Janusz - Wto 22 Lut, 2011 oklejenie wygląda zawodowo qbus - Wto 22 Lut, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3Nh1or18XbA popatrzcie w 1:45... za linią drzew jest opór wzdłuż ogrodzenia. na filmiku Chuchały jest taki sam przejazd GeKo - Wto 22 Lut, 2011
qbus napisał/a:
Geko się nic nie chwali a w necie mozna trafic np na
Ja to pierwszy raz widzę.
Nie nazywam się Paciej
a Honda to będzie totalna Nka, nawet nie wiem czy w końcu tam zagości przełożenie czy nie.
Także raczej na bardzo cherlawo niż tłusto .
Fakt oklejenie fajne.qbus - Wto 22 Lut, 2011 Spoko ale jednak potwierdzilo sie moje info ze Piotrek buduje Honde Mick - Wto 22 Lut, 2011
GeKo napisał/a:
Nie nazywam się Paciej
czy coś się stało z waszymi dobrymi stosunkami z Piotrkiem?
Nie będziecie wspólnie jeździć w tym sezonie?GeKo - Wto 22 Lut, 2011 Nie, nic się nie stało. Myślę że Paciej ogarnął sponsora i wskoczył na moje miejsce, a przynajmniej taki wniosek wyciągam ze zdjęcia.
Taki to sport jeżdżą Ci co mają kasę lub ją wykładają.speed555 - Wto 22 Lut, 2011
GeKo napisał/a:
qbus napisał/a:
Geko się nic nie chwali a w necie mozna trafic np na
Nie nazywam się Paciej
a Honda to będzie totalna Nka, nawet nie wiem czy w końcu tam zagości przełożenie czy nie.
Także raczej na bardzo cherlawo niż tłusto .
Fakt oklejenie fajne.
lepiej dać na projekt oklenienia 1k pln niz na przelozenie widac;pTomcat - Śro 23 Lut, 2011 ale jaja, pierwszy raz wiem więcej niż wy saxorulez - Śro 23 Lut, 2011 qbus,
szczerze słaba ta grafika, jak dla mnie nie czytelnaqbus - Śro 23 Lut, 2011 Przecież ja tego nie robiłem to nie wiem czemu pijesz do mnie
Tylko to znalazłem i wrzucam w kontekście budowy EG6 przez Piotrka.
Cytat:
lepiej dać na projekt oklenienia 1k pln niz na przelozenie widac;p
tyle ten gośc kasuje? masakra 106 - Śro 23 Lut, 2011 qbus takie ceny.. x lat temu sky zaplacil ponad 1k za projekt mojego puga speed555 - Śro 23 Lut, 2011
qbus napisał/a:
Przecież ja tego nie robiłem to nie wiem czemu pijesz do mnie
Cytat:
tyle ten gośc kasuje? masakra
w tamtym roku tyle kumpel placil abstraxi za projekt clio, w tym roku mozliwe ze juz drozej jest:) ale wg mnie projekty kozak robi-najlepsze w PL.Meehow - Śro 23 Lut, 2011
speed555 napisał/a:
qbus napisał/a:
Przecież ja tego nie robiłem to nie wiem czemu pijesz do mnie
Cytat:
w tamtym roku tyle kumpel placil abstraxi za projekt clio, w tym roku mozliwe ze juz drozej jest:) ale wg mnie projekty kozak robi-najlepsze w PL.
Szkoda że sam ich nie wymyśla GeKo - Śro 23 Lut, 2011
qbus napisał/a:
Cytat:
Na ile znam Piotrka, wątpie żeby wyłożył tyle kasy na projekt jarek-malopolska - Śro 23 Lut, 2011 no mi tez sie jego projekty podobaja, myslę, ze tak jak Artek napisal, w tym sezonie moze kasować wiecej bo na prawde jest duze zainteresowanie i popyt na jego "wymysły"