Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Bart - Pon 11 Sie, 2014
faldzip napisał/a:
Bart napisał/a:
jedyna skoda na jaką go stać to octavia, a ta jest wielkości bory.
serio? a bora to nie jest przypadkiem "golf sedan" ?
a octavia to co - audi A8? faldzip - Pon 11 Sie, 2014
Bart napisał/a:
faldzip napisał/a:
Bart napisał/a:
a octavia to co - audi A8?
passat dla tych, ktorych nie stac na passata? PiTT - Pon 11 Sie, 2014
faldzip napisał/a:
Bart napisał/a:
faldzip napisał/a:
Bart napisał/a:
a octavia to co - audi A8?
passat dla tych, ktorych nie stac na passata?
passaty sa dla biedakow ktorych nie stac na audi i wszedzie opowiadaja ze to jest przeciez to samo M - Pon 11 Sie, 2014
VW jeżdżą niemcy ze wschodnich landów bo się nie wstydzą PiTT - Pon 11 Sie, 2014 kraza historie ze niemcy zaklejaja znaczki vw ze wstydu ze ich sasiedzi zobacza...
a pozostali po prostu parkuja kilka ulic od domu
podobno historie prawdziwe
a w pl juz zaczynaja sie slinic z mysla o nowym pastuchu http://moto.wp.pl/kat,551...,wiadomosc.htmlBonczek - Pon 11 Sie, 2014 Już by się wcześniej pozamawiało tylko, że cenniki dopiero ogarnęli
Ci którzy widzieli go na prezentacji w fabryce mówią, że jest mistrz. Może zdjęcia tego nie oddają ale podobno nie jest taki nudny jak wszystkie poprzednie Passat`y.PiTT - Pon 11 Sie, 2014 jest nudny... w srodku podobny do golfa 7
ale co z tego, jak ktos szuka oryginalnosci to kupuje mini countrymana albo lexusa is
Anonymous - Wto 12 Sie, 2014 jak zaczniecie pierdolic o zajebistości paska to znikam stontBonczek - Wto 12 Sie, 2014 Ja sie tylko opieram na opini kolegów z pracy którzy byli w Wolfsburgu na prezentacji przedpremierowej. Lexus ni chu, chu nie cieszy sie na rynku opinia auta dla kogoś kto chce sie wyróżniać, tutaj bardziej wskazałbym Infiniti Q50, które w koncu jest dostępne z jakimiś normalnymi pojemnosciami. Lexus jest nudny do pożygu PiTT - Wto 12 Sie, 2014
Bonczek napisał/a:
Ja sie tylko opieram na opini kolegów z pracy którzy byli w Wolfsburgu na prezentacji przedpremierowej. Lexus ni chu, chu nie cieszy sie na rynku opinia auta dla kogoś kto chce sie wyróżniać, tutaj bardziej wskazałbym Infiniti Q50, które w koncu jest dostępne z jakimiś normalnymi pojemnosciami. Lexus jest nudny do pożygu
IS w pakiecie sport wyglada świetnieWalle - Wto 12 Sie, 2014
Bonczek napisał/a:
Ja sie tylko opieram na opini kolegów z pracy którzy byli w Wolfsburgu na prezentacji przedpremierowej. Lexus ni chu, chu nie cieszy sie na rynku opinia auta dla kogoś kto chce sie wyróżniać, tutaj bardziej wskazałbym Infiniti Q50, które w koncu jest dostępne z jakimiś normalnymi pojemnosciami. Lexus jest nudny do pożygu
ale troszeniunieńke mniej niż pasek, ja na ten przykład chętnie jeździłbym używanym GSem, tym z owalnymi podwójnymi światełkami, za około 50-60 k pln można kupić już ciekawe auto.kosmita - Wto 12 Sie, 2014 Zwłaszcza znaczki Nike'a z przodu są świetne PiTT - Wto 12 Sie, 2014
Walle napisał/a:
Bonczek napisał/a:
ale troszeniunieńke mniej niż pasek, ja na ten przykład chętnie jeździłbym używanym GSem, tym z owalnymi podwójnymi światełkami, za około 50-60 k pln można kupić już ciekawe auto.
dokładnie, ten gs jest mistrz, na serio w tej kasie kupujesz fure z historia serwisowa, z pl salonu i czasami trafia sie od pierwszego wlasciciela
znajdz takie bmw 5 albo audi a6 na polskim rynku w tej kasie
gdybym szukal takiej klasy fury to na serio bym mocno myslal o tym gs'iealphaOne - Wto 12 Sie, 2014 a takie cos? warto nie warto?