To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [WRC] 2011 WRC, IRC, ME itp..

qbus - Nie 09 Paź, 2011

GeKo napisał/a:
Pijesz nie pisz :]

Hmm.... odwoziłem go do domu, dziwi mnie późna godzina tych postów :)

Wrobel - Nie 09 Paź, 2011

o ja jebie :crazy: :D :D

znajac siebie po pijaku to pewnie rozchodzilo sie o to zeby was zdenerwowac i zebyscie to wy tlumaczyli niz ze ja mam jakies zdanie :rotfl:
takze przepraszam za zamieszanie :]
make love not war :jupi:

Koto, na szczescie mi przeszlo.... ale by byl dramat jakbym sie tutaj otworzyl :lol2:

ide sie leczyc

qbica - Nie 09 Paź, 2011

:rotfl:
Marek23 - Nie 09 Paź, 2011

Jesli to jest blad w homologacji, to nie jest to wina zawodnika, patrzac logicznie. Jak rozstrzygna lesne dziadki to inna sprawa. Myslalem,ze Kajto serio mial cos grzebniete,ale nie,wiec szacun dla niego,ze tak pojechal. Solowow moze miec wszystko w zyciu, poza mistrzostwem polski. Sorry
qbus - Nie 09 Paź, 2011

Że taka a nie inna pierdoła się znajdzie to było nawet bardziej niż pewne, auto jest rozbierane wtedy do momentu w którym się coś znajdzie :)
Żeby daleko nie szukać ostatni przypadek Solberga, przypadek fabrycznych Cytryn gdy miały szyby za cienkie o 1.5mm, samochód z Peugeot Sport Bryana który wyleciał z wyników rajdu Ypres albo 206 S1600 który miały zamontowane czujniki do pomiaru predkosci na tylnej osi, nawet fabryka popełnia błędy.

korek171 jak wyglada sprawa przygotowan do koszyc w takim badz razie?

RAJD SZKOCJI leci właśnie na żywo na ES.

korek171 - Nie 09 Paź, 2011

qbus napisał/a:

Nie wiedzieć czemu- w czwartek byli spokojni o auto, więc chyba liczą że wróci do nich szybko, ale podejrzewam że sprawa może się zmienić z godziny na godzinę....

Jaco - Nie 09 Paź, 2011

korek171 napisał/a:
qbus napisał/a:

Nie wiedzieć czemu- w czwartek byli spokojni o auto, więc chyba liczą że wróci do nich szybko, ale podejrzewam że sprawa może się zmienić z godziny na godzinę....

ja słyszałem, że jest lipa bo auto jest rozebrane do ostatniej śrubki łącznie z podzespołami, a do rajdu nie zostało wiele czasu...

martin.h - Czw 13 Paź, 2011

Lista na Vsetin, jeszcze nie zamknięta ;D

http://www.autoklubvsetin.com/entrant/seznam.pdf

korek171 - Czw 13 Paź, 2011

Jaco napisał/a:

ja słyszałem, że jest lipa bo auto jest rozebrane do ostatniej śrubki łącznie z podzespołami, a do rajdu nie zostało wiele czasu...

A jednak auto dzisiaj stanęło na starcie do koszyc- ojj ciekawe jak się potoczy akcja....

martin.h - Pon 17 Paź, 2011

Panowie, jedzie ktoś na Vsetin ?
qbica - Pon 17 Paź, 2011

zastanawiam sie miedzy Vsetinem a supersprintem w Chorzowie :>
martin.h - Pon 17 Paź, 2011

qbica napisał/a:
zastanawiam sie miedzy Vsetinem a supersprintem w Chorzowie :>

Powiem ci tak. Do Chorzowa mam 3 km do Vsetina ok. 200 km, ale wybieram Vsetin :D

qbica - Pon 17 Paź, 2011

ale we Vsetinie nie wystartuje a w Chorzowie moze tak :D jesli wczoraj przy wylocie w pole czegos nie "popsuliśmy" ;D
Koto - Pon 17 Paź, 2011

Poważnie Vsetin rozważam :)
martin.h - Śro 19 Paź, 2011

Kolejne WRC we Vsetinie :faja:

http://rajdy.autoklub.pl/...cerze-wrc,38988