was79 - Pon 18 Maj, 2015 Zaczęły się sukcesy policji. W nocy, na 3 pasmówce, złapali groźnego pirata i bandytę drogowego http://www.tokfm.pl/Tokfm...html#Czolka3Imgsiema - Pon 18 Maj, 2015
Brawo policja, brawo rządzący! Mam nadzieję, że był to kierowca TIRa, bądź tramwaju i nie wyjedzie dziś zabijać ludzi na ulicę. 3 miesięczny pobyt w domu bez pensji powinien dać mu do myślenia. Czekam na kolejne równie adekwatne do przewinienia kary. Tak trzymać!Bad-i - Pon 18 Maj, 2015 Ten przepis to jakis dramat, zastanawiam sie czy:
1. Teren zabudowany bedzie wygladal tak jak w Misiu?
2. Jak zainstalowac sobie ogranicznik do 90km/hwas79 - Pon 18 Maj, 2015 Niestety tak jest. Od jakiegoś czasu jeżdżę i obserwuje gdzie postawione są tablice zabudowany. To czasami jest nieprawdopodobne, np niedaleko mnie znak zabudowany stoi od czasu jak nie było autostrady. Domy wyburzyli, autostradę wybudowali, a znak został w krzaczorach
w grupe vag można wbić ograniczenie Barejka - Pon 18 Maj, 2015 dzis mierzyli na moscie gdanskim, teraz zabudowany jak skurwesyn, stali obok radaru w kierunku do radoslawa w ten sposob ze mierzyl juz od wjazdu na most, zaraz obok stal woz tefaŁenu i nagrywal groznych piratow Bonczek - Pon 18 Maj, 2015 Ja CB i Yanosik od wyjazdu z garażu. Albo prawo jazdy albo słuchanie muzyki. Albo oczywiście 4h z pracy i do pracy przepisowo Kenet - Pon 18 Maj, 2015 O dziwo dziś 90% aut jechała przepisowo, aż dziwne i nie powiem, ale dobrze się jechało. Z Bielan na Wilanowską jechałem o 18ej to w szoku byłem jak wszyscy grzecznie.
Ale ogólnie to skur....syństwo do kwadratu teraz będzie grane na tych wszystkich absurdalnych ograniczeniach jak zjazdy z POW. A motocyklem to tylko w gęstym ruchu - i tak więcej jak 100 się nie da.PiTT - Pon 18 Maj, 2015 za kilka m-cy zapomnicie jak to jest zapierdalac na pelnej kurwie po miescie... chyba ze w gta arssss - Pon 18 Maj, 2015 E tam trzeba wiedzieć gdzie stoją. Rzeczywiście dzisiaj ciężko było spotkać kogoś kto by pociskal.Mucha - Pon 18 Maj, 2015 mnie to skutecznie leczy z zapierdalania. nawet jak jest gdzie i z kim to ja podziekuje. Czas zmienic auto na jakiegos wolnego klasyka... moze Ascona albo Trabant...was79 - Wto 19 Maj, 2015 Beczka 200d i żadne ograniczenia nie są straszne.
Fakt kultura od poniedziałku na drogach, prawie jak w helmutowie Mucha - Wto 19 Maj, 2015 wogóle bedzie najgorzej jak to spowoduje mniejszą drażliwość kierowców i mniejsze korki,,, z drugiej strony moze byc to kwestia miesiaca, dwoch i ludzie zapomno i bedzie jak wczesniej tylko aut coraz mniej (bo mniej prawek jazdy na rynku) i mnijesze korki PiTT - Wto 19 Maj, 2015 i wracamy do tego co za kazdym razem pisze...
jakos na zachodzie jak jest ograniczenie do 50 w miasteczku to tak wszyscy jada a temu ktoremu sie spieszy, ryzykuje i sobie bezpiecznie tnie i wyprzedza, ryzyko mandatu bierze na klate
zobaczymy co czas pokaze, ale widac ze bacik dziala
nie to zebym sie cieszyl, ale sam mam juz takie info zakodowanie w glowie ze moze byc grubo jak mnie trzepna za predkosc Bad-i - Wto 19 Maj, 2015 Dla mnie moze byc jak jest, po miescie plynnie i bez wiekszych korkow.
Chcesz pozapyerdalac to tor lub jakas fajna jednopasmowka na mazury - zwalniajac w zabudowanym do 89km/h.
Z drugiej strony niedlugo bedzie jak w Szwajcarii, kupujesz Ferke zeby leciec 50
Za to w Polsce powstana Ferki z silnikiem od Matiza PiTT - Wto 19 Maj, 2015 nie zdziwie sie jak faktycznie ruch zrobi sie plynniejszy i bezstresowy
do tej pory zasada byla taka ze czesc napierdziela ostro, inni jada przepisowo
ci co zapierdzielali musieli na koncu gdzies sie wbijac, wiec robili zator i zarowno ci co jechali przepisowo oraz ci "szybcy" musieli swoje odstac