To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gorzkie żale

Bonczek - Sob 26 Lut, 2011

Michał napisał/a:
powinny być wprowadzone pozwolenia na wjazd do wawy .... :D :D :D

I od razu też na wyjazd dla lokalnych patriotów :jupi:

Michał - Sob 26 Lut, 2011

:rotfl:
Niemy - Nie 27 Lut, 2011

Cytat:
"Lubię w taki mróz mknąć swoją służbową fabią po Warszawie i patrzeć na rozdygotaną ortalionową gawiedź. Widzę w tedy ich zazdrosne spojrzenia. A ja siedzę sobie w mojej białej koszuli, krawacie, cieplutko, zarządzam dynamicznie przez Nokie, posyłam im drwiące spojrzenia zza szyby. Czasami jak chcę ich dobić to puszczam głośno jakąś muzyczkę z Kuby. Albo lubie też maszerować energicznie w moim czarnym, wełnianym, biznesowym płaszczu buchając parą dynamicznie i totalnie. A te usmarkane plapsiaki w kurtcynach stoją...paczą...nosy fioletowe, łapska czerwone, sople z nosów wiszą, uszyska mało nie odpadną bo czapki-wełnianki zamienili na wódkę. Ale cuż, czeba było sie uczyć to też byście należeli do elit. Coraz bardziej podoba mi sie bycie warszawiakiem. W taki mroźny dzień to normalnie energia mie rozpiera i aż się chce zarządzać."

Michał napisał/a:
powinny być wprowadzone pozwolenia na wjazd do wawy ....

... oj je.bie się tym warszawiakom we łbach troszkie :]

martin.h - Nie 27 Lut, 2011

Najlepiej zrobić tak jak w tym kawale, postawić wielki mur dookoła i zalać wodą do pełna ;D
PiTT - Nie 27 Lut, 2011

martin.h napisał/a:
Najlepiej zrobić tak jak w tym kawale, postawić wielki mur dookoła i zalać wodą do pełna ;D

no tak, ale to tragedia na cały kraj, wyobraźcie sobie ile małych miasteczek by płakała za swoimi mieszkańcami
:rotfl:

Bart - Nie 27 Lut, 2011

Chorzów stolicą Polski!

Chorzów żąda dostępu do morza!

mi - Pon 28 Lut, 2011

martin.h napisał/a:
Dzisiaj o mało pozbyłbym się szyby przez starego ciula jadącego Tatą Indica kombi. Jadę sobie spokojnie Murckowską, a z prawej strony wylatuje wspomniana Tata, Na wyjściu było trochę syfu, o mało nie zarzuciło mu dupą, oczywiście kamień poleciał w moją stronę, jebnoł o szybę i mały odprysk został.

no dramat! Morderca jakiś! Przejechał przez zakręt i prawie wpadł w poślizg xD

martin.h - Pon 28 Lut, 2011

mi napisał/a:
martin.h napisał/a:
Dzisiaj o mało pozbyłbym się szyby przez starego ciula jadącego Tatą Indica kombi. Jadę sobie spokojnie Murckowską, a z prawej strony wylatuje wspomniana Tata, Na wyjściu było trochę syfu, o mało nie zarzuciło mu dupą, oczywiście kamień poleciał w moją stronę, jebnoł o szybę i mały odprysk został.

no dramat! Morderca jakiś! Przejechał przez zakręt i prawie wpadł w poślizg xD

Gdybym jechał bez szyby to mógłbym zginąć xD

Jakarti - Pon 28 Lut, 2011

martin.h napisał/a:

gdybyś mial skrzydła to bys leciał :D

Bart - Pon 28 Lut, 2011

Jakarti napisał/a:
martin.h napisał/a:

aluzja grubymi nićmi szyta!

:]

Jakarti - Pon 28 Lut, 2011

gdyby to byla aluzja to bym napisal, ze by spadł... :D
mi - Pon 28 Lut, 2011

Jakarti napisał/a:
martin.h napisał/a:

Gdybyś miał lusterka to... A nie, i tak byś nie...

Janusz - Pon 28 Lut, 2011

mi napisał/a:
Jakarti napisał/a:
martin.h napisał/a:

Gdybyś miał lusterka to... A nie, i tak byś nie...

gdybys ogarniał, to byś przeszedł koło goscia bokiem, zrobił 180, wpioł wsteczny, pokazał kciuk uniesiony do góry przez przednia szybę jadąc prze jego tata na wstecznym , zrobił "jotke" składając sie odrazu w następny zakręt z lewej... Oooo :jupi:

mi - Pon 28 Lut, 2011

aaaa, też jesteś fanem drugiej części szybkich i wściekłych? :rotfl:
Janusz - Pon 28 Lut, 2011

mi napisał/a:
aaaa, też jesteś fanem drugiej części szybkich i wściekłych? :rotfl:

tak jest, ten lans.. te dziwki... Ci ogarniatorzy którzy podczas wyścigu na 1/4 kiedy dochodzą do czerwonego pola, i nie mogą wyprzedzić rywala, redukują w celu rozkręcenia swojego silnika do obrotów które nie mieszczą sie w skali obrotomierza... te realistyczne pościgi muscle cara za STI na szutrowej drodze..... kocham ta sagę :D Ale chodzę na to tylko do kina... gdyż uwielbiam ten kilamat po wyjściu z seansu... te stuningowane baleno wyprzedzające na skrzyżowaniach podczas wyjazdu z parkingu... te odcinki na zimnym silniku po seansie... to palenie gumy... ehh... już z utęsknieniem czekam na kolejna część :D