Anonymous - Sob 15 Wrz, 2012 Oj tam gadacie (zaznaczam, że nie czytałem ostatnich postów) a i tak wszyscy chcą mieć Appla:
dzik - Sob 15 Wrz, 2012
pum napisał/a:
bonczek większość ludzi nabija się z polityki apla i tyle. jakby robili ładne telefony i komputery które mają usb ( ) to nikt by słowa nie powiedział, a że u nich wszystko jest "amajzing" to efekt jest jaki jest
Apple wśród obecnych fanatyków jest tym czym dla naszych rodziców było sony. Jak chcesz kupić najlepszy TV to kupujesz Sony, pewniak, nikt nie będzie dyskutował że jest coś lepszego, ba, nawet porównywalnego. Jak dyskutuje to tylko dlatego że jest biedakiem. Dla powiększenie grona poinformowanych wystawiało się pudło po tv SONY przed drzwiami tak by wszyscy sąsiedzi zdążyli zauważyć.
Dzieciaki łapały zajawkę rodziców i brały do szkoły pilota by pochwalić się w klasie.
Fanatyk ajpla bez kasy ma wyście awaryjne w postaci kupna trzygieesa sa zeta w playu. Ważne że apple, nie ważne że za zeta ma dwadzieścia lepszych maszyn.
Jak mecenasy w albanii
Michał - Sob 15 Wrz, 2012 bizon - Sob 15 Wrz, 2012 Mucha - Sob 15 Wrz, 2012 nie no +1Anonymous - Nie 16 Wrz, 2012
Bart napisał/a:
Rabar, tyś słyszoł? Łune tu muwiom że my som proste!
yebnomć im ??Bart - Nie 16 Wrz, 2012 Bonczek - Nie 16 Wrz, 2012 dzik, po historii z Sony widzę, że dorastałeś w ciężkich realiach dzik - Nie 16 Wrz, 2012 Tak, ciężkie, boazerii też nie miałem w domu
Ale jak dla mnie hondziarz
makowkarz to już kumulacjaBonczek - Nie 16 Wrz, 2012
dzik napisał/a:
Tak, ciężkie, boazerii też nie miałem w domu
makowkarz to już kumulacja
No to chu.nia, dobrze, że teraz Ci się powodzi jak tam spalanie w pastuchu? dzik - Nie 16 Wrz, 2012 Ty masz ajpla czy tylko szpanujesz na forum? Ja tu teraz pisze z ipada retina 3g kurwa.Anonymous - Nie 16 Wrz, 2012
dzik napisał/a:
makowkarz to już kumulacja
Ni huya nie rozumiem ale czy Ty mnie obrażasz ???Bonczek - Nie 16 Wrz, 2012
dzik napisał/a:
Ty masz ajpla czy tylko szpanujesz na forum? Ja tu teraz pisze z ipada retina 3g kurcze.
Nie mam, ale znam kogoś kto ma, a on opowiedział mi to i owo
Potrójnie zazdroszczę w takim razie Dziku Cartoon - Pon 17 Wrz, 2012
dzik napisał/a:
]Fanatyk ajpla bez kasy ma wyście awaryjne w postaci kupna trzygieesa sa zeta w playu. Ważne że apple, nie ważne że za zeta ma dwadzieścia lepszych maszyn.
dzik, dla Ciebie każdy posiadacz sprzętu ajpla to fanatyk?
Bo nie wiem, czy mam się już za takiego uważać... iMac to moja pierwsza zabawka z jabłuszkiem i jestem z niego mega zadowolony- a ekran i design to mistrzostwo samo w sobie...
Gdybym miał znowu wybierać pomiędzy jakimś hp/dellem itd a iMaciem to znowu wolałbym wydać dwa razy tyle i kupić ajpla...
Śmieszna jest ta cała napinka.... jak ktoś ma ochotę to kupuje maca i nie ma co się tu doszukiwać filozofii życiowej- to nadal tylko komputer/telefon/tabletBonczek - Pon 17 Wrz, 2012 Cartoon, nie prawda...