JEDYNY KARWA MINUS TO JE.BAN.E REKLAMY KTÓRE TRWAŁY 50MIN!!!!!!!!
Byłem na seansie sponsorowany przez GM i były tylko 3 reklamy Opla Mokki PiTT - Śro 07 Lis, 2012 Raspu przeciez jak sobie wypunktujesz ten scenariusz to wychodzi jakas groteska
ja nie mowie ze poprzednie byly ambitne, ale ta czesc nie trzyma sie kupy
czy komus sie jeszcze nie podobal? Anonymous - Śro 07 Lis, 2012
PiTT napisał/a:
czy komus sie jeszcze nie podobal?
Mi się zajebiście podobał więc cytując klasyka "ch. się znasz" zefir - Śro 07 Lis, 2012
PiTT napisał/a:
ejjj hola hola Panowie... to jest Bond, więc musi być naciągany, przerysowany i doyebany
tutaj nawet dobrego pościgu nie było
kaman, gdyby ten film nie był nazwany James Bond a Lovely Fella to pewnie bym z innym nastawieniem na niego poszedł
tutaj oczekiwałem fajerwerków jak zawsze w Bondach, dostałem 2.5 godz. nudy
nie jestem sobie w stanie nawet teraz przypomnieć które motywy były najbardziej emocjonujące... czy ten motyw jak ktoś próbuje uciekać pokryjomu w nocy używając przy tym latarki widoczniej na kilka km? gierary hirr!
ps. poprzedni Bond był mistrz, mega wciągający
ps2. to jest tylko moja subiektywna opinia, nie mam zamiaru nikogo przekonywać do swojego zdania
a mi sie dlatego podabał właśnie, ze względu na fabułe i gre aktorska.
fajerwerki sa juz teraz wszedzie wsadzane własnie i jak chce fajerwerki to bylem na batmanie czy avengersach, od Bonda tego nie oczekuje, gadżety były fajne 15 lat temu, teraz gadżety mamy wszyscy w domach
dla mnie ostatnie Bondy maja właśnie mega klimat Bonda i zajebista historie.mi - Śro 07 Lis, 2012
Bonczek napisał/a:
Nie wiem czemu ten film budzi taki sprzeczne emocje
to jest właśnie zagadka... Ja byłem, mnie się podobało. Ziom ode mnie z roboty był - mu się podobało. Inny ziom był - pluje se w brodę, bo na chooy trwonił czas i kasę...
(dodam, że zwykle jesteśmy dość zgodni w ocenach)budzik - Śro 07 Lis, 2012
Rasputin napisał/a:
JEDYNY KARWA MINUS TO JE.BAN.E REKLAMY KTÓRE TRWAŁY 50MIN!!!!!!!!
Nieźle
W Gdyni przed Bondem było jakieś 20 minut reklam pP - Śro 07 Lis, 2012 ale Piotrek zefciu jaka historie i jaki kurwa klimat? w tym filmie?
1) laski - była 1 przez 15s a potem ja zabili
2) gażety - pistolet i "radio", w obecnych czasach nie mowie ze wybuchajacy dlugopis bylby fajny, ale chyba tam pracuja najlepsi ludzie i mogliby kufa cos wymyśleć
3) fabuła - no proszę Cię, nuda nuda nuda.....potem nuda
4) zaskakujące sytuacje? film bym mega przewidywalny, tak jak pitt chcialem wyjsc w polowie bo wiadomo jak to sie skończy
a juz totalnie nie ogarniam tego motywu, ze bond jest stary, ma zarost, nie przechodzi testow itp itd, w nastepnej czesci bedzie śmierć bonda czy jak?
kufa bond ma po 20 minutowym pościgu zawsze czysty garnitur, super auta do rozpierdziu, karabiny w xenonach, co najmniej 6 lasek na 1h, idealny wygląd, nieśmiertelność, zegarek z logiem nadgryzionego jabłuszka itd! to jest kufa bond!
jak ktos chcial zobaczyć bonda ale bez tego wszystkiego to niech oglada uprowadzoną, bond ma byc jak to bond!
i sie pytam gdzie był jakiś ktoś z żelaznymi żebami, metalowym kapeluszem
nie zmieniajmy klasyki! zefir - Śro 07 Lis, 2012 ja jebe,
bylismy na premierze w 13 osob i wszyscy mieli takie samo zdanie
może dlatego że my w Łodzi cieszymy sie byle czym co wkońcu nam udostępnili w kinach, wogóle cieszymy się że mamy jeszcze KINA!!!!pP - Śro 07 Lis, 2012 a my bylismy w 6 i nikomu sie nie podobał, to nie zależy chyba od miasta tylko od zdania co nie Anonymous - Śro 07 Lis, 2012 ja byłem w 1 sztukę i mi się podobało wygrałem coś?zefir - Śro 07 Lis, 2012 no to co sie pocisz na moim postem, bo ja napisałem właśnie SWOJE ZDANIE
ale niektórzy maja dosyć dużą determinacje w pokazywaniu kto wie lepiej i ma racje...
co do dup musze sie zgodzic, bylo przecietnie...
podobnie jak z ostatnim Batmanem, wg wielu był słaby a wg mnie bardzo chetnie go znowu i znowu zobacze ponownie jak tylko zanabęde trylogie na BR zefir - Śro 07 Lis, 2012
AleX_R53 napisał/a:
ja byłem w 1 sztukę i mi się podobało wygrałem coś?
Przegrałeś,
nie znasz sie na filmach, rozumiesz!!!
pP - Śro 07 Lis, 2012
zefir napisał/a:
bo ja napisałem właśnie SWOJE ZDANIE
ja też, a napisałem nad twoim bo na tym polega dyskus
peace zefir - Śro 07 Lis, 2012 o gustach sie nie dyskutuje PiTT - Śro 07 Lis, 2012
pP napisał/a:
a my bylismy w 6 i nikomu sie nie podobał, to nie zależy chyba od miasta tylko od zdania co nie
dolicz jeszcze 2 osoby
a może trafiliśmy na jakiegoś innego bonda?
nadal nie kumam po co uciekali wskazując miejsce gdzie uciekają, żeby potem znowu uciekać