nie dałem rady do końca...
straszna sieka, Czwartek uczy w tej szkole jeździć, jak w taki sam sposób mówi do ludzi to nie wróżę sukcesu...Przem_106 - Pon 13 Maj, 2013 Szybko się dzieje w takim Lancerze Naprawdę jest czym jechać. Nie wiem dlaczego się czepiacie. Wg mnie jest ok. Trochę nerwowo, trochę błędów, ale ogólnie spoko.
Micku, dobre tempo. Te 17-tki trochę jakby przy duże, ale niezły debiut i gratulacje.Mick - Pon 13 Maj, 2013 Badi nie pamiętam już czy gratulowałem Ci na przegrupowaniu, ale GRATULACJE, gdyby nie ta 1 min kary byłby dobry wynik, 9 w GEN. Bardzo dobry progress w Twoim wykonaniu.
Przemo, 17tki w Astrze są dobrym rozmiarem, auto przyspiesza, hamuje i pewnie skręca.
Debiut dla niego bardzo pozytywny, cel osiągnięty
Czeka na Rzeszów olek - Pon 13 Maj, 2013 to koledzy, a nie podopieczny bartka. wypadalo by klonka znac, zeby wiedziec jak moze sie podpalic czy przestac sluchac na ostatniej petli, wiec trzeba bylo go temperowac. pierwszy rajd z pomiarem czasu, przed rajdem zrobil tym egzemplarzem trzy kilometry.
na moje z tego mozna sie bardziej posmiac niz przezywac. GeKo - Pon 13 Maj, 2013 Nie śledziłem wyników, ale kurde ładnie Badi 9 w generalce to super progres, Nie wiem jak te OSy teraz wyglądają ale jak powtórzysz to na takich rajdach jak Wisła czy Rzeszów to będzie konkret postęp.
U chłopaków w Lancku ostro, złożyłbym kwity i wysiadł po 3 takiej akcji.
Rundi, jakbyś 3/4 czasu z dyktowania poświęcał na temperowanie zapędów kierowcy to też byś się gubił, w takich warunkach to sie dyktować nie da.
Chrzanek ma rację.Mick - Pon 13 Maj, 2013
GeKo napisał/a:
Chrzanek ma rację.
ZawszeBad-i - Wto 14 Maj, 2013
Mick napisał/a:
Badi nie pamiętam już czy gratulowałem Ci na przegrupowaniu, ale GRATULACJE, gdyby nie ta 1 min kary byłby dobry wynik, 9 w GEN. Bardzo dobry progress
Dzieki, ale chyba odjales mi 2 minuty
Po odjeciu kary bylbym 15 w gen. Co i tak uwazam za fajny wynik.
Geko, nie ukrywam ze takie odcinki bardzo lubie, pewnie na takich jak Rzeszow czy Wisla bedzie jeszcze ciezko, ale po to teraz bedziemy trenowac (tyle ze akurat tych dwoch rajdow nie pojade).
A najbardziej mnie cieszy 3 rajd bez awarii.106 - Wto 14 Maj, 2013 Baaaaaaaad-i... rozumiem ze wisla ... 2 rajdy w miesiacu... ale rzeszow?
znasz, ze 2 razy go juz chyba jechales... rajd idealny pod Twoje auto,
troche szybki, troche techniczny, bezpieczny... zmien termin urlopu i tnij.
Bad-i bedzie onboard z os3?
wczoraj minal I termin na wisle.... kto jedzie?
- qbus, wrobel, rundi, ja..... Mick lecisz z kims? ktos jeszcze?Bad-i - Wto 14 Maj, 2013 Bardzo bym chcial ale juz zaplacilem za urlop. Poza tym nie moge tego zrobic rodzinie106 - Wto 14 Maj, 2013 ok sila wyzsza Mick - Wto 14 Maj, 2013
106 napisał/a:
wczoraj minal I termin na wisle.... kto jedzie?
- qbus, wrobel, rundi, ja..... Mick lecisz z kims? ktos jeszcze?
u mnie jeszcze nic pewnego. Możliwe, że pojadęBad-i - Wto 14 Maj, 2013
106 napisał/a:
ok sila wyzsza
Nasze przejazdy
qbus - Śro 15 Maj, 2013 Jest coraz lepiej... rozjezdzanie sie pomaga, szkoda teraz przerwy ale sa rzeczy wazne i wazniejsze
My w srode testujemy z Pischingerem zeby sklikac zawias w CTR'ze, will see co to bedzie ale nastroje są bojowe rundi - Śro 15 Maj, 2013 U nas Wisła pewna