Hmm.... odwoziłem go do domu, dziwi mnie późna godzina tych postów Wrobel - Nie 09 Paź, 2011 o ja jebie
znajac siebie po pijaku to pewnie rozchodzilo sie o to zeby was zdenerwowac i zebyscie to wy tlumaczyli niz ze ja mam jakies zdanie
takze przepraszam za zamieszanie
make love not war
Koto, na szczescie mi przeszlo.... ale by byl dramat jakbym sie tutaj otworzyl
ide sie leczycqbica - Nie 09 Paź, 2011 Marek23 - Nie 09 Paź, 2011 Jesli to jest blad w homologacji, to nie jest to wina zawodnika, patrzac logicznie. Jak rozstrzygna lesne dziadki to inna sprawa. Myslalem,ze Kajto serio mial cos grzebniete,ale nie,wiec szacun dla niego,ze tak pojechal. Solowow moze miec wszystko w zyciu, poza mistrzostwem polski. Sorryqbus - Nie 09 Paź, 2011 Że taka a nie inna pierdoła się znajdzie to było nawet bardziej niż pewne, auto jest rozbierane wtedy do momentu w którym się coś znajdzie
Żeby daleko nie szukać ostatni przypadek Solberga, przypadek fabrycznych Cytryn gdy miały szyby za cienkie o 1.5mm, samochód z Peugeot Sport Bryana który wyleciał z wyników rajdu Ypres albo 206 S1600 który miały zamontowane czujniki do pomiaru predkosci na tylnej osi, nawet fabryka popełnia błędy.
korek171 jak wyglada sprawa przygotowan do koszyc w takim badz razie?
RAJD SZKOCJI leci właśnie na żywo na ES.korek171 - Nie 09 Paź, 2011
qbus napisał/a:
Nie wiedzieć czemu- w czwartek byli spokojni o auto, więc chyba liczą że wróci do nich szybko, ale podejrzewam że sprawa może się zmienić z godziny na godzinę....Jaco - Nie 09 Paź, 2011
korek171 napisał/a:
qbus napisał/a:
Nie wiedzieć czemu- w czwartek byli spokojni o auto, więc chyba liczą że wróci do nich szybko, ale podejrzewam że sprawa może się zmienić z godziny na godzinę....
ja słyszałem, że jest lipa bo auto jest rozebrane do ostatniej śrubki łącznie z podzespołami, a do rajdu nie zostało wiele czasu...martin.h - Czw 13 Paź, 2011 Lista na Vsetin, jeszcze nie zamknięta
ja słyszałem, że jest lipa bo auto jest rozebrane do ostatniej śrubki łącznie z podzespołami, a do rajdu nie zostało wiele czasu...
A jednak auto dzisiaj stanęło na starcie do koszyc- ojj ciekawe jak się potoczy akcja....martin.h - Pon 17 Paź, 2011 Panowie, jedzie ktoś na Vsetin ?qbica - Pon 17 Paź, 2011 zastanawiam sie miedzy Vsetinem a supersprintem w Chorzowie martin.h - Pon 17 Paź, 2011
qbica napisał/a:
zastanawiam sie miedzy Vsetinem a supersprintem w Chorzowie
Powiem ci tak. Do Chorzowa mam 3 km do Vsetina ok. 200 km, ale wybieram Vsetin qbica - Pon 17 Paź, 2011 ale we Vsetinie nie wystartuje a w Chorzowie moze tak jesli wczoraj przy wylocie w pole czegos nie "popsuliśmy" Koto - Pon 17 Paź, 2011 Poważnie Vsetin rozważam martin.h - Śro 19 Paź, 2011 Kolejne WRC we Vsetinie