To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Katastrofa samolotu

KonradMK - Pon 10 Maj, 2010

PiTT napisał/a:
tak tak tak
chyba wstyd mi będzie przez przynajmniej rok xD

ty nie masz wstydu :lol2: :lol2: :lol2:

PiTT - Pon 10 Maj, 2010

chłopaki, rozumiem że chcecie żeby Kaczyński wygrał, ale nie musicie mnie przekonywać ;)
będę głosował zgodnie z głosem serca :]

M - Pon 10 Maj, 2010

Tak naprawde to niewiadomo kto za tym wszystkim stoi i pociąga za sznurki,
a co jeśli ta cała szopa jest po to zeby dać proletariatowi złudzenie?

KonradMK - Pon 10 Maj, 2010

ja nic nie chcę, po prostu nie zgadzam się z argumentami że Jarek jest do dupy a Bronek zmieni Polskę. i tak ludzie zagłosują BO TAK nie mając pojęcia czemu, większość na Bronka bo jest z PO a to obecnie najpopularniejsza (jak muzyka POP) partia.
PiTT - Pon 10 Maj, 2010

życie... :>
Kondziu jakbyś został politykiem to masz moje poparcie, nawet jakbyś z Pisu startował, niech stracę... :rotfl:

Stf - Pon 10 Maj, 2010

eM napisał/a:
Głoosowanie na Komorowskiego to jest imho kwestia "czy jesteś zadowolony z rządu i czy chcesz przedłużenia i zintesyfikowania linii programowej"
W wersji dla troche myślących.

W wersji dla mało myślących albo w ogole to
"Komorowski jak nie on to kto"
"Komorowski jest z PO"
"Kaczyński to zuo"
"Jednocyfrowy wskaznik bezrobocia nigdy wiecej!" - tutaj troche poplynąłem

Ach dziwna ta nasza demokracja.

w wersji dla myślących:
kaczyński bo... bo tak!

w wersji dla nie myślących
kaczyński bo... bo tak!

w wersji dla kur:
kaczyński bo... bo jego brat był wielkim człowiekiem...

M - Pon 10 Maj, 2010

No tak.. masz racje w sumie
PiTT - Pon 10 Maj, 2010

http://wiadomosci.onet.pl..._tylu,item.html
osobiście uważam, że wiele się nie zmieni, ale pewnie się mylę ;)

M - Pon 10 Maj, 2010

Po przypadku z wybórów w 2005 - jak bedzie zobaczymy po glosowaniu.
PiTT - Pon 10 Maj, 2010

eM napisał/a:
Po przypadku z wybórów w 2005 - jak bedzie zobaczymy po glosowaniu.

tak jest, ale mi chodzi raczej o tendencje 2 głównych kandydatów na tle pozostałych
walka będzie, ale jeszcze raz napiszę, pomiędzy 2 osobami
myślicie że ktoś "spoza" jest w stanie się przebić i nawiązac wyrównaną walkę?
pytam poważnie, bo wg. mnie nie
nie zmienia to faktu że będzie to ciężki wybór bo jak już pisałem, Komorowski mi nie podchodzi, ale jeszcze bardziej mi nie podchodzi Kaczyński

hmm... tvp1 dosyć odważnie wysuwa tezy że na filmie było słychać rozmowy w j. polskim i strzały... :>

anjas - Pon 10 Maj, 2010

PiTT napisał/a:
hmm... tvp1 dosyć odważnie wysuwa tezy że na filmie było słychać rozmowy w j. polskim i strzały...

rozmowy w języku polskim to wcale nie takie dziwne, bo podobno na miejscu katastrofy momentalnie bylu BORowcy, którzy czekali na delegacje na lotnisku. Słyszałem, że byli przed służbami ratunkowymi.

M - Pon 10 Maj, 2010

Może Ci co komentują na niezależnej to pracownicy tvp1 - zagadka rozwiazana, mozemy odetchnąć z ulgą.

Co do tych dwóch kandydatów,
tak długo jak wiekszosc wierzy ze tylko dwoch kandydatow ma szanse tak długo tylko dwoch kandydatow ma szansze - rozumiesz o czym mówię.

M - Pon 10 Maj, 2010

anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
hmm... tvp1 dosyć odważnie wysuwa tezy że na filmie było słychać rozmowy w j. polskim i strzały...

rozmowy w języku polskim to wcale nie takie dziwne, bo podobno na miejscu katastrofy momentalnie bylu BORowcy, którzy czekali na delegacje na lotnisku. Słyszałem, że byli przed służbami ratunkowymi.

Tak, wypadli z samolotu, trochę przypaleni.

Andrzeju, skoro prokuratura mowi ze nie ma pojecia kto strzelal i dlaczego strzelal i do kogo na tym filmie to chyba Borowicy którzy tam dotarli by im o tym opowiedzieli na przesluchaniu.

PiTT - Pon 10 Maj, 2010

eM napisał/a:
Może Ci co komentują na niezależnej to pracownicy tvp1 - zagadka rozwiazana, mozemy odetchnąć z ulgą.

Co do tych dwóch kandydatów,
tak długo jak wiekszosc wierzy ze tylko dwoch kandydatow ma szanse tak długo tylko dwoch kandydatow ma szansze - rozumiesz o czym mówię.

wszyscy chyba widzieli ten film i nikt na nim nie rozmawiał po PL
zresztą chyba to wyjaśnili że nikt nie krzyczał "na Boga nie zabijajcie nas"
:wall:
wiem o czym mówisz, ale obawiam się że w realnym Świecie nijak to się przekłada na rzeczywiść
przykład z 2005r jest bardzo dobry na udowodnienie błędów sondażowych, ale na tle X-lat i X-krajów jednak przekłada się to na bardzo zbliżone wyniki końcowe
sugerujesz że media manipulują ludzkimi umysłami? ;)

PiTT - Pon 10 Maj, 2010

eM napisał/a:
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:

Tak, wypadli z samolotu, trochę przypaleni.

uuuuaaaaa, ostro ;D