolegę w BMW który kosił trawę ;)

W drugą stronę i na mokro już kilka Coltów było za mną :>

anjas - Sob 31 Lip, 2010

Drone napisał/a:
Ja miałem czas 1.40 na suchym we właściwą stronę i był to jeden z najgorszych czasów.

a czym Ty jechałeś Drone?

TomsoN - Sob 31 Lip, 2010

Seicento Abarth ;-) bardzo fajne autko, tylko zawias by się przydał, no i może jakaś sztywniejsza opona. Wielkie podziękowania za transport
Żałuję, że nie skusiłem się jeździć na konto Czesia, ale co tam ;p przynajmniej auto całe :D
Atmosfera jak zawsze super i do następnego :)

anjas - Sob 31 Lip, 2010

TomsoN napisał/a:
Seicento Abarth

o kurcze, to Drone... to oczywiście kojarze. Ale właśnie nie miałem pewności kto pomykał abarthem :)

rasta - Sob 31 Lip, 2010

Było miło :) Koła nie zgubiłem ;D

Poprawiłem swój best robiąc wlasciwie przy pierwszym podejściu 40:01.

Niestety z powodu deszczu nie miałem już okazji powalczyć o 39:xx :wall:

Potem była czasówka z Coltami, Mikan mnie objechał, ale podszedłem do tego bez napinania, z Pati na pokładzie się przejechaliśmy :rotfl:

Potem lunęło więc skoczyliśmy z Pp na domowe jedzenie do baru Laguna - jakby co polecam xD

Jak wróciliśmy zaczęła się czasówka w drugą stronę na mokrym, łącznie wykonałem dwa przejazdy, pierwszy 1:34,xx, co dało drugi czas, a w drugim przejrzejcie gdzie cały czas wysychał asfalt już 1:27,xx co dało pierwsze miejsce :)

Na końcu dnia jak już stwierdziliśmy, że czas na nas, przeleciałem się po torze na zwykłej oponie (P Zero) przyznam że byłem zaskoczony jak klei, więc zapiąłem Lap Timera i siekłem 41:06 xD

Pozdro dla wszystkich obecnych oraz za miłą atmosferę :*

Stf - Sob 31 Lip, 2010

gratulejszyn. 40,01 to już fajnie. to pierwsze podejście to 14 kółek pod rzad rozumiem ? hę :)
rasta - Sob 31 Lip, 2010

A dziękuje :jupi: Było ze 4-5 okrążeń i średnia niskie 40s.
Drone - Sob 31 Lip, 2010

rasta napisał/a:
A dziękuje :jupi: Było ze 4-5 okrążeń i średnia niskie 40s.

Przypomniało mi się, że ktoś się pytał o czasy gokartów na tym torze.

taki przykład
http://www.youtube.com/watch?v=ae9gqHTAajg

33-34 sekundy o ile dobrze liczę, miał ten gościu :faja:
Mi łeb urywa jak na to patrzę

pP - Sob 31 Lip, 2010

dotarłem do domu na 18 i dopiero wstałęm :rotfl:

dzięki za miłą zabawę :) na radomiu miałem pierwszy raz możliwość pośmigać autem po równym bez mocnego napinania, patrzyłem czy pluje, kiedy pluje, kiedy puszcza dupa..z tym silnikiem generalki wyjąć nie miałem jak :faja: tylko raz przymierzyłem czas to 44.8 na 3ce. w pewnym momencie w zakręcie nr 2 postawiło mnie bokiem i wpadłem na tarkę idealnie prostopade kołem - efekt powietrze zaczęło uciekać i dupa z szybkiej jazdy (musialem dopompowywać) - ale co tam znowy na mokrym laftowo po torze szukajac dobrego toru jazdy..

swoja droga przejechalem sie na prawym clio z januszkiem - chlopak ogarnia auto i przekonalem sie co znaczy lekka dupa - co hamowanie to bok sam z siebie, moja fiesta tak nie tańszy :jupi: ale dzieki Janusz ;D

podsumowujac ja bez napinki na czas, bo na to przyjdzie czas, fun fun fun :jupi:
dziekuje pozdrawiam do zobaczenia ^_^

Stf - Sob 31 Lip, 2010

44,8 jak na ten twój pojazd to i tak całkiem niezły czas.
pP - Sob 31 Lip, 2010

mój pojazd jutro jedzie na kurację odmładzającą - 3mam kciuki żeby na ułęż przyjechać z nowym sercem :jupi:
Stf - Sob 31 Lip, 2010

tak z 20lat wstecz... :) coby aygo mogla dogonic przynajmniej ;)
Anonymous - Sob 31 Lip, 2010

no i pojeżdżone ;)
super, że userzy HH ogarniają temat i nie było najmniejszych problemów z dogadaniem się ;)
no i stawkę rozwaliliście w pył ;D czego sie spodziewałem. Szkoda, że colty przestraszyły się mokrego, popadało 10min i tor przysechł, a zostało nas z 10-15 aut.

Mój najlepszy czas kanapowozem to 1:31:34 normalnie i rewers po mokrym 1:37:48

Wasze czasy wklepię jutro ;)