To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Bart - Pon 11 Sie, 2014

faldzip napisał/a:
Bart napisał/a:
jedyna skoda na jaką go stać to octavia, a ta jest wielkości bory.

serio? a bora to nie jest przypadkiem "golf sedan" ?

a octavia to co - audi A8? :rotfl:

faldzip - Pon 11 Sie, 2014

Bart napisał/a:
faldzip napisał/a:
Bart napisał/a:

passat dla tych, ktorych nie stac na passata? :>

PiTT - Pon 11 Sie, 2014

faldzip napisał/a:
Bart napisał/a:
faldzip napisał/a:
Bart napisał/a:

passat dla tych, ktorych nie stac na passata? :>

passaty sa dla biedakow ktorych nie stac na audi i wszedzie opowiadaja ze to jest przeciez to samo :rotfl:

M - Pon 11 Sie, 2014

:lol2:

VW jeżdżą niemcy ze wschodnich landów bo się nie wstydzą ;D

PiTT - Pon 11 Sie, 2014

kraza historie ze niemcy zaklejaja znaczki vw ze wstydu ze ich sasiedzi zobacza...
a pozostali po prostu parkuja kilka ulic od domu

podobno historie prawdziwe :D

a w pl juz zaczynaja sie slinic z mysla o nowym pastuchu :D
http://moto.wp.pl/kat,551...,wiadomosc.html

Bonczek - Pon 11 Sie, 2014

Już by się wcześniej pozamawiało tylko, że cenniki dopiero ogarnęli ;)
Ci którzy widzieli go na prezentacji w fabryce mówią, że jest mistrz. Może zdjęcia tego nie oddają ale podobno nie jest taki nudny jak wszystkie poprzednie Passat`y.

PiTT - Pon 11 Sie, 2014

jest nudny... w srodku podobny do golfa 7
ale co z tego, jak ktos szuka oryginalnosci to kupuje mini countrymana albo lexusa is
:)

Anonymous - Wto 12 Sie, 2014

jak zaczniecie pierdolic o zajebistości paska to znikam stont
Bonczek - Wto 12 Sie, 2014

Ja sie tylko opieram na opini kolegów z pracy którzy byli w Wolfsburgu na prezentacji przedpremierowej. Lexus ni chu, chu nie cieszy sie na rynku opinia auta dla kogoś kto chce sie wyróżniać, tutaj bardziej wskazałbym Infiniti Q50, które w koncu jest dostępne z jakimiś normalnymi pojemnosciami. Lexus jest nudny do pożygu ;)
PiTT - Wto 12 Sie, 2014

Bonczek napisał/a:
Ja sie tylko opieram na opini kolegów z pracy którzy byli w Wolfsburgu na prezentacji przedpremierowej. Lexus ni chu, chu nie cieszy sie na rynku opinia auta dla kogoś kto chce sie wyróżniać, tutaj bardziej wskazałbym Infiniti Q50, które w koncu jest dostępne z jakimiś normalnymi pojemnosciami. Lexus jest nudny do pożygu ;)

IS w pakiecie sport wyglada świetnie

Walle - Wto 12 Sie, 2014

Bonczek napisał/a:

ale troszeniunieńke mniej niż pasek, ja na ten przykład chętnie jeździłbym używanym GSem, tym z owalnymi podwójnymi światełkami, za około 50-60 k pln można kupić już ciekawe auto.

kosmita - Wto 12 Sie, 2014

Zwłaszcza znaczki Nike'a z przodu są świetne :lol2:
PiTT - Wto 12 Sie, 2014

Walle napisał/a:
Bonczek napisał/a:

ale troszeniunieńke mniej niż pasek, ja na ten przykład chętnie jeździłbym używanym GSem, tym z owalnymi podwójnymi światełkami, za około 50-60 k pln można kupić już ciekawe auto.

dokładnie, ten gs jest mistrz, na serio w tej kasie kupujesz fure z historia serwisowa, z pl salonu i czasami trafia sie od pierwszego wlasciciela
znajdz takie bmw 5 albo audi a6 na polskim rynku w tej kasie :)
gdybym szukal takiej klasy fury to na serio bym mocno myslal o tym gs'ie

alphaOne - Wto 12 Sie, 2014

a takie cos? warto nie warto?

http://www.car4you.pl/oferty/1122-renault-clio

PiTT - Wto 12 Sie, 2014

ostatnie zdanie dot. nowego paska

wchodzilbym w ten duzy wyswietlacz led zamiast klasycznych zegarow, wyglada mistrz
pewnie doplata +10k :D