GeKo - Nie 11 Lis, 2012 Super Seb po raz kolejny zniszczył wszystkich, szkoda że odchodzi, ale przynajmniej w chwale, wtedy gdy jest na szczycie.Marek23 - Pon 12 Lis, 2012 Dokladnie, nie zrobil bledu Schumachera... Od razu wiedzialem,ze Ostberg nie wytrzyma cisnienia. Tak jest zawsze jak Loeb jedzie na 2 pozycji.Wrobel - Pon 12 Lis, 2012 http://www.youtube.com/wa...d&v=QHvgw_EA-WE
pare razy na kreciolkach zastanawialem sie jak wurce jezdza po szykanie... no to juz wiem qbica - Wto 18 Gru, 2012 ooo proszę ciekawe czy to tylko jednorazowy występ Kajta za granicą, czy może uda się wystartować w całym cyklu
Koleś strasznie pogina po dojazdówkach 106 - Śro 16 Sty, 2013 ogier mistrz <- dobrze poszedl na os1qbus - Śro 16 Sty, 2013 1 oes VW w WRC i wygrana, nice
Ogier jedize bez kolców, a drugi OS ponoc mocno zasniezony.martin.h - Śro 16 Sty, 2013 A Loeb na kolcach i taki czas
Kościuszko już się może pakować do domu qbus - Śro 16 Sty, 2013 I niech ktos mi dalej wmawia ze w IRC jezdziła 2 liga kierowców 106 - Śro 16 Sty, 2013 zapowiada sie mega sezon w wrc.... szkoda tylko ze bez eurosportu martin.h - Śro 16 Sty, 2013 Hanninen z Bouffierem dobrze pociśli leszq - Śro 16 Sty, 2013 "Ogromnego pecha miał jedyny Polak startujący w tegorocznym Monte Carlo Michał Kościuszko (Mini WRC). W jego samochodzie już na pierwszym odcinku specjalnym doszło do awarii silnika, w którym nie pracował jeden z cylindrów"
Oby jutro było lepiej...ŁukaszS3 - Śro 16 Sty, 2013 Po 4 OS Loeb ma 1:20 s przewagi JAPIER.DOLE!!!!martin.h - Czw 17 Sty, 2013 Pierwszy dzisiejszy odcinek dla Ogiera. Nasz rodzynek Kościuszko 11-sty, niecałe 10s lepiej od Prokopa
Zaskakuje mnie Novikov, który był drugi i jest na 5'tym miejscu, jest pierwszym Fordem